Zašto sam protiv nezavisnosti Kosova?

Ovakav zid nama treba.
Da sam ja pregovarač8-)
1)Dogovorio bih razmenu stanovništva.
Glava za glavu, kuća za kuću.
Albanci iz ostatka Srbije, na Kosovo, Srbi u njihove kuće.
Manjak Albanaca nadoknadićemo sa desetak hiljada. muslimanima (i onako se vole) iz Raške oblasti (Sandžaka).

2)Preneti sva kulturna-istorijska-verska dobra Srba sa Kosova.

3)Plus da nam se dozvoli da izgradimo ovaj zid (uz evropske donacije) i u ustav unesemo odrebu da nijedan Albanac ne može da kroči na teritoriju ostatka Srbije dok je sveta i veka.

4)Za uzvrat mi ćemo prihvatiti nezavisnost i nek se gone u p.m. da ih moje oči nikad više ne vide.

Слажем се углавном, осим са тачком 4 - ТО НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР, осим ако ЗА УЗВРАТ МЕЂ.ЗАЈЕДНИЦА ПРИЗНА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КАО ПОСЕБНУ ДРЖАВУ СРПСКОГ НАРОДА. Кад могу Шиптари да имају две, зашто не би могли и Срби.

п.с. Гледао сам на тв, мислим у Немачкој да су посебном техником ЦЕЛУ ЦРКВУ ПРЕНЕЛИ НА ДРУГО МЕСТО - био сам просто фасциниран том новом технологијом, невероватно. Уколико стока шиптарска протера остатак Срба могли би да тражимо пребацивање свих цркава и манастира у Србију!

Ali, jedni DOBIJAJU sve, dok drugi GUBE i ono malo prava koje su pod realno okupatorskom vlašću ''Unmika''' imali:roll:
Opet se vraćam na primer Izraela....Moraćemo i mi kao Jevreji da se ''ogradimo''
1100337522wall.jpg

nisam znao da u srbiji ima toliko zidara:confused:

ma mislio sam na one zidare.... ko ce to finansirati i izvuci korist iz toga. a inace ako platite,ove obicne imamo i mi i to isto tako kvalitetne

Ma za taj zid išao bih na radnu akciju.
Znaš ono ORA1, ORA2,.........iako je prošlo to vreme:-D

A to da imate zidare, imate. A najiskusniji su u izgradnji zidova.
Svaka kuća vam je opasana zidom, sa sve puškarnicama.:roll:

Evo tu u Hvaru znam dvije familije, Albanci koji drže poslastičarnice
jedna ima samo jedno dijete a druga dvoje. Jednostavno kad dođeš
do višeg standarda analogno tome natalitet opada. Već je bila tema
"Bijela Kuga" pa ne bih u detalje.
Stvar je samo koliko će Kosovo napredovati i kakvo će stanje tamo
da bude nakon eventulanog ulaska u EU.

Stvar je samo koliko će Kosovo napredovati i kakvo će stanje tamo
da bude nakon eventulanog ulaska u EU.

Ma oni možda ekonomski i napreduju u nekom doglednom roku, ali u razmišljanjima i stavovima teško.

.
Je l' nije rekao onaj Nemac da regulišemo odnose kao dve nemačke države.
One su ga regulisale zidom (berlinskim) i gvozdenom zavesom.
Znači mi samo želimo da postupimo po evropskom duhu, tradiciji i savetima.

da...
stara dobra seseljeva teorija i praksa...
isterajmo sve koji nisu srbi i koji se ne krste iz srbije i bicemo srecni...
ma ne seri...
srbi bi se onda poceli tuci izmedju sebe...
i sad vec se tesko podnose...
navijaci, stranke, pa i regioni....
ma na kraju treba pobiti ovde sve koji imaju vise od 5 godina, mozda bi ta deca na kraju zivela ko ljudi!!!!

Ma oni možda ekonomski i napreduju u nekom doglednom roku, ali u razmišljanjima i stavovima teško.

I šta se ti buniš.
Je l' nije rekao onaj Nemac da regulišemo odnose kao dve nemačke države.
One su ga regulisale zidom (berlinskim) i gvozdenom zavesom.
Znači mi samo želimo da postupimo po evropskom duhu, tradiciji i savetima.

neki kazu da srbija ide nazad zadnji deceniju-dve, ali da je bas toliko otisla da koristi metode koje i sami nemci davno ne koriste:confused::confused:

neki kazu da srbija ide nazad zadnji deceniju-dve, ali da je bas toliko otisla da koristi metode koje i sami nemci davno ne koriste:confused::confused:

Predstavnik EU u posredničkoj „trojci” Volfgang Išinger predložio je „trojci” da Srbija i Kosovo i Metohija urede svoje odnose kao dve države na način na koji su to učinile dve nemačke države prema Berlinskom ugovoru iz 1972. godine, saznao je Tanjug u diplomatskim izvorima. Nemački diplomata je na taj način i praktično formalizovao svoju zamisao na koju su nacionalnoj agenciji prošle sedmice ukazali diplomatski izvori, a koja se poziva na Berlinski dogovor. Cilj tog ugovora, u koji je Tanjug imao uvid, bio je da uspostavi dobre susedske odnose dve nemačke države i garantovao je "de facto", mada ne "de jure", priznavanje Istočne Nemačke. Išinger, kako ukazuju diplomate, promovišući nemački primer iz 1972.

Znači, kad je bilo dve nemačke države, bilo je i Berlinskog zida.
Kad su istočni Nemci hteli da se vrate u ustavno-pravni poredak SR Nemačke, oni su porušili
taj zid i država DDR je prestala da postoji.
Postoji samo SR Nemačka.

