BB77Q
Početnik
- Poruka
- 2
Zašto većina pogotovo iz generacije Z gleda na one koje nemaju fakuktete ili rade sljakerske poslove da manje vrede? To dosta vidim kod moje generacije kao da je sramota raditi te bezveze poslove. Na drustvenim mrezama pogotvo znam kad sam video komentar gde zezaju neki zenu koja radi u trgovini ispod komentari "samo je birala da radi tu", "kojoj je kriv što nije učila školu glupača"....
A niko ne pita da li je neko imao novca i uslova za studiranje. Kod nas se gleda da moraš sve da završiš roku i posle toga kao da nađješ posao koja je plata 2000 evra i to je to.
Ako to nisi usepo do 25 onda ne vredis ko drustvo smo postali stvarno bedni.
Jedino je devojakama lako ono realno nađu nekog koje pun para i udaju se, ako devojka ima više para od nekog momka on je za nju niža klasa. Kod nas je urazano iz nekog razloga da devojka ne mora nista da radi ili mora da zarađuje manje od muškarca u vezi.
A niko ne pita da li je neko imao novca i uslova za studiranje. Kod nas se gleda da moraš sve da završiš roku i posle toga kao da nađješ posao koja je plata 2000 evra i to je to.
Ako to nisi usepo do 25 onda ne vredis ko drustvo smo postali stvarno bedni.
Jedino je devojakama lako ono realno nađu nekog koje pun para i udaju se, ako devojka ima više para od nekog momka on je za nju niža klasa. Kod nas je urazano iz nekog razloga da devojka ne mora nista da radi ili mora da zarađuje manje od muškarca u vezi.