Zasto se muskarci depiliraju???

Pa bila je nedavno slična tema i koliko se sećam par devojčica je baš balavilo na depilirane tipove. Kao i sve gluposti kroz istoriju i ovo neki ljudi čine da bi se dopali određenim ženama ili određenom tipu žena. Trenutna moda,potražnja i ponuda itd.
Bilo je naravno i gađenja pripadnica lepšeg pola nad ovom novom muškom modom.
Ja je lično nerazumem,valjda sam previše mator ili šta već. Dakle trimer u ruke,dlake se skrate na pristojnu dužinu i to je to. Nikada do gole kože.

Pa depiliranje jeste malo preterano za muškarce, ja koristim trimer da uklonim dlake ili ih skratim, ne trpim "šume" ni na kom delu tela i smatram da to nije na malo muževno. Jedino dlake na grudima i stomaku skraćujem mašinicom za šišanje jer sam genetski baš maljav. U principu muškarci trebaju da skraćuju dlake, a ne da ih briju.

neki će reći da je tako lepše, ali to je stvar ukusa.
neki će reći da je tako lakše održavati higijenu, i lakše podneti letnju vrućinu i znojenje, i to je istina, ali to se postiže i običnim skraćivanjem dlaka, ne mora depilacijom.

moje mišljenje u čemu je čar depilacije (ili lasera, za one sa dubljim džepom) je u ovome: kad se izdepiliraš pa je koža "čista" , dodir je senzualniji...

samo je veliko sr_nje kad dlake počnu ponovo da rastu

Back