Zasto se na forumu .... ?

Spank You!

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.876
stalno ponizavaju ljudi koji dolaze na forum ? :zlud:

Citam zene i sve imaju lose misljenje o svakom muskarcu, neko ponizavajuce uglavnom :zlud:

Muskarci slicno :zlud:

Da li mislite da vise vredite od ostalih forumasha ? z:mrgreen: da ste iznad nekoga ko je mozda u RL za vas Premija ? :sanke:

Zasto takav ponizavajuci Default stav imate o ljudima oko vas ? :ceka:

Ja se nisam nasla sto se tice ove teme.
Sve ucesnike postujem, neke forumase i znam, nekima sam i veliki duznik sto se svega tice.
Ne znam sada da li ja nekoga nerviram, mozda nekom nisam po ukusu, ali cisto sumnjam.
Kakav si sa drugima, tako ce i drugi da budu prema tebi.
I u realu i u virtuelnom svetu.

Poslednja izmena:
Ja se nisam nasla sto se tice ove teme.
Sve ucesnike postujem, neke forumase i znam, nekima sam i veliki duznik sto se svega tice.
Ne znam sada da li ja nekoga nerviram, mozda nekom nisam po ukusu, ali cisto sumnjam.
Kakav si sa drugima, tako ce i drugi da budu prema tebi.
I u realu i u virtuelnom svetu.

Slazem se :cvet: :)

- - - - - - - - - -

70 posto postova ovde je čisto poniženje
za vlasnike tih tastatura ruku i mozgova
pošto iz ljudi isijava ne samo njihova glupost i slabosti
već kompletan životni stil koji je vrlo nizak
normalno da osećam golemu superiornost kao i inače

Da li smatras da iz te superiornosti i gledanja sa visine proistice zelja da se neko ponizi po svaku cenu i da bi sebi podigli neku umisljenu cenu ili da bi ste se osecali bolje ? :zlud:

svaki covek poseduje kvalitet koji bi bilo najpametnije podrzati, podstaci, na dobrobit u prvom redu njemu a onda i restu covecanstva.
ne moram da poznajem nekog da bih imala dovoljnu dozu postovanja.
isto tako, nije mi drago da govorim o bilo kojem narodu ako moram da uopstavam, niti o naciji, ali mogu o jednom mentalitetu.

ispravna komunikacija s`ljudima je kao porubljivanje svilene haljine koja kraja nema i sve zavisi koliko su ti ruke veste, odnosno trapave i igla odgovarajuca .
kad se radi o diskusijama na bilo koju temu, postoje ljudi koji caskaju uz kafu, oni koji teraju vreme da im, iz nekih razloga sto brze ide i oni koji strastveno zbilja diskutuju.

ovim trecima je bitno da kazu zaista to sto misle, sto bi se sigurno moglo okarakterisati kao njihova subjektivna istina, u prvom redu.
reci zbilja to sto istinom smatras, bez eufemizama, direktno, a nikoga(pogotovo kad je tu prisutan sirok auditorijum, tebi nepoznat) ne povrediti nije bas jednostavno.
i ni to nije jedini problem tog zadatka.
jos veci problem je sama po sebi vec postojeca "uvredljivost" svakoga od nas, zavisi u kom stepenu prisutna i shodno kojoj tematici, cak i nama samima nepoznanica u pogledu njenog ishodista.
naravno, postoje i ljudi koji imaju izrazenu potrebu da nekoga vredjaju, koji jednostavno bez tog modusa ophodjenja ne opstaju u okviru svog nazovi normaliteta na koji su navikli.

sto god da jeste i vise od toga, postoji iz nekog razloga. niko se ne ponasa bez veze ovako ili onako.
zivot se utisnuo u sve nase pore praveci od toga obrasce, strukturirajuci se.

licno se ne nalazim u temi ni sa jedne strane osim da malo moguce ovim uvidom rastresem temu.

Zato što i u rl ljudi uvijek traže mane drugima, a svoje ne vide, a forum je mjesto gdje mogu i javno, više nego u rl, izbaciti svoje frustracije.
Ako u rl naučiš da te se ne tiče mišljenje drugih i da ne živiš za njih, onda nećeš s tim imati problema ni na forumu.

Nisam primetio neko prozivanje, mada ima ona predrasuda da mi koji sedimo na netu smo debeli i zarasli zaludjenici i nemamo zivot van neta.

Ako cemo iskreno, pomislim da nekada vise vredim od ljudi kada citam sta pisu i kako se ponasaju. Jednostavno steknem neki los utisak i znam kada bih te iste stavove i ponasanje video u realu da bih kolutao ocima govoreci sebi "joj vidi ovog molim te".
Obicno se mi forumasi postavljamo kao neka "elita" koja kritikuje drustvene pojave, gleda stvari iz nekog drugog ugla, ali analizirajuci stavove i ponasanje nekih, pa ne deluje mnogo drugacije od onog reala koji vecina nas ove kritikuje, cast izuzecima naravno.
Na kraju, ljudi su ljudi, na forumu ili van, ovo je samo drugaciji nacin da se neko prikaze, ili prikaze ono sto jeste i sto zeli da prikaze a u javnosti ne moze, primera radi lecenje frustracija.

Ne bih rekao da je moj stav ponizavajuci (mada u sustini mozda i jeste), mada ja to gledam kao neko svoje misljenje. Sigurno necu nekom reci "e ti si takav i takav" ili gledati tog pojedinca sa visine i staviti mu to javno do znanja (tipa blamirati ga), jer je to nepristojno (a i deluje kao lecenje frustracija, "e ja sam bolji od tebe, ti si glup"), ali da pomislim svasta, iako je to nekorektno, pomislim.

