zasto se ona predstavlja na forumu kao muskarac

ko zna zna XX

Početnik
Banovan
Poruka
34
Sto bi vi mislili da vam zena sa foruma kaze ovo, a nakon toga vidite da je to isto rekla, samo drugacije malo, i jedna iz rl: "mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu" - ova iz rl je rekla "ako za neko pitanje pomislis da je preise intimno, ili provokativno, ili ti na bilo koji nacin smeta" - i da znate da su obije bas pri pocetku, pri otvaranju price, upotrebile tu recenicu...recenice, jedna ga rekla na samom pocetku, a druga ga rekla malo iza pocetka,
i da one, po svom opisu, izgledaju isto, pune i lijepo oblikovane usne, preprelijepe oci...
obije imaju misljenje da ja radim ludila, lude radnje, ali da kad bi neko drugi to uradio koga poznaju, mislile bi da je lud, ali za mene ne misle...
Obije pokazuju sklonost da budu ljubazne cak kad je potrebno i lagati da bi se ispao ljubazan, i veliku zelju za majcinstvom: da mi budu i majke i zenske su zeljele tad kad sam im bio simpatican...obije su prekinule kontakt sa mnom skoro istovremeno...

SANJAO SAM SAN KOJI MI JE NAJAVIO UPOZNAVANJE SA JEDNOM, SANJAO SAM KOMAD TEKSASA, OKACEN O DRVO PREKINUTO VERTIKALNO A NAPOLA...A ONA JE BILA SNAJDERICA I OBLIK NJENOG AVATARA (width x heigh) BIO JE ISTI KAO SIRINA I DUZINA AVATARA OVE SA FORUMA KOJA JE DVA DANA KASNIJE SE JAVILA

jos jedan primjer slicnosti je da obije misle da sam inteligentan ali to kazu jos na pocetku razgovora, i posebno se mnogo dive tome, ne kazu uopste hladnokrvno...
obije sam upoznao u skoro isto vrijeme, i obije znaju za nesvjesno, Frojdovu psihoanalizu, i imaju svoje laicke psihijatrijske teorije, kao i ja...
obije misle da je narkoman budala sigurno ako je informacija o njemu da je uzeo jednu drogu i nije probao bar 5 da vidi sto valja a sto ne, - ako je ta informacija tacna
i da je inteligentan jako ako kao ja, uzima sve a nije navucen...
i da i jedna i druga nemaju muza, imaju (tad) 36, isti broj, i da i jedna i druga imaju veliko interesovanje za to da njihova ljepota bude obozavana...Ova iz rl izgelda po tijelu isto kao ova iz, takozane, slike na profilu u tijelu, samo je u licu mnogo ljepsa ova iz rl...obije su lude za tim da se slikaju, i ne vole dekoltee, vole vise da se seksponiraju sa minisuknjama i misle da to nije provokativno ako su carape neprovidne,...?

Da li je onda tacno i ovo> treca sad, koja je sa foruma opet, je ista ta iz rl i sa foruma, jer to je eto zena koja trazi muskarca koji voli pis, to da u skesu se ispisa po zeni na njena usta ili glavu, ili samo u usta (nisam usao u otrkivanje tajne jer nisam zelio) i iako je lijepa i moze u rl da bira sa kim ce (mozda i ne jer je malo luda), ipak je na forumu jer u rl tesko da moze da nadje nekoga kome bi povjerovala da oce da se pisa po njoj iz strasti, a ne iz zelje da je ponizi, jer u nasem gradu ce se, sve i ako nema tu strast, muskarac ispisati po zeni koja to trazi iz druge strasti: strasti da je ponizi, pa i po.srati ako treba, jer psihopate su tu sam psihopata do psihopate, hostilni ljudi, vecinom zavisni od droga ili igrica, a ovi koji ne igraju igrice nego traze zene, opet, drogriraju se, i nije sigurno da nemaju polne bolesti (obije zene mnogo zanima, prije price o samom seksu, i sto ja volim u seksu, to da li sam ja polno bolestan)?
KOLIKO JE MOGUCE, ocu da me neko strucan ispita da li imam paranoicnu psihozu, ili ako imam paranoidni poremecaj, ako nemam onda je ona sigurno, ako ima na forumu ko strucan kome bih mogo povjerovat na temi, i na temi da izvrsi pregled, hvala

Poslednja izmena:
Pa ja kada ti pricah da si paranoidan ti si se zalio pa me banovase supermoderatori :DDDDDDDD

A sto se tice tih od 36 pohotnih milfara koje dozivljavaju drugi pubertet i uzvrpoljile se, imam raznih iskustava ali kada ti ne zelis savete od mene onda......

