- Poruka
- 9.626
Шта, море?Kao i za pica ko ce platiti prvi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта, море?Kao i za pica ko ce platiti prvi.
Nemam pojma obrisan je citat sta vec.Шта, море?
Споменуо си питање ко ће платити пиће први.Nemam pojma obrisan je citat sta vec.
Mislim da sma pravio paralelu u vezi sa mentalitetom.Споменуо си питање ко ће платити пиће први.
Разумем то само ми је нејасно да ли је питање плаћања пића нешто што се озбиљно разматра или си лупио онако, да звучи смешно.Mislim da sma pravio paralelu u vezi sa mentalitetom.
Stvar je pristupa tj u kom svojstvu ces joj uci u zivot. I na startu se dosta toga postavi. Ako krenes sa cascavanjem, sebe postavlja njoj kao neko ko treba da pravda svoje prisustvo tako sto ce se osecati duznim za nesto. To ga kod nje stavlja pod kriterijum provajdera umesto muskarca. Zene, mahom, takve muskarce, iako su s njima, drugacije tretiraju kroz ceo zivot. Tkzv "normalan muskarac". Takvog ce stalno kritikovati, bubunjati mu, s njom ce uvek imati osecaj kao da nije dovoljno dobar, da mora da se pokaze, dokaze i tu nema pravog razgovora.Разумем то само ми је нејасно да ли је питање плаћања пића нешто што се озбиљно разматра или си лупио онако, да звучи смешно.
Nije radio, cdVazno da na radiju ide pesma Tima After Time...
Znaci problem je u tebiSvi moji muškarci su bili normalni.
Normalan kvalitetan sex, komunikacija, zajednički jezik.
Malo popuštanja i kompromisa od obe strane i nema problema.
Nemam problem.Kod mene sve fino funkcioniše.Znaci problem je u tebi
Znam ih određen broj, zašto?Tako je. Zena je ko stari auto, nikad ne znas di ce te ostaviti. Inace ide jedna stara kineska " na zenu i na senu se osloniti ne mozes". A reci ti meni presvetla, koliko zena ima koje sede kuci pod izgovorom kako cuvaju decu i godinama ne rade nista, nego svakim povratkom kuci taj lik koji radi vidi sve vecu prdaru?
Iako je ova priča poprilici MGTOW, imaa određenih tačni stvari u njoj.Imas zene koje se zale kako ih muz mlati,a same su se kao klinke palile na taj fazon,jaki brzi neka alfa sirovina koja voli da potegne i popije,posle kada budu u vezi,braku on je o jadu zabavlja.I onda su one kao naivne,kao kada su ga upoznale taj muskarac je bio cvecka,dobar njezan pazljiv (malo morgen),i onda je kao odjednom postao baraba,sirovina.I nakon svega ta ga mucenica i dalje voli toga alfa buzodvana.Jos zenska kukumakanja,svi muskarci su isti itd, a to sto kazu vole princa na bijelom konju i osjecajnog tipa koji ih razumije,prije bi rekao da vole princa na motoru ili u audiju,ili istetoviranog princa.Samo kakav je to princ ? Ako je uopste princ,prije bi rekao da je to princ na crnom nego bijelom konju (ili jahac apokalipise)
A to sto kazu traze plus lika koji ih razumije pa one same sebe ne razumiju,prije traze lika koji ih ko krpu tretira u manjoj il vecoj mjeri.
Muskarci sto nemaju digniteta to je vec druga prica.Eeeej neko da se trudi i udovolji nekom,ko voli da ga drugi tretiraju kao krpu,pa to je ludost.I posle ce reci zene su diskiminisane od muskih.Pa one same sebe diskriminisu odabirom partnera u privatnom zivotu,javno kazu prava zena a u praksi rade sve suprotno.Smijesno.Treba djelima da potvrde ono sto kazu.Oce da se nose moderno,da pricaju moderno,da se javno zalazu za ideje 21 vijeka.A u praksi biraju neke lazove,prevarante,ljude od moci,ili nekog nasilnika kojeg ce one kao da promjene.
Znam curu koja je 10 godina bila u vezi, prvo od njene prijateljice sam cuo da ju je maltretirao i na kraju prevario.. Sada pljuje po njemu a u razgovoru samnom, kada sam tu curu pitao zasto joj je toliko vremena trebalo da raskine, ona kaze "pa imao je dobru dusu..". Hahaha.. Sta reci na ovo? Sta je to normalan muskarac? Sta je dobra dusa? Izgleda da je sve relativno i u oku posmatraca...
Iako je ova priča poprilici MGTOW, imaa određenih tačni stvari u njoj.
Naprimer, ovo nije skroz tačno, odnosno tačno je kod vrlo mladih žena, kod tinejdžerki, ili kod matorih koje nikad nisu odrasle.a to sto kazu vole princa na bijelom konju i osjecajnog tipa koji ih razumije,prije bi rekao da vole princa na motoru ili u audiju,ili istetoviranog princa.Samo kakav je to princ ? Ako je uopste princ,prije bi rekao da je to princ na crnom nego bijelom konju (ili jahac apokalipise)
Mozda je princ na belom samo nije konj.Imas zene koje se zale kako ih muz mlati,a same su se kao klinke palile na taj fazon,jaki brzi neka alfa sirovina koja voli da potegne i popije,posle kada budu u vezi,braku on je o jadu zabavlja.I onda su one kao naivne,kao kada su ga upoznale taj muskarac je bio cvecka,dobar njezan pazljiv (malo morgen),i onda je kao odjednom postao baraba,sirovina.I nakon svega ta ga mucenica i dalje voli toga alfa buzodvana.Jos zenska kukumakanja,svi muskarci su isti itd, a to sto kazu vole princa na bijelom konju i osjecajnog tipa koji ih razumije,prije bi rekao da vole princa na motoru ili u audiju,ili istetoviranog princa.Samo kakav je to princ ? Ako je uopste princ,prije bi rekao da je to princ na crnom nego bijelom konju (ili jahac apokalipise)
A to sto kazu traze plus lika koji ih razumije pa one same sebe ne razumiju,prije traze lika koji ih ko krpu tretira u manjoj il vecoj mjeri.
Muskarci sto nemaju digniteta to je vec druga prica.Eeeej neko da se trudi i udovolji nekom,ko voli da ga drugi tretiraju kao krpu,pa to je ludost.I posle ce reci zene su diskiminisane od muskih.Pa one same sebe diskriminisu odabirom partnera u privatnom zivotu,javno kazu prava zena a u praksi rade sve suprotno.Smijesno.Treba djelima da potvrde ono sto kazu.Oce da se nose moderno,da pricaju moderno,da se javno zalazu za ideje 21 vijeka.A u praksi biraju neke lazove,prevarante,ljude od moci,ili nekog nasilnika kojeg ce one kao da promjene.
Mozda je princ na belom samo nije konj.