Zašto se patrijahalke oblače seksi?

Nisam devojka iz unutrasnjosti, ali za to "patrijarhalne' se osecam prozvanom, jer sam ja patrijarhalna i tradicionalna, ali istovremeno sexy, Moderna i konzervativna. KAda je neko sexy, kao sto sam JA, sta god da obuce bice sexy. Kada se oblacim za izlaske ili u crkvu. U mom autfitu gledam da dominira neka od mojih omiljenih boja, roza, beb plava, ciklama, narandzast i tirkiz. Necu valjda da se zacrnim kao neka svraka, mada nosim i crno, jer mi bas stoji sexy, posebno u mojim haljinama uz telo. To je pokvareno, jer ocekuje da se lepa zena oblaci kao strasilo da bi iskompleksirane zene i muskarci mogli da se pomire sa sudbinom.

Uvrezena zabluda je da su devojke iz unutrasnjosti patrijarhalne.

Znači dolaze iz kuća gde ćaću nisu poštovale?
a e pa neće moći

- - - - - - - - - -

najbolje da im kazes, mozda one ne znaju sta bi ti vise voleo, pa grese :(

stalno žuru, neke idu na fakultet a neke i posao na šalter dobile posle fakultet (mada je šalter IV stepen)...

- - - - - - - - - -

A, kako onda da bulazne ?
Neće biti uverljivo.

Ja lepo napisah da smo mi naturisti ko satanisti - nama duša bitna

Nisam devojka iz unutrasnjosti, ali za to "patrijarhalne' se osecam prozvanom, jer sam ja patrijarhalna i tradicionalna, ali istovremeno sexy, Moderna i konzervativna. KAda je neko sexy, kao sto sam JA, sta god da obuce bice sexy. Kada se oblacim za izlaske ili u crkvu. U mom autfitu gledam da dominira neka od mojih omiljenih boja, roza, beb plava, ciklama, narandzast i tirkiz. Necu valjda da se zacrnim kao neka svraka, mada nosim i crno, jer mi bas stoji sexy, posebno u mojim haljinama uz telo. To je pokvareno, jer ocekuje da se lepa zena oblaci kao strasilo da bi iskompleksirane zene i muskarci mogli da se pomire sa sudbinom.

Ono, jes'....
Mada, možda !?
Uostalom.

Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?

Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.

A studentkinjama iz provincije je jako bitno šta ti misliš, dok ih od kuvca odvaljuje neki zubarov sin koji nije iz unutrašnjosti...:lol:

Sam primetio da se studentice iz unutrapnost oblače na kalup
Ono što su videle na američke serije zapravo nose radodajke kod američkih mostova
Ali kad treba se predje na konkreto nešto bulazne o poštenju?

Ja bi više voleo da se oblače patrijahalno a da su ispod slobodne.

Te što su spolja smerne i fine su obično veoma slobodne.
A što se tiče ovog konkretnog znaš kako kaže naša stara narodna ko o čemu vojnik o skraćenju drolja o poštenju.:mrgreen:

Back