Skoro je jedna prosla dubinsko moje testiranje u praksi i rezultati su zapanjujuci, ali i ocekivani nazalost... :cool:

Pa ja kada ti pricah da si paranoidan ti si se zalio pa me banovase supermoderatori :DDDDDDDD

A sto se tice tih od 36 pohotnih milfara koje dozivljavaju drugi pubertet i uzvrpoljile se, imam raznih iskustava ali kada ti ne zelis savete od mene onda......

Skoro je jedna prosla dubinsko moje testiranje u praksi i rezultati su zapanjujuci, ali i ocekivani nazalost... :cool:

Nemoj mi reći da si ti shvatio o čemu ovaj trabunja.

Meni je sve što je napisao totalno nepovezano, kao kad neko radi više potpuno različitih stvari odjednom, pa mu misli skaču sa jedne stvari na drugu, a on ih sve strpa u istu rečenicu. Ništa s ničim nije povezano, totalno ludilo.

Nemoj mi reći da si ti shvatio o čemu ovaj trabunja.

Meni je sve što je napisao totalno nepovezano, kao kad neko radi više potpuno različitih stvari odjednom, pa mu misli skaču sa jedne stvari na drugu, a on ih sve strpa u istu rečenicu. Ništa s ničim nije povezano, totalno ludilo.

Jesam nazalost, znam za njegov slucaj malo duze (ovo mu je 10000 klon nalog), a i moze se reci da sam u neku ruku strucan u vezi njega.

Elem da napisem jos jednom, posto je paranoidan, i da ja nisam njegov zenski psihijatar koji ga uhodi po forumu, niti sam ona neka druga zena za koju erotomanski misli da zeli sex i golden shower sa njim......

A ti posto si musko a diskutujes sa mnom ahahah, ima sad on "teoriju" odn hipotezu zasto ti to radis - Tebe privlaci da pricas sa mnom kao muskarac jer instinktivno verujes da sam ja zensko, a posto se zna sta muski zele od zena onda....

Ahahahahhahahha. Eto ti jos jedna nebuloza da se smejes, ako si neraspolozen danas,. :lol::mrgreen:

dopunio sam prvi post, i mogu da navedem jos mnogo slicnosti

a tada sam bas bio u druzenju sa trecom zenom, intenzivnom, koja je licila na obije njih po 90% osobina, pa i sama je bila ljepotica...Ova sa foruma mi nije poslala sliku, ZATO STO NISAM TRAZIO ako se dobro sjecam...Obije vole same da idu u disko, trip im je da u disko odu same. Obije obozavaju lijepu garderobu i imaju sklonost da hvale sebe, principijelnost i kreativnost...i jedna i druga su jedno vrijeme, isto, kad nismo pricali, imale ekstremno ljubomornog momka...

DA LI JE SLUCAJNOST I TO STO NA CHAT-u SLUCAJNO NALETIM NA CURU KOJA MI POSALJE SLIKU NAJBOLJE DRUGARICE IZ SREDNJE SKOLE, SLIKU ZENE KOJA JE ZBOG ISTIH RAZLOGA KAO I JA POSJECIVALA PSIHIJATRA (Nije u pitanju bolest. Narkomanija.)

Ove 2 gore: OBIJE BI SE I SAME DROGIRALE KAD BI IMALE HRABROSTI. OBIJE SU JAKO HRABRE, I MOZDA SE I DROGIRAJU...OBIJE KORISTE ISTU VRSTU NEUTRALNOG PUDERA ZA POPUNJAVANJE RUPICA NA LICU, I ISTI NACIN SMINKANJA...Razumiju se u medicinu.