Verovatno to i pomisle odredjeni ljudi za mene, tako da je sve fer. :mrgreen:

Zato što i u rl ljudi uvijek traže mane drugima, a svoje ne vide, a forum je mjesto gdje mogu i javno, više nego u rl, izbaciti svoje frustracije.
Ako u rl naučiš da te se ne tiče mišljenje drugih i da ne živiš za njih, onda nećeš s tim imati problema ni na forumu.

Mene se ne tice misljenje drugih ali vecina podrzava ili favorizuje neko odredjeno misljenje

Kao na LjiS gde svi podrzavaju misljene 2-3 forumasha :mrgreen: ili forumashica i niko drugi osim njih nije u pravu i nezna nista :zlud:

Ako kazes nesto suprotno ti si najgori na NET :mrgreen:

Znaci mogu ja da ne mislim na necije misljenje dok taj neko upravlja masom svojim misljenjem :aha: kao sto politicari rade :malav:

Njihovo misljenje odredjuje da li ce nesto biti Cool ili ne i ja volim da znam tudje misljenje da bi znao kako da se postavim prema nekome i tudje misljenje mnogo otkriva o njemu.

Kako se to uci?

Tako da najprije prihvatiš sebe, sa svim manama i vrlinama, naučiš da upravljaš svojim egom i svojom sujetom, a ne da oni upravljaju tobom. Kad to uspiješ, kad naučiš da u miru živiš sam sa sobom, onda možeš prihvatiti i druge; i neće ti trebati njihove pohvale da nahraniš ego, niti će ti njihove kritike srozavati samopouzdanje, jer ćeš biti svjestan svoje vrijednosti, odnosno da uvijek postoje i bolji i gori od tebe i da će ti ljudi uvijek naći manu ma kako se trudio da dokažeš suprotno. Jednostavno živiš i pustiš druge da žive.

Mene se ne tice misljenje drugih ali vecina podrzava ili favorizuje neko odredjeno misljenje

Kao na LjiS gde svi podrzavaju misljene 2-3 forumasha :mrgreen: ili forumashica i niko drugi osim njih nije u pravu i nezna nista :zlud:

Ako kazes nesto suprotno ti si najgori na NET :mrgreen:

Znaci mogu ja da ne mislim na necije misljenje dok taj neko upravlja masom svojim misljenjem :aha: kao sto politicari rade :malav:

Njihovo misljenje odredjuje da li ce nesto biti Cool ili ne i ja volim da znam tudje misljenje da bi znao kako da se postavim prema nekome i tudje misljenje mnogo otkriva o njemu.

Nije li tako uvijek i u rl? Ljudi se priklanjaju mišljenju većine da bi bili prihvaćeni, zakon čopora. Ali opet, ne vidim zašto bi ti to smetalo, na ovom svijetu svatko može naći svoje mjesto pod suncem, tako i na ovom forumu svoje mjesto među ostalim forumaškim dušama. Koliko te znam, ti se jako dobro u tome snalaziš. :)

Nije li tako uvijek i u rl? Ljudi se priklanjaju mišljenju većine da bi bili prihvaćeni, zakon čopora. Ali opet, ne vidim zašto bi ti to smetalo, na ovom svijetu svatko može naći svoje mjesto pod suncem, tako i na ovom forumu svoje mjesto među ostalim forumaškim dušama. Koliko te znam, ti se jako dobro u tome snalaziš. :)

Da dobro me znas :rumenko: :flert: :)

Moze ne trazim mesto na forum :lol: Nervira me sto ta grupa dosadnih stalno komanduje na LjiS, a nisu uopste zabavni i samo me smaraju i pozelim da pobegnem sa LjiSa kad pocnu da furaju svoje tripove i teme a ostale pljuju i zatvaraju ili prijavljuju isl jadne bedne stvari :aha: :zlud:

:cmok: za tebe

Da dobro me znas :rumenko: :flert: :)

Moze ne trazim mesto na forum :lol: Nervira me sto ta grupa dosadnih stalno komanduje na LjiS, a nisu uopste zabavni i samo me smaraju i pozelim da pobegnem sa LjiSa kad pocnu da furaju svoje tripove i teme a ostale pljuju i zatvaraju ili prijavljuju isl jadne bedne stvari :aha: :zlud:

:cmok: za tebe

Ju, nemoj da mi rušiš forumsku reputaciju :lol: šta će da pomisli pošten svijet o meni? :lol:

Danas je dan zagrljaja, evo jedan za tebe, :zag: pozdrav :)

stalno ponizavaju ljudi koji dolaze na forum ? :zlud:

Citam zene i sve imaju lose misljenje o svakom muskarcu, neko ponizavajuce uglavnom :zlud:

Muskarci slicno :zlud:

Da li mislite da vise vredite od ostalih forumasha ? z:mrgreen: da ste iznad nekoga ko je mozda u RL za vas Premija ? :sanke:

Zasto takav ponizavajuci Default stav imate o ljudima oko vas ? :ceka:

na forumu sam zato sto mi je uzasno dosadno u zivotu
mislim da vredim vise od barem polovine forumasha
isto kao i u realu
nema ponizavajuci stav o ljudima oko sebe, samo imam realan stav o sebi i onima oko mene

Back