Zasto se na muskarce gleda ovako...

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.999
Dug bi bio naslov teme.Dakle zasto se gleda,samo se to ne kaze bas tako javno,ali iz ponasanja se to vidi- dakle kao gotovo nezasita seksualna bica koja bi da izvinete sve sto se krece,pa cak i ne krece...Verujem da u manjim sredinama jos uvek nije svejedno roditeljima da daju dete u grupu gde je muskarac vaspitac.Do skora su uglavnom zene bile vaspitacice,ali u zadnje vreme dva ortaka su zavrsila za vaspitace i rade u vrticu.Nisam zalazio u to kako su ih gledali kad su dosli da konkurisu za posao.E onda ono kad zena ima cerku iz prvog braka,pa gde ces da je pustas/ostavljas sa ocuhom :roll: odma' bi je taj nezasiti ocuh koji je odgajio,njegov hleba jela da je i ...Ako se ponasaju da kuliraju kako ko bulji u njih onda svi su u toj kuci opiceni,ne zna se ko s kim zivi...

Zanimljiva tema.
Kako god okrenes muskarci pricaju o seksu i ribolovackim pricama nasiroko i naduboko, pa se mozda stice utisak da su kao da su optereceni seksom i da im je samo seks na pameti, ali u realnosti zene isto toliko vole seks, verovatno i pricaju o njemu, samo ne idu u detalje i lupaju se u grudi kao muskarci.

Najbolji primer koji imamo je seks sa ucenicama i ucenicima. Kada je seks sa ucenikom u pitanju, "ma sta mu fali, uh i ja bi jednu ovaku, ma valjda i fantazirao o tome, ispunila mu se zelja", a kada je ucenica u pitanju onda je "bolesnik poremeceni, jadno neduzno dete napada".

Zanimljiva tema.
Kako god okrenes muskarci pricaju o seksu i ribolovackim pricama nasiroko i naduboko, pa se mozda stice utisak da su kao da su optereceni seksom.

Konverzacija zena u zenskom drustvu o seksu je toliko nabijenija perverzijama da se ne moze uporediti sa razgovorima o zenama medju muskarcima. Zene gledaju muska tela jednako kao i mi njihova tako da i to ne moze doci u obzir. Razlika koja stvara privid da smo mi optereceniji se stvara opazanjem, njihov vid je drugaciji od naseg pa one skeniraju delove muskog tela bez da se primeti da to rade.

Uostalom, masovno koriste vibratore a muskarci se ne zadovoljavaju plasticnim PVC pomagalima i kada bi sve sabrali, muskarci su ti koji su pogodniji za radu vrticu sa decom nego zene. Ali da budemo iskreni, nama nije do cuvanja dece i menjanja pelena pa smo taj posao prepustili njima.

Pa nije bas kao da muskarci odbijaju dzaba seks sa lepom devojkom.
Mada, muskarci relativno tesko dolaze do seksa (cast macanima i smekerima koji jednim pogledom smuvaju) i ne kaze se uzalud za muskarca "posrecilo mu se" ako dodje do seksa.
Kada bi ziveli u nekom paralelnom svetu, gde je seks za muskarca nije retkost oko koje mora mnogo da se trudi, tj. da muskarci biraju a da se zene trude oko njih, udvaraju i da muskarci "daju" verovatno bi se zene slicno ponasale kao muskarci.

A mi kao drustvo negujemo musku seksualnost, jer muskarac nije muskarac dok ne skine mrak po definiciji nekih, onda postaje pravo musko, tj. podsticemo muskarce da izrazavaju svoju seksualnost i budu seksualna bica, jer pravi muskarac je seksualni muskarac po toj logici.

Dug bi bio naslov teme.Dakle zasto se gleda,samo se to ne kaze bas tako javno,ali iz ponasanja se to vidi- dakle kao gotovo nezasita seksualna bica koja bi da izvinete sve sto se krece,pa cak i ne krece...Verujem da u manjim sredinama jos uvek nije svejedno roditeljima da daju dete u grupu gde je muskarac vaspitac.Do skora su uglavnom zene bile vaspitacice,ali u zadnje vreme dva ortaka su zavrsila za vaspitace i rade u vrticu.Nisam zalazio u to kako su ih gledali kad su dosli da konkurisu za posao.E onda ono kad zena ima cerku iz prvog braka,pa gde ces da je pustas/ostavljas sa ocuhom :roll: odma' bi je taj nezasiti ocuh koji je odgajio,njegov hleba jela da je i ...Ako se ponasaju da kuliraju kako ko bulji u njih onda svi su u toj kuci opiceni,ne zna se ko s kim zivi...

Eee, lepi moj, i antički pedagozi su imali posebne vaspitne zadatke. Svačemu su oni učili dečake.

feminizam je za sve kriv.

Pa nije bas kao da muskarci odbijaju dzaba seks sa lepom devojkom.
Mada, muskarci relativno tesko dolaze do seksa (cast macanima i smekerima koji jednim pogledom smuvaju) i ne kaze se uzalud za muskarca "posrecilo mu se" ako dodje do seksa.
Kada bi ziveli u nekom paralelnom svetu, gde je seks za muskarca nije retkost oko koje mora mnogo da se trudi, tj. da muskarci biraju a da se zene trude oko njih, udvaraju i da muskarci "daju" verovatno bi se zene slicno ponasale kao muskarci.