Poslednja izmena:
Razumeju se u medicinu kao Marica u kriv ......

Btw, mislis li da nije malo jadno to sto na forumu javno pises o prljavom vesu tih zena, ako uopste i postoje uzivo van tvoje maste?

Prljav ves se ne iznosi. Budi malo i dzentlmen ako si m od muskarca nekog....
To je glupo sto sam ja napisao velikim slovima to, pa je ispalo kao... prljava je tebi glava, glava ti prljava, kad o narkomaniji mislis tako, sine.

To je glupo sto sam ja napisao velikim slovima to, pa je ispalo kao... prljava je tebi glava, glava ti prljava, kad o narkomaniji mislis tako, sine.

Naziva nekog sine, a mladji od njeha, ha ha ha, pa ovo je hit.

Niko se ne predstavlja na forumu kao muskarac, a inace je kobajagi zena, niti ta persona verovatno i pise na ovom forumu, nego je u pitanju tvoja dobro poznata paranoja ili jos jedna konzumacija droga, ili obe stvari u isto vreme, sto je i najverovatnije.

Dakle leci se kako treba, a ne da otvarasa paranoidne teme.

Naziva nekog sine, a mladji od njeha, ha ha ha, pa ovo je hit.

Niko se ne predstavlja na forumu kao muskarac, a inace je kobajagi zena, niti ta persona verovatno i pise na ovom forumu, nego je u pitanju tvoja dobro poznata paranoja ili jos jedna konzumacija droga, ili obe stvari u isto vreme, sto je i najverovatnije.

Dakle leci se kako treba, a ne da otvarasa paranoidne teme.
Ako ne lazes da misli na tebe. To bi znacilo da si ti napisao, jer on je rekao da je to osoba koja je to napisala, ovo, sto je cudno posto je to zenska recenica "mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu". i da si reko da imas velike grudi? 3+ su velike za muskarca...pogovovo za zenu.

Da li, i zasto si mu prisao na forumu sa tom recenicom? Prije ce biti da je samo naslov teme takav, a da on prica o zenama koje se predstavljaju kao zene, samo razlicite. Mozda je on htio da i tebe stavi u igru teme, kao brata od neke od tih zena...To vjerovatno i jeste slucaj, i ja mu vjerujem svaku rijec. Vjerujem da si brat od te neke, cim ti pricas "ja se razumem u psihu MILFaca"...znaci, imas milf sestru, posto je.bac nisi?
"mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu"?
Ili ti lazes, i znas da ti se radi o sestri vjerovatno, pa oces i ti da ispadnes bitan na temi, da pridobijes privatne poruke, malo paznje, hrane, glad, glad, glad...bolje da se drogiras da utolis tu glad, kad vec ne mozes drugacije nego ili drogom ili ponasajuci se ovako i otvarajuci teme "ajde ako ocete da vam ja prepisem DSM sa vikipedije" pa onda prepises ICD a ne DSM, i kazes da izlazi novi, koga jedva cekas...i da, ti si, vidio sam, tamo neki ekspert za karate najpriznati sa zutim pojasem, posto njega ne priznaje moderacija i lik koji na avatar se hvali sa kimonom i pojasem, pa vecina misli da je to glupo sto on pise...Ali on je tebe izazvao, a jesi ti prihvatio borbu, posto, djeluje mi posten, i djeluje da nije lagao kad je rekao da ce da ti da i neku anesteziju ako treba i da moze to da nabavi, vjerovatno se drogira anesteticima, anestetici su droge, ali ti nisi provalio, naravno? Naravno, samo si doso da bi se na temi gdje je samo naslov o muskarcu a radi se o 3 ili vise zena ti ispao bitan pa dobio privatne poruke od zena koje ustvari zanima njegova stvar, a ne neki tvoj ogovaracki instinkt.

Toj zeni je umro brat. Ako se bRu zLi idalje bude pojavljivao to znaci da nije umro on, od tuge, nego da joj je umro brat, a da je bRu zLi...sestra od te MILFace sa dobrim kukovima i jos boljim sisama i svjezim lijepim usnama koju izgleda ne juri samo on nego svako u gradu ko ima hrabrosti. Ako mislite da sam ja klon od ovoga, da je zaboravio sifru, izbrisite taj nalog, ko zna zna XX.

