Зашто се често закључавају неке теме?

true+power.jpg

По правилнику је забрањено ометати рад форума...

На шта ова крикатура указује.... Односно .. алудира да све и сви треба форум да напусте ... и тако пусте проблем .. у амбис празнине

teme se automatski zakljucavaju posle mislim ako se dobro secam mesec dana neaktivnosti.

otvori novu ako nesto zelis da kazes na odredjenu temu
besmisleno je pisati tamo gde niko vise ne pise.
Da, neaktivne teme se zaključavaju, ali mislim da je ovde reč o temama koje se odnose na Pitanja o Forumu, koje se zaključavaju odmah po otvaranju.
Stiče se utisak da su mišljenja korisnika foruma skroz nebitna.

Da, neaktivne teme se zaključavaju, ali mislim da je ovde reč o temama koje se odnose na Pitanja o Forumu, koje se zaključavaju odmah po otvaranju.

Свака тема .. реч .. словцае... које стане на жуљ онима који и које контрол дугменце имају ... је довољан и повод и разлог ..

тејкит ор ливит

Steta.Imam jednog omiljenog moderatora pa bih volio da mu psujem a da on vidi.
бело на белом

'па није вам ово слободно тржиште .. ово је приватна институција .... '

'па није вам ово слободно тржиште .. ово је приватна институција .... '
'aj' ne zahebavaj!
Da sam htela takvim stilom, pisala bih...
Uostalom, ne nerviram se.
Kada mi se piše - pišem.
Niko nije Blogomdan da njegova mora poslednja!

Teme na Pitanima o forumu mogu da budu nezgodne i provokativne.
Znam iz ličnog iskustva. Zato u cilju opšteg dobra,takve teme se zaključavaju
Odmah!

Teme na Pitanima o forumu mogu da budu nezgodne i provokativne.
Znam iz ličnog iskustva. Zato u cilju opšteg dobra,takve teme se zaključavaju
Odmah!
Za koga su nezgodna?
Razumem zatvaranje teme kada izmakne kontroli, diskusija se razvodni, ubace se spameri, ili kada se nađe rešenje.
Koliko tema je otvoreno sa konkretnim, nimalo uvredljivim, pitanjima i odmah zatvoreno?

Lično, volela bih da sve funkcioniše besprekorno, da se svi osećamo dobro uz svoju tastaturu ( da ne kažem u svojoj koži).

Jedno su pitanja i predlozi za poboljšanje rada i funkcija foruma, sasvim drugo su 'bunt teme'.
Da li je poenta ne iznositi javno, ili šta?

Za koga su nezgodna?
Razumem zatvaranje teme kada izmakne kontroli, diskusija se razvodni, ubace se spameri, ili kada se nađe rešenje.
Koliko tema je otvoreno sa konkretnim, nimalo uvredljivim, pitanjima i odmah zatvoreno?

Lično, volela bih da sve funkcioniše besprekorno, da se svi osećamo dobro uz svoju tastaturu ( da ne kažem u svojoj koži).

Jedno su pitanja i predlozi za poboljšanje rada i funkcija foruma, sasvim drugo su 'bunt teme'.
Da li je poenta ne iznositi javno, ili šta?
To je bila bunt tema.
I sama često otvorim bunt temu,i bude zaključana ili obrisana.

Možda moderatori na krstarici nisu nešto posebno, ali svi smo ljudi. Kako god na krstarici se ima slobode da se piše sve i svašta i da se to preživi. Ja sam banovan sa mnogih foruma tako da mogu da kažem da na krstarici ima najviše slobode.
Ovde sam dobio dve opomene i obrisano mi je par postova od strane provakserskih moderatora.
Sve u svemu slobodan forum

Možda moderatori na krstarici nisu nešto posebno, ali svi smo ljudi. Kako god na krstarici se ima slobode da se piše sve i svašta i da se to preživi. Ja sam banovan sa mnogih foruma tako da mogu da kažem da na krstarici ima najviše slobode.
Ovde sam dobio dve opomene i obrisano mi je par postova od strane provakserskih moderatora.
Sve u svemu slobodan forum
Ništa na ovom svetu nije potpuno slobodno,pa ni Forum.
Apsolutna sloboda ne postoji,a ne bi bila ni dobra.

Apsolutna sloboda postoji. Ali to je tema za filozofiju .
Naravno da ne postoji, to bi značilo da je potrebna i potpuna sloboda od drugih, apsolutna usamljenost, to je nemoguće.
Da ne govorim da se ne može biti slobodan sve dok smo determinisani prostorom i vremenom.

Apsolutna sloboda postoji. Ali to je tema za filozofiju .
Postoje zakoni po kojima funkcioniše život kao i po kojima funkcioniše vasiona, ti zakoni su granice slobode tako da apsolutna sloboda ne postoji.
A trebamo imati na umu da uz slobodu ide i odgovornost. Odgovornost prema drugima. Odgovornost prema porodici, društvu bližnjima takođe postavlja granice slobodi. Ako neko ne želi odgovornost onda za takve postoje zakoni da se takav nauči pameti.

Back