Zašto se insistira na povećanju nataliteta?

Natalitet najjace oruzje albanaca nam je odneo Kosovo. Namnozili se tamo kao lososi i tako nam ode deo Srbije.

A sledeca je Crna Gora. Ne odgovaraja im zivot sa Srbijom, albanci ce vremenom natalitetom i njih pojesti. Mi tada necemo biti zivi ali to je neminovnost po prirodnim zakonima.

Ne vidim pad nataliteta kao problem, ali skoro svi ostali vide.
Čemu pritisak na povećanju broja stanovnika?

Evo juče sam našla još jedan članak u kome se to predstavlja kao ogroman problem:
https://nova.rs/magazin/lifestyle/s...na-kojoj-je-i-srbija-objavio-ju-je-ilon-mask/

Nije trolovanje... stvarno me zanima. Ljudi neće decu, pa?
evo ti jedan dobar dokumentarac koji objasnjava sve o tom problemu

medjutim to nije problem samo tu, to je prva najava, problem je globalni

Ne vidim pad nataliteta kao problem, ali skoro svi ostali vide.
Čemu pritisak na povećanju broja stanovnika?
ne radi se o povecanju nego o opstanku
u srbiji se u proseku godisnje rodi oko 60.000 beba a umre oko 100.000 ljudi

sto znaci da godisnje imamo negativni prirodni prirastaj za oko 40.000 ljudi..to je velicina jednog gradica.
svake godine jedan grad nestane.
tim tempom za 100 godina ce ostati svega oko 2..3 miliona srba

Natalitet najjace oruzje albanaca nam je odneo Kosovo. Namnozili se tamo kao lososi i tako nam ode deo Srbije.

A sledeca je Crna Gora. Ne odgovaraja im zivot sa Srbijom, albanci ce vremenom natalitetom i njih pojesti. Mi tada necemo biti zivi ali to je neminovnost po prirodnim zakonima.
Pa po tvom mišljenju ispade da treba da se prave vojnici, da ima ko sutra da uzme pušku u ruke.

Pa nema ko da robuje za gazde i njihovu decu.
I nema ko da se brineo najodgovornijim glasacima penzosima.
Ne laje ***** zbog sela, vec zbog svog ******
To sto cemo izumreti kao narod je narocito briga ove sto uvoze 100 000 ljudi iz Gane. Da dodatno smanje nadnice sirotinji i rasire egzoticne bolesti
Da, i obično taj pritisak vrše oni koji nemaju decu.

Da dodam da svako ko je radio u bilo kom KP Domu može da posvedoči da tamo nema "jedinaca", ili vrlo retko, uglavnom su "štancovana" deca - izvinjavam se zbog ove reči, jadni nisu oni krivi - gde ih ima po 6 i više.

Jel' bolje to? Napravi 14- oro i ispunio si misiju na zemlji (sarkastično sam rekla)

Niko to ne pita druge. Uglavnom je gnjavaža sa druge strane ili kao što vidimo, od strane države "Pa zašto nemaš decu, pa kad će drugo, treće, propašćemo bez nataliteta..."
Srbija nekada nije ni postojala, nekada je imala i 300k stanovnika i funkcionisala dobro I šta je falilo čovečanstvu i planeti? 🤔

Neces valjda radjati decu zato sto ti neko tako kaze :lol:
A ko jos slusa sta degeni pricaju :kafa:

Back