ZASTO SAM GADLJIV NA RUSE......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam,u nekim skolama se ucio u nekim ne,ja sam ucio nemacki i engleski,a ruski je od stranih jezika pored spasnkog najkorischeniji jezik na svetu ispred engleskog.

A taj nachin zivota je da podrzavas teroriste i stvaras narko drzave je li?

Ne,nego treba da kazemo,bas kul sto ste nas bombardovali a vi Rusi sto drzite da pola sveta ne prizna Kosmet ko vas ****........nama trebaju farmerke.

Ti ces da mi kazes da sam iz pichkovca,majmunchino jedna iskompleksirana :hahaha:

Pa us*o si se ti koji se svima uvlachis u dupe i niko drugi.........

Ti nesto znas o nachinu zivota?koji si bre ti zivot imao nesrecnice........ajde paljba indijancu..........;)

Sha je bilo, bre???:hahaha:

Uzbudio si se kao Koala pred teranje:hahaha:

Sto nisi ucio ruski , izdajniche mame ti rusije???:evil:.....ti da si neki dobar srBin i rusofil, ti bi ucio ruski makar u vecernjoj skolici.......komsomolac

A da si iz pichkovca.......to sam pogodio iz prve......:hahaha:......ne znam sto te to toliko uzbudjuje.....ne mogu svi da zive u metropolama.....mora neko i ljakse da bude.....:think:

I od kada to rusi drze pola sveta??......u tvojim vlaznim snovima???:rotf:

Sto nisi ucio ruski , izdajniche mame ti rusije???:evil:.....ti da si neki dobar srBin i rusofil, ti bi ucio ruski makar u vecernjoj skolici.......komsomolac

A da si iz pichkovca.......to sam pogodio iz prve......:hahaha:......ne znam sto te to toliko uzbudjuje.....ne mogu svi da zive u metropolama.....mora neko i ljakse da bude.....:think:

Jeste ja sam iz pichkovca,samo sto je taj pichkovac blizi centru nego tvoj mali mokri lug :mrgreen::hahaha:

Tebi cu da kazem sto nisam ucio :mrgreen:..........

A za sve ostalo..........:roll:.......glup.........:roll:

Ма иди, ти баш знаш какви су његови снови? Мора да ти нама преносиш тако какве ти снове имаш. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Па како те бре није срамота ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ma jeste to.......to si u pravu........cudo nevidjeno.....pise kada se spustas od Banjice "WELLCOME TO HELL".........:hahaha:

Bas ste me dirnuli u onu stvar......sa BJ......:(

Na sta li te onda podseca neka ruska vukoyebina, majke ti rusije????:hahaha:

русија сада се разликује од оне земље од пре 10 година.имају ресурсе,атомске бомбе, веома паметне и способне интелектуалце,незагађену земљу,од глобалног отопљавања ће највише профитирати,повезани су са кином , индијом, а акцијом у грузији су свима показали да нема зајебанције...све у свему будућност је пред њима,а запад пропада,без ресурса, са милионима имиграната,потпуно уништеним нацијама које све више личе на амерички модел,негативним наталитетом...:thumbdown:

Kazem jos 1,blizