Nisam primetio neko prozivanje, mada ima ona predrasuda da mi koji sedimo na netu smo debeli i zarasli zaludjenici i nemamo zivot van neta.
Ako cemo iskreno, pomislim da nekada vise vredim od ljudi kada citam sta pisu i kako se ponasaju. Jednostavno steknem neki los utisak i znam kada bih te iste stavove i ponasanje video u realu da bih kolutao ocima govoreci sebi "joj vidi ovog molim te".
Obicno se mi forumasi postavljamo kao neka "elita" koja kritikuje drustvene pojave, gleda stvari iz nekog drugog ugla, ali analizirajuci stavove i ponasanje nekih, pa ne deluje mnogo drugacije od onog reala koji vecina nas ove kritikuje, cast izuzecima naravno.
Na kraju, ljudi su ljudi, na forumu ili van, ovo je samo drugaciji nacin da se neko prikaze, ili prikaze ono sto jeste i sto zeli da prikaze a u javnosti ne moze, primera radi lecenje frustracija.
Ne bih rekao da je moj stav ponizavajuci (mada u sustini mozda i jeste), mada ja to gledam kao neko svoje misljenje. Sigurno necu nekom reci "e ti si takav i takav" ili gledati tog pojedinca sa visine i staviti mu to javno do znanja (tipa blamirati ga), jer je to nepristojno (a i deluje kao lecenje frustracija, "e ja sam bolji od tebe, ti si glup"), ali da pomislim svasta, iako je to nekorektno, pomislim.
Verovatno to i pomisle odredjeni ljudi za mene, tako da je sve fer.