A mi kao drustvo negujemo musku seksualnost, jer muskarac nije muskarac dok ne skine mrak po definiciji nekih, onda postaje pravo musko, tj. podsticemo muskarce da izrazavaju svoju seksualnost i budu seksualna bica, jer pravi muskarac je seksualni muskarac po toj logici.

Читајући овај пост капирам да није ни чудо што постоји предрасуда о мушкарцу-животињи.

Читајући овај пост капирам да није ни чудо што постоји предрасуда о мушкарцу-животињи.

da se 70 odsto modernih zena ne oblaci na izvolte ne bi bilo ni kako nas ti nazva zivotinja.Ne opravdavam nista ali mora se imati u vidu da mnostvo uglavnom mladjih zena provocira svojim ponasanjem,oblacenjem.. a posle je muskarac kriv.E nece moci!

da se 70 odsto modernih zena ne oblaci na izvolte ne bi bilo ni kako nas ti nazva zivotinja.Ne opravdavam nista ali mora se imati u vidu da mnostvo uglavnom mladjih zena provocira svojim ponasanjem,oblacenjem.. a posle je muskarac kriv.E nece moci!

Ни једна жена коју сам данас на улици срела није била обучена провокативно. Где се ти то крећеш? Жел. станица са околином?

Kako se ponasas tako te ljudi gledaju nije neka filozofija. Ukljucis malo mozak dok pricas sa ljudima a ne samo da reaktivno reagujes sklonis ego i sve ce biti drugacije. Nisam razmisljao na taj nacin i malo mi je cudno kad ima ovakvih podela. Obrazovanje cini svoje, sto vise procitanih knjiga to bolje a jos bolje kad se sve to primeni u zivotu.

Ни једна жена коју сам данас на улици срела није била обучена провокативно. Где се ти то крећеш? Жел. станица са околином?

nisi ispala duhovita zao mi je.Ja sam mladji muskarac i gledam uglavnom mladje zene a starijim gospojama i ne prilici..a ima i klimaktericnih.Svakodnevno smo bombardovani zenskim pozadinama i prsima,zenama se to ne radi,ne znam dal se ti ubrajas u devojke ili zene ali ja kazem na koga prvenstveno mislim na devojke od 20 do 30 godina a ne na balavice ili zrele gospodje od 40 i vise.A i jos nesto da ti kazem pre postujem onu koja se ne stidi svog posla i pre cu NJU PLATITI nego biti sa laznim casnim sestrama sto dele lekcije o moralu a vucaraju se ko zna gde i ko zna s kim,ko cela ova srpska estrada sve kurvetina do kurvetine.Dosta ne vuci me za jezik.

nisi ispala duhovita zao mi je.Ja sam mladji muskarac i gledam uglavnom mladje zene a starijim gospojama i ne prilici..a ima i klimaktericnih.Svakodnevno smo bombardovani zenskim pozadinama i prsima,zenama se to ne radi,ne znam dal se ti ubrajas u devojke ili zene ali ja kazem na koga prvenstveno mislim na devojke od 20 do 30 godina a ne na balavice ili zrele gospodje od 40 i vise.A i jos nesto da ti kazem pre postujem onu koja se ne stidi svog posla i pre cu NJU PLATITI nego biti sa laznim casnim sestrama sto dele lekcije o moralu a vucaraju se ko zna gde i ko zna s kim,ko cela ova srpska estrada sve kurvetina do kurvetine.Dosta ne vuci me za jezik.

Ајде мали, о'лади. Шта ту моралишеш, нађи девојку и готова ствар.

Јадан, бомбардују га сисама... Боже драги :lol:

Ајде мали, о'лади. Шта ту моралишеш, нађи девојку и готова ствар.

Јадан, бомбардују га сисама... Боже драги :lol:

ne radi se o tome dal meni sad treba devojka il ne,uostalom mozda i imam devojku,to je moja stvar.Ja sam samo pomenuo uzok i posledicu u danasnjim musko zenskim odnosima,i ne dopustam da neko mene indirektno poredi sa zivotinjom..

ne radi se o tome dal meni sad treba devojka il ne,uostalom mozda i imam devojku,to je moja stvar.Ja sam samo pomenuo uzok i posledicu u danasnjim musko zenskim odnosima,i ne dopustam da neko mene indirektno poredi sa zivotinjom..

Теби се заправо нико није ни обратио, реплицирала сам другом форумашу.

Зашто си се ти убацио, бог свети зна.

mozda sam ja za neke ljude na forumu "klinac" od 20 i kusur,ali tebi sigurno mogu da predajem psihologiju.Jasno se vidi ko je frustriran,forum sluzi za razmenu misljenja i obratio bih se svakom ko je napisao onakav post.Ne bih da se ovo pretvori u bespotrebno prepucavanje,pametniji popusta.A ti uzivaj.:ok:

Back