Ako želite da se vratite u ustavno-pravni poredak države Srbije, srušićte taj zid kao Nemci iz bivšeg DDR:lol:

Tako je rakao predstavnik EU u pregovaračkoj trojci, i meni je to OK, i da možemo da počnemo
da gradimo taj novi berlinski (moramo mu naći neko cool ime) zid.

Znači, kad je bilo dve nemačke države, bilo je i Berlinskog zida.
Kad su istočni Nemci hteli da se vrate u ustavno-pravni poredak SR Nemačke, oni su porušili
taj zid i država DDR je prestala da postoji.
Postoji samo SR Nemačka.

Ako želite da se vratite u ustavno-pravni poredak države Srbije, srušićte taj zid kao Nemci iz bivšeg DDR:lol:

Tako je rakao predstavnik EU u pregovaračkoj trojci, i meni je to OK, i da možemo da počnemo

ja nekako ne vreujem da su istocni nemci hteli da se vrate, meni nekako vise lezi da su obe nemacke htele da se ponovo ujedine. znaci ne slazem se sa tobom. mozda su to nijanse, a princip isti ali....
ili recimo ovako ako srbija zeli da se.....:lol:
sve ce to narod pozlati.... ako ga bude bilo:oops:
i nemoj stalno glavom u zid, ili ga zaobidji ili....

ja nekako ne vreujem da su istocni nemci hteli da se vrate, meni nekako vise lezi da su obe nemacke htele da se ponovo ujedine. znaci ne slazem se sa tobom. mozda su to nijanse, a princip isti ali....
ili recimo ovako ako srbija zeli da se.....:lol:

Pa može i tako. Jednoga dana (meseca nimburga, kada se majmuni budu šišali) kada želimo da
postanemo ponovo jedna država, srušićemo zid ko Nemci

sve ce to narod pozlati.... ako ga bude bilo:oops:
i nemoj stalno glavom u zid, ili ga zaobidji ili....

Ne, ne ja samo pažljivo slušam EUropejce i sklapam kockice.
Sve imamo, tu su američke, britanske..... baze i trupe, ponašaju se kao one okupacione u Nemačkoj od 1945,
predlažu nam da glumimo istočnu i zapadnu Nemačku.........samo fali zid.
Kad ga bude bilo, sve će doći na svoje mesto, bićemo ko Nemci nekada (nadam se mi oni zapadni:-D)

Адеме, зашто сте ви против враћања општина Лепосавић, Зубин Поток и Звечан са Северном Митровицом директно Држави Србији, ако тамо Срби чине преко 95% становништва???

Адеме, зашто сте ви против враћања општина Лепосавић, Зубин Поток и Звечан са Северном Митровицом директно Држави Србији, ако тамо Срби чине преко 95% становништва???

ne volimo da menjamo postojece granice,:confused: rekoh vec jednom.

Мила Јововић родила девојчицу

milajovovicjpg3bb4.jpg

ХОЛИВУД - Холивудска глумица и манекенка Мила Јововић родила је у суботу девојчицу Евер Габо Андерсон, саопштила је њена представница за штампу.

Беба, која носи презиме оца, редитеља и продуцента Пола Андерсона, родила се у болници Седарс-Синај у Лос Анђелесу.

Андерсон (42) и Јововић (31) упознали су се 2002. године на снимању хорор филма "Ресидент Евил" у коме је позната глумица играла насловну улогу.

Јововић је пре тога два пута била у браку, са глумцем Шоном Ендријузом и француским режисером Ликом Бесоном са којим је снимила хит филм "Пети елемент".

Уколико стока шиптарска протера остатак Срба могли би да тражимо пребацивање свих цркава и манастира у Србију!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na ovako nešto možeš da očeluješ *stoka srpska* i to če se , s pravom odnositi na tebe

možemo da počnemo
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kakve smo sreće, i *pameti* kod nas će se živeti kao u istočnom Berlinu

Уколико стока шиптарска протера остатак Срба могли би да тражимо пребацивање свих цркава и манастира у Србију!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na ovako nešto možeš da očeluješ *stoka srpska* i to če se , s pravom odnositi na tebe

možemo da počnemo
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kakve smo sreće, i *pameti* kod nas će se živeti kao u istočnom Berlinu

ne verujem u to alergicna, ne kazem da neki to ne zasluzuju, ali nikada se ne treba "takmiciti" sa takvima. za zadnju recenicu,pasve zavisi ko vam bude vodio zemlju

Ja ne znam sto se vi raspravljate kad ce KiM biti podeljeni svakako, sada u kojim tacno procentima nije vazno, jedno je sigurno da severni deo nece ici putem nezavisnog KiM. Sa druge strane mozemo ocekivati raspad BiH, jer ce RS isto traziti nezavisnost i naravno je izglasati na referendumu i proglasitit. Sada da li ce Srbi graditi zid prema siptarima i muslimanima je stvar buducnosti i volje, ali to da necemo ziveti u jednoj zajednickoj drzavi ni sa jednim ni sa drugim je cinjenica. Ovo bi bila neka mirna varijanta, a ratna naravno uvek postoji i tada vazi ona stara "kom obojci kom opanci" a do nje ce doci zavisno od toga da li ce "velikim" svetskim silama to biti u interesu.

ne verujem u to alergicna, ne kazem da neki to ne zasluzuju, ali nikada se ne treba "takmiciti" sa takvima. za zadnju recenicu,pasve zavisi ko vam bude vodio zemlju

Vladimir Beba Popović:"Srbija mi izgleda tačno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali. Pučisti od 12. marta, uz pomoć ratnih zločinaca, a predvođeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševićevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoć KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan

evo pravog odgovora

Back