Zasto sam za to da Srbija potpise

zemunski kej

Elita
Poruka
21.915
Vec neko vreme pratim ovu spansku seriju,zvanu ~dogovor u Briselu~evo danas smo po obicaju ove vlade saznali da ce nam tek u ponedeljak ,reci sta su odlucili. Totalno neozbiljno i neodlucno,sta ocekuju da ce do ponedeljka nesto da se promeni, E pa nece.Ne kolje se prase uoci bozica. Drugo sta sam hteo da vam kazem je to da ukoliko sada odbijemo ,moracemo da prihvatimo za par meseci i to isti papir. Kao sto znate Kosovo smo i dobili odlukom velikih sila Londonskim sporazumom 1913 godine. 100 godina je to trajalo i dalo vrlo lose rezultate. Ako sada ne potpisemo nacicemo se u velikoj izolaciji ,slicnoj onoj iz 90tih god ,s tim da je situacija jos gora jer je unistena drustvena svojina.. Nece biti investicija ,zemlja ce da stane na duzi niz godina i na kraju ce neko opet da potpise

Poslednja izmena:
Vec neko vreme pratim ovu spansku seriju,zvanu ~dogovor u Briselu~evo danas smo po obicaju ove vlade saznali da ce nam tek u ponedeljak ,reci sta su odlucili. Totalno neozbiljno i neodlucno,sta ocekuju da ce so ponedeljka nesto da se promeni, E pa nece.Ne kolje se prase uoci bozica. Drugo sta sam hteo da vam kazem je to da ukoliko sada odbijemo ,moracemo da prihvatimo za par meseci i to isti papir. Kao sto znate Kosovo smo i dobili odlukom velikih sila Londonskim sporazumom 1913 godine. 100 godina je to trajalo i dalo vrlo lose rezultate. Ako sada ne potpisemo nacicemo se u velikoj izolaciji ,slicnoj onoj iz 90tih god ,s tim da je situavcija jos gora jer je unistena drustvena svojina.. Nece biti investicija ,zemlja ce stane na duzi niz godina i na kraju ce neko opet da potpise

Ni sam ni za ni protiv, niko me ništa niti pita niti mi bilo šta govori. Ako smo pred ultimatumom onda to treba jasno i glasno reći, a ne kao čka ćutati, mudrovati i dramoseriti :( Dosta bre sludjivanja i laganja ovog naroda, možemo li napokon od nekoga čuti istinu, a istina nema 2,3,5 ili 10 ona je samo jedna, pa koliko god turobna bila!

Glupost oni vec sad znaju sta cu da rade, sto ne kazu.

Plase se ulice ili u cemu je problem???

Razmatraju da li ce izgubiti vlast. Moguce ali ce nam skinuti veliki problem za sva vremena. Iz razgovora sa obicnim ljudima vidim da su sludjeni i da kao i mi i ne znaju sta su ovi ispregovarali,jel tako niko zivi ne zna.osim njih trojice.

- - - - - - - - - -

А ти би мало инвестиција је ли?
А онима у Митровици је довољно само да остану у Србији.

Da ja bih voleo da dodju ozbiljni investitori koji se ne bi plasili da ce neko da im izbombarduje fabriku i kod nas i na Kosovu.

Da ja bih voleo da dodju ozbiljni investitori koji se ne bi plasili da ce neko da im izbombarduje fabriku i kod nas i na Kosovu.

Озбиљни? Мислиш да дођу они који су нас већ бомбардовали, јер неће поново бомбардовати ако већ могу да имају вредне робове који овде раде за њих?

.......................Razmatraju da li ce izgubiti vlast. Moguce ali ce nam skinuti veliki problem za sva vremena. Iz razgovora sa obicnim ljudima vidim da su sludjeni i da kao i mi i ne znaju sta su ovi ispregovarali,jel tako niko zivi ne zna.osim njih trojice.

- - - - - - - - - -

Јеси ли ти глуп или луд или си можда веома зао. Како ти није јасно да када би прихватили Бриселски ултиматум ОД ТОГ ТРЕНУТКА СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ..... како вам то није јасно......:dash:

Озбиљни? Мислиш да дођу они који су нас већ бомбардовали, јер неће поново бомбардовати ако већ могу да имају вредне робове који овде раде за њих?

Nece nas niko bombardovati ali kapital trazi sigurnost zato i imas u ovom regionu toliko sumnjivog kapitala ,koji je samo protrcao kraz zemlju. Moraju da imaju sigurnost da ce ovde biti mir.Kako su otisli u Slovacku,Cesku jer su tamo sigurni.

Nece nas niko bombardovati ali kapital trazi sigurnost zato i imas u ovom regionu toliko sumnjivog kapitala ,koji je samo protrcao kraz zemlju. Moraju da imaju sigurnost da ce ovde biti mir.Kako su otisli u Slovacku,Cesku jer su tamo sigurni.

Dobro tu nije glavni razlog Kosovo to je jedan od njih, politicka nestabilnost.

Lose je sve sta radis, ali kakve svirhe ima to da Srbija ne prizna Kosovo a ne vrsi nikakvu vlast tamo.

А ти си спреман да храбро препустиш албанској држави 4 општине у којима функционишу закони Србије, само ради сигурности региона?

- - - - - - - - - -

Dobro tu nije glavni razlog Kosovo to je jedan od njih, politicka nestabilnost.

Lose je sve sta radis, ali kakve svirhe ima to da Srbija ne prizna Kosovo a ne vrsi nikakvu vlast tamo.

Како то мислиш не врши никакву власт?

Јеси ли ти глуп или луд или си можда веома зао. Како ти није јасно да када би прихватили Бриселски ултиматум ОД ТОГ ТРЕНУТКА СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ..... како вам то није јасно......:dash:

Sta ne postoji ,bice jaca 50%. Ne znam sto se nerviras i vredjas ja nikada nisam bio u toru, uvek sam imao svoje misljenje. A nisam bas ni glup da ne znam sta treba sada da se uradi.Jednostavno necu vise da budemo revolucionari i crne ovce.

Vec neko vreme pratim ovu spansku seriju,zvanu ~dogovor u Briselu~evo danas smo po obicaju ove vlade saznali da ce nam tek u ponedeljak ,reci sta su odlucili. Totalno neozbiljno i neodlucno,sta ocekuju da ce do ponedeljka nesto da se promeni, E pa nece.Ne kolje se prase uoci bozica. Drugo sta sam hteo da vam kazem je to da ukoliko sada odbijemo ,moracemo da prihvatimo za par meseci i to isti papir. Kao sto znate Kosovo smo i dobili odlukom velikih sila Londonskim sporazumom 1913 godine. 100 godina je to trajalo i dalo vrlo lose rezultate. Ako sada ne potpisemo nacicemo se u velikoj izolaciji ,slicnoj onoj iz 90tih god ,s tim da je situacija jos gora jer je unistena drustvena svojina.. Nece biti investicija ,zemlja ce da stane na duzi niz godina i na kraju ce neko opet da potpise

Zato sto si zut , zato si za to da Srbija potpise odricanje od svoje teritorije i svoga naroda .... ostalo su puka opravdanja i izdajnicke racionalizacije ....

А ти си спреман да храбро препустиш албанској држави 4 општине у којима функционишу закони Србије, само ради сигурности региона?

- - - - - - - - - -

Kada biram izmedju 4 opstine i prosperiteta Srbije ,biram Srbiju. Ne bih da budem banalan i da povredjujem ljude tamo ali kad imas gangrenoznu nogu..

- - - - - - - - - -

Kada biram izmedju 4 opstine i prosperiteta Srbije ,biram Srbiju. Ne bih da budem banalan i da povredjujem ljude tamo ali kad imas gangrenoznu nogu..

Супер, онда препусти албанској држави своју кућу најпре, па онда понуди своју општину, све наравно и циљу просперитета Србије, па онда тек храбро препуштај туђе...

- - - - - - - - - -

Definiši "prosperitet Srbije" u kontekstu izbora koji si naveo ... al onako razumljivo a ne frazeološki ...

Sta ne postoji ,bice jaca 50%. Ne znam sto se nerviras i vredjas ja nikada nisam bio u toru, uvek sam imao svoje misljenje. A nisam bas ni glup da ne znam sta treba sada da se uradi.Jednostavno necu vise da budemo revolucionari i crne ovce.

:lol:...........

31. 03. 2013. 22:02h | Beta| foto: Fonet

"EU ne može da obezbedi brz razvoj Srbije"

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je u Kosovskoj Mitrovici da Srbija treba da se "priključi životnoj snazi Rusije" jer Evropska unija ne može da joj obezbedi brz ekonomski razvoj.
286774_cepurin-foto-fonet_f.jpg
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin​

"Jedini format koji ja vidim je da se Srbija priključi životnoj snazi Rusije, a format koji će da izabere treba da zadovolji Srbiju u najvišem smislu", rekao je ambasador na tribini povodom 100. godišnjice smrti Grigorija Stepanoviča Ščerbina, konzula Rusije u Otomanskom carstvu, sa sedištem u Mitrovici.

Izmedju dva zla se uvek odabere manje zlo, barem je tako kod pametnih i mudrih.
Zašto je dobro da se konačno preseče ta laž koju serviraju od 1999. do danas ?
Prvo, Milošević je prodao Kosovo 1999. godine i stavljena je tačka na sve ratne poraze kroz koje nas je vodio u toj nesrećnoj dekadi dizelaša i ostalih kretenoida.
Drugo i najvažnije, ulaskom u EU nema granica !!!!!
Jel to debiloidima može da udje u glavu ?
Nema granica ulaskom u EU, a to automatski znači : Nema granica izmedju Srbije i Kosova !!!
Treće i najbolnije : Miloševićevi ratni porazi.....e to sad plaćamo, upravo sada :(

Супер, онда препусти албанској држави своју кућу најпре, па онда понуди своју општину, све наравно и циљу просперитета Србије, па онда тек храбро препуштај туђе...

Ne prodajem ja nista tudje,jos manje hrabro vec racionalno. Ti ljudi bi ionako dosli ovamo,dosta ce i da ostane ,ne ocekujem da ce neko sad da ih tamo maltretira.Eto kad izmerim situaciju ja sam procenio da je trenutak da to potpisemo.

Izmedju dva zla se uvek odabere manje zlo, barem je tako kod pametnih i mudrih.
Zašto je dobro da se konačno preseče ta laž koju serviraju od 1999. do danas ?
Prvo, Milošević je prodao Kosovo 1999. godine i stavljena je tačka na sve ratne poraze kroz koje nas je vodio u toj nesrećnoj dekadi dizelaša i ostalih kretenoida.
Drugo i najvažnije, ulaskom u EU nema granica !!!!!
Jel to debiloidima može da udje u glavu ?
Nema granica ulaskom u EU, a to automatski znači : Nema granica izmedju Srbije i Kosova !!!
Treće i najbolnije : Miloševićevi ratni porazi.....e to sad plaćamo, upravo sada :(

Браво геније, а шта нам то онда траже данас ако је Милошевић продао нешто 1999? И шта је ово данас ако је 1999. стављена тачка?

И ко је ту луд ако се на Јарињу и Брњаку гради граница по налогу ЕУ да бисмо ушли у ту исту ЕУ у којој граница нема?

Ne prodajem ja nista tudje,jos manje hrabro vec racionalno. Ti ljudi bi ionako dosli ovamo,dosta ce i da ostane ,ne ocekujem da ce neko sad da ih tamo maltretira.Eto kad izmerim situaciju ja sam procenio da je trenutak da to potpisemo.

Ти људи би ионако дошли овамо? Где то овамо? Ти не очекујеш да ће неко да их малтретира? А и ако их малтретира, нема везе, важно је да теби овде капне још који динар, да би твом дупету било добро, за све друго се могу наћи безвезна објашњења, зар не?

Back