Poslednja izmena:
Udri Brus Li, lomi Brus Li, polomi gi svi...
Da nije bilo tvog simultanog prevoda ja uopste ne bih znala o cemu ovaj covek pise.

Dragoljube, sta je to cavka? Onozaono? ... :)
Naivna, a sad kad mu vjerujes, ti, da je on rekao "mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu", ti ga pitaj, pitaj ako nisi, zasto je kad je musko postavljao, moze se reci, tako zensku recenicu? Ili se samo pravio da je on ta zena za koju u temi JASNO PISE da je postavljala tu recenicu. On je teoriju evolucije shvatio jednako dobro kao ovu temu o zeni koja se predstavlja kao muskarac jer u temi nema ni rijeci o nekoj zeni koja se tako predstavlja, ja sam je procitao citavu...
Kao sto u teoriji evolucije nema ni v od prelaznih vrsta, a trebalo bi, ako je tacna, da svaki dan srecemo krave sa glavama zeceva i krokodile u oklopima puzeva ili kornjaca, zaboravio sam...

Poslednja izmena:
Naivna, a sad kad mu vjerujes, ti, da je on rekao "mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu", ti ga pitaj, pitaj ako nisi, zasto je kad je musko postavljao, moze se reci, tako zensku recenicu? Ili se samo pravio da je on ta zena za koju u temi JASNO PISE da je postavljala tu recenicu. On je teoriju evolucije shvatio jednako dobro kao ovu temu o zeni koja se predstavlja kao muskarac jer u temi nema ni rijeci o nekoj zeni koja se tako predstavlja, ja sam je procitao citavu...
Kao sto u teoriji evolucije nema ni v od prelaznih vrsta, a trebalo bi, ako je tacna, da svaki dan srecemo krave sa glavama zeceva i krokodile u oklopima puzeva ili kornjaca, zaboravio sam...

Ti deckonja nemas pojma sta je to teorija evolucije, da znas sta je i sta predstavlja, ne bi pisao ovakve gluposti i sigurno danas ne treba da srecemo "krave sa glavama zeceva". Evolutivni proces je protekao ovako kako je protekao i to sto imamo danas, to je opstalo. To sto nema "krava sa glavama zeceva" ne znaci da teorija evolucije nije tacna niti da ona ne radi.

Obrazuj se, to je centralni deo biologije, genetike, biohemije itd.

A prelazne vrste postoje, evo stiva za citanje o tome, ali nazalost nema ko da cita, jer je samouvereni Daning Kruger narcis.

http://www.teorijaevolucije.com/pf1.html

Btw, vidim napravio si najnoviji klon nalog, po milioniti put....Sta ti to znaci, dodjes ispises 20ak poruka a onda odes i napravis novi klon nalog, sacekas nedelju 2, pa nastavis da pises gde si pisao sa starim klonom naloga.
Sta ti to znaci, znas verovatno samo ti...i tvoj psihijatar.... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ako ne lazes da misli na tebe. To bi znacilo da si ti napisao, jer on je rekao da je to osoba koja je to napisala, ovo, sto je cudno posto je to zenska recenica "mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu". i da si reko da imas velike grudi? 3+ su velike za muskarca...pogovovo za zenu.

Da li, i zasto si mu prisao na forumu sa tom recenicom? Prije ce biti da je samo naslov teme takav, a da on prica o zenama koje se predstavljaju kao zene, samo razlicite. Mozda je on htio da i tebe stavi u igru teme, kao brata od neke od tih zena...To vjerovatno i jeste slucaj, i ja mu vjerujem svaku rijec. Vjerujem da si brat od te neke, cim ti pricas "ja se razumem u psihu MILFaca"...znaci, imas milf sestru, posto je.bac nisi?
"mogu da te pitam nesto, nije provokacija, nije intimno, i nije u omalovazavajucem ili agresivnom duhu"?
Ili ti lazes, i znas da ti se radi o sestri vjerovatno, pa oces i ti da ispadnes bitan na temi, da pridobijes privatne poruke, malo paznje, hrane, glad, glad, glad...bolje da se drogiras da utolis tu glad, kad vec ne mozes drugacije nego ili drogom ili ponasajuci se ovako i otvarajuci teme "ajde ako ocete da vam ja prepisem DSM sa vikipedije" pa onda prepises ICD a ne DSM, i kazes da izlazi novi, koga jedva cekas...i da, ti si, vidio sam, tamo neki ekspert za karate najpriznati sa zutim pojasem, posto njega ne priznaje moderacija i lik koji na avatar se hvali sa kimonom i pojasem, pa vecina misli da je to glupo sto on pise...Ali on je tebe izazvao, a jesi ti prihvatio borbu, posto, djeluje mi posten, i djeluje da nije lagao kad je rekao da ce da ti da i neku anesteziju ako treba i da moze to da nabavi, vjerovatno se drogira anesteticima, anestetici su droge, ali ti nisi provalio, naravno? Naravno, samo si doso da bi se na temi gdje je samo naslov o muskarcu a radi se o 3 ili vise zena ti ispao bitan pa dobio privatne poruke od zena koje ustvari zanima njegova stvar, a ne neki tvoj ogovaracki instinkt.

Toj zeni je umro brat. Ako se bRu zLi idalje bude pojavljivao to znaci da nije umro on, od tuge, nego da joj je umro brat, a da je bRu zLi...sestra od te MILFace sa dobrim kukovima i jos boljim sisama i svjezim lijepim usnama koju izgleda ne juri samo on nego svako u gradu ko ima hrabrosti. Ako mislite da sam ja klon od ovoga, da je zaboravio sifru, izbrisite taj nalog, ko zna zna XX.

Hahahhaha, sta ispisa ovde jado, opet te radi neka shizofrenija? Au jbt koliko si ti bolestan i idi se leci.

Niti je meni sestra MILFaca niti sam ja MILFaca, daj odyebi ludace jedan i ne vredjaj ljudima porodice. Jeste, niko nije yebach, samo si ti yebach, a opsednut si sexom zato sto ga nemas i sto ga nisi ni imao :cepanje:

Haha, i slusaj budalu sto zacrveneo slova - Ako mene nema, ako nemam vremena da pisem slucajno, onda nekoj zeni umro brat ahahahhaha.

PARANOIKU, PRESTANI VISE DA ME POVEZUJES SA SVIM I SVAKIM, I PRAVIS SUMANUTE IDEJE ODNOSA I PROGANJANJA, NEGO TRK NA PSIHIJATRIJU DA SE LECIS DECKONJA.

Udri Brus Li, lomi Brus Li, polomi gi svi...
Da nije bilo tvog simultanog prevoda ja uopste ne bih znala o cemu ovaj covek pise.

Dragoljube, sta je to cavka? Onozaono? ... :)
A ja bih ti rekao, posto ti mislis za glupe da su pametni, pametni glupi...da ti pitas bru zli-ja je li se on predstavio ka zena sa sisama 3,4+, posto tu pise da se radi o toj nekoj
a ne o muskarcu...
svasta ti mozes da ga pitas, a vidi se da si PRE-pametna kad mu vjerujes...prati mi pisanje na forumu i zna da sam ja neko ko je za Humanu Genetiku i hipotezu evolucije priznat od strane VASIH dragi forumasi (vecinom ste iz Beograd) profesora, i sa tom svojom 9tkom iz toga odgovorno tvrdim da teorije evolucije nema...
Ja sam neko ko ima na papiru 9 iz Genetike pa imam sto stoji iza mene da pricam, a on nema nista, i kazem ovo, a on ce sad da kaze kako je i on polozio psihologiju samo sto na njegov fakultet nisu detaljno ucili teoriju evolucije, da bi ispalo da nije obavezno da psiholog 2 godine fakulteta to uci, da bi ispalo da ja to neznam nego mi treba sajt, jer ljigavo laze: da se on krece u krugovima doktora, koji otvoreno pred njim pricaju, jer nemaju cega da se stide, znao bi da niko od ljudi iz struke ne vjeruje u krugu doktora u evoluciju, i zna da je notorna laz, ali se neki, doktori za laz, pred narodom prave kako vjeruju...

Back