a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.628
kada bismo procitali ime i prezime , adresu, radno mesto..........i jos neke od podataka o preminulim zrtvama od Koronavirusa, znali bi smo ko je ta osoba, da li smo bili u kontaktu sa tom osobom i kada smo bili u blizini te osobe, znali bismo da smo i mi tada eventualno zarazeni, na vreme bismo se javili lekarima i nadzorne sluzbe bi bez problema mogle pratiti kretanje virusa..............ALI NE, OBJAVLJUJU SE SAMO INICIJALI PREMINULE OSOBE I GRADGDE JE ZIVEO.......................A MOZDA SAM BAS JA PRE 16 DANA BIO SA JOVANOM TANASIJEVICEM IZ KIKINDE , KOJEG SU MEDIJI OZNACILI SAMO SA "J. T. STAR 56 GODINA IZ KIKINDE"...........................premalo podataka da bi se ova pandemija shvatila ozbiljno.
1. ili J.T. "iz Kikinde" uopste ne postoji vec je sve medijska scenografija,
2. ili postoji al se krije od nas kako mi ne bismo znali da je to bas nas J.T. kojeg poznajemo i kako ne bismo posumnjali da smo inficirani a stime ne bismo i nehoticno zarazili nama bliske osobe.
Da nemamo kontrolisane medije i politicare, bilo bi logicno da DRZAVA OBJAVI APSOLUTNO SVE PODATKE O SVAKOM INFICIRANOM, KAO I O ONIMA ZA KOJE SE SUMNJA DA SU INFICIRANI DA BI SMO ZNALI DA LI SMO I MI IMALI KONTAKT SA TAKVOM OSOBOM.
1. ili J.T. "iz Kikinde" uopste ne postoji vec je sve medijska scenografija,
2. ili postoji al se krije od nas kako mi ne bismo znali da je to bas nas J.T. kojeg poznajemo i kako ne bismo posumnjali da smo inficirani a stime ne bismo i nehoticno zarazili nama bliske osobe.
Da nemamo kontrolisane medije i politicare, bilo bi logicno da DRZAVA OBJAVI APSOLUTNO SVE PODATKE O SVAKOM INFICIRANOM, KAO I O ONIMA ZA KOJE SE SUMNJA DA SU INFICIRANI DA BI SMO ZNALI DA LI SMO I MI IMALI KONTAKT SA TAKVOM OSOBOM.