savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 25.956
Али често нестане главни део снимка.Ја сам увек за камере.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али често нестане главни део снимка.Ја сам увек за камере.
Ovo je drugo. Zena je cula da ce ako vozi ludacki da je ebe cela policija , pa poverovala.evo primer od nocas..uz pitanje da li ce biti adekvatno kaznjena, plus je ugrozila život dvoje male dece
"Policija je na teritoriji Novog Beograda, tokom noći kako prenose mediji, zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala, kako se navodi, brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.
Daljom kontrolom, kako piše "Alo", utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.
Protiv nje će biti podnete odgovarajuće krivične prijave."
https://www.blic.rs/vesti/hronika/m...e-zena-bivseg-fudbalera-zvezde-vozila/lc4h5lr
Такви ће највише да урлају против камера - камера није ни моја ни твоја.Ludačke vožnje često izvode oni kojima niko ništa ne može. Nije tajna da zakon nije isti za sve.
Svaka raskrsnica je pokrivena kameramaТакви ће највише да урлају против камера - камера није ни моја ни твоја.
Неће ови довека... а камере ће да остану.Svaka raskrsnica je pokrivena kameramasvaki centar mesta
cak su u najmanjim mestima to uradili
.
Nema efekta / nema potrebe za kamerama koje su tu da nas obicne osobe nadziru bez smisla / kako se sta desi bitno "nema snimka" .
Svaka raskrsnica je pokrivena kameramasvaki centar mesta
cak su u najmanjim mestima to uradili
.
Nema efekta / nema potrebe za kamerama koje su tu da nas obicne osobe nadziru bez smisla / kako se sta desi bitno "nema snimka" .
Te kamere su da snimaju neregistrovana vozila i odma šalju kazne zabole njih za propise i raskrsnice to je sigurna lova ?Svaka raskrsnica je pokrivena kamerama ?svaki centar mesta ?
cak su u najmanjim mestima to uradili ?
.
Ne znam šta mogu da ucene onog klovna, keramičar po struci ako se ne varam? Da uradi džabe klonju ili bude ministar?Неће ови довека... а камере ће да остану.
Оно што кажеш је, у суштини, да је онај ко је склонио овај или онај снимак починио неку велику брљотину па је њом уцењен. Јавност за то није још увек сазнала. Да јесте, све би се решило за један дан.
То и јесте проблем, што не знамо.Ne znam šta mogu da ucene onog klovna, keramičar po struci ako se ne varam? Da uradi džabe klonju ili bude ministar?
Kamere ne sluze nicemu osim da plase tebe mene kako cemo u zatvor ako predjemo ulicu van pesackog prelaza.Неће ови довека... а камере ће да остану.
Оно што кажеш је, у суштини, да је онај ко је склонио овај или онај снимак починио неку велику брљотину па је њом уцењен. Јавност за то није још увек сазнала. Да јесте, све би се решило за један дан.
Pored zgrade je raskrsnica / pored raskrsnice visoki stub na kome je kamera da se snima / ako se predje van pesackog zatvorTe kamere su da snimaju neregistrovana vozila i odma šalju kazne zabole njih za propise i raskrsnice to je sigurna lova
Prvi put čujem da je bilo koji pešak kažnjen pomoću snimka tih kamera. Obično ako i naprave akcije (što je veoma retko) to bude tako što snima policajac u civilu pa onda presretne pešaka.Kamere ne sluze nicemu osim da plase tebe mene kako cemo u zatvor ako predjemo ulicu van pesackog prelaza.
Pored zgrade je raskrsnica / pored raskrsnice visoki stub na kome je kamera da se snima / ako se predje van pesackog zatvor(odakle te velike pare za kazne / ni ne prolazim tu kad se plasim da ne pogresim nesto da mi ne stigne kazna).