goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ma lako je njemu da piše sedeći u toploj i udobnoj vili u Londonu.......
Od njega dolazi samo kritika, ali ne vidim da nudi ikakvo rešenje
Od njega dolazi samo kritika, ali ne vidim da nudi ikakvo rešenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lako je njemu da piše sedeći u toploj i udobnoj vili u Londonu.......
Od njega dolazi samo kritika, ali ne vidim da nudi ikakvo rešenje![]()

Pa tako je bilo i kod Srba, svaka porodica u ''davnim vremenima'' ali i u 17,18,19 veku je imala po najmanje 6-8 ukućana, iz tih navedenih razloga, kao i kod vas, to je bilo normalno.....Ali, ta praxa je zaustavljena već početkom 20 veka....Zašto ste vi nastavili, ako je većina razloga iz kojih je uvedena bila minimizovana ili i ukinuta tada......
Ipak je to bila jedna od vrsti političke i verske borbe u kojoj ste imali dosta uspeha.....
Ma oni možda ekonomski i napreduju u nekom doglednom roku, ali u razmišljanjima i stavovima teško.
.
Je l' nije rekao onaj Nemac da regulišemo odnose kao dve nemačke države.
One su ga regulisale zidom (berlinskim) i gvozdenom zavesom.
Znači mi samo želimo da postupimo po evropskom duhu, tradiciji i savetima.
ja nekako ne vreujem da su istocni nemci hteli da se vrate, meni nekako vise lezi da su obe nemacke htele da se ponovo ujedine. znaci ne slazem se sa tobom. mozda su to nijanse, a princip isti ali....
ili recimo ovako ako srbija zeli da se.....
sve ce to narod pozlati.... ako ga bude biloops:
i nemoj stalno glavom u zid, ili ga zaobidji ili....
Pazi ,Ademi kod tebe nema političara koji na bilo koji način pristaje na bilo koji vid veze sa srbijom....
Kod nas ima Beba, Čeda i ta ekipa.....Sad kaži mi ti koliko bi kod tebe trajao bilo ko ko bi tako zastupao anti-indipendističku politiku....Fizički mislim......Sve vaše stranke su izraženo nacionalne i to ne kosovsko nacionalne već albansko nacionalne......
Srbija mora da ostvari minimum svojih interesa na Kosovu, a to neće biti moguće ako vi ''na tacni'' dobijete nezavisnost......Političari su ujedinjeni oko toga i LDP ne može da utiče previše.....
rastom zivotnog standarda pada broj djece...i vise ih se nemora imati petero da bi prezivjelo jedno
tako je bilo svugdje , a zivotni standard na kosovu se nikada nije mogao uporediti sa onim u Splitu, Novom Sadu ili bilo kojem mjestu...
Kako to da je citava SFRJ 50g izdvajala ogromne fondove za to Kosovo, da im se pomogne i podigne "standard" i od toga nista. Da nije mozda da su siptari kao i cigani, narod koji je navikao na jedan nacin zivota i on ne zeli da se menja ma koliko novca i truda ulozio u njegovu emancipaciju. Siptari su oduvek bili neradnici i kriminalci, jer nisu narod vec jedno obicno pleme. Kako to da se samo bave kriminalom i na zapadu, ne moze mi niko reci da u Nemackoj, Italiji, Svajcarskoj, Engleskoj nema postena posla, i ne kazem da nema siptara koji ga rade, ali vecina su kriminalci jer su takav narod.
Gde god bila granica sa siptarima, bilo to na Kosovu i Metohiji, Prokletijama ili negde drugde, zid prema tom plemenu treba podici, jer kako ja tako i svi ljudi u ovoj drzavi ne zele imati bas nikakve veze sa njima. Zabranio bi i virtualnu (internet) komunikaciju sa njihovim IP adresama.
Šta bi im se desilo da su ostali?ko kaze da nema, doduse oni su otisli kod vas, pa sa pristojne udaljenosti sada.....
inace imamo i druge partije, ali njihov uticaj je srazmeran broju clanova. u jedno se slazem, nijedna nije za ostanak u srbiju. zamisli da se u RS neka srpska partija bori za ostanak.... nema logike
nego da li ste culi da partije koje su se prijavileza izbore na kosovu, odustaju zbog pretnji, sada bilo na radio slobodna evropa

za ovo ces tek platiti patrijotama, mada se ja slazem sa timŠta bi im se desilo da su ostali?
To ti pričam
Misliš na rep.srpsku?:???:....Ja mislim na Srbiju, ne interesuje me šta će biti sa RS,to nije nikad ni bilo deo srbije,
ajde da kazem da vi imate hladne i trezvene glave [oko 10%] koje gledajuci dugorocno cine srbiji uslugu. i to zaista mislim i ja.ali Kosovo jeste, i u njoj i dalje postoje ljudi kao Čeda koji se zalažu za to....
Hvatate to tamo......Nisam čuo......Ko im preti?
Nisam ovo razumeo?za ovo ces tek platiti patrijotama, mada se ja slazem sa tim
Nisam ovo razumeo?
Zasto sam ja protiv nezavisnosti Kosova? Odgovor je vise no ocigledan.
2001 godine prvi put se u javnosti pojavio pomen mogucnosti nezavisne drzave Kosova. Washington je poslao vrlo jasnu poruku kosovskim Albancima: ako uspete da sagradite drzavu, ako sprovedete sve reforme, dobicete nezavisnost - u suprotnom ne.
Danas je 2007. i to se jos uvijek nije dogodilo (pogotovo imajuci na umu dogadjaje kao sto je Mart 2004), tako da se protivim nezavisnosti Kosova. :???:
ako sam te shvatio ispravno, slazem se sa tobom. mislim dok se ne eliminise razlog tvog nezadovoljstva, posle cemo obojica glasati "za"
i ja se ponovo slazem,ali to moze ovako, "dobijate delimicnu nezavisnost na tri god.i ako ispunite uslove [ranije navedene] onda se salzemo sa vasom nezavisniscu"Ali ali dok se to ne dogodi moj odgovor je nesumnjvio NE.
Takodje se protivim proglasenju nezavisnosti Kosova sada, pa da uz pomoc EU i ostatka svijeta gradi drzavu, jer, a vjerujem da cemo se u to svi sloziti, tada bi Kosovo postojalo vise od 20 godina kao neka kvazi-drzava, crna rupa i pokretac ekonomske, politicke, pa i svake druge nestabilnosti ba Balkanu.
i ja se ponovo slazem,ali to moze ovako, "dobijate delimicnu nezavisnost na tri god.i ako ispunite uslove [ranije navedene] onda se salzemo sa vasom nezavisniscu"
ne znam sta da ti kazem u vezi ovoga, srbija jeste vec dve decenije neka vrsta crne rupe, a ako se ne donese "nekakav" stav oko kosova bojim se da ce se stanje samo pogorsavati.... i tamo i ovde nazalost
ADEME NAGUTAJ SE SPERME! POPISAM TI SE NA FACU!~
ajde da pogadjamo kojoj partiji pripada doticni, ne mislim na bolidsku partiju,to se podrazumeva, nego na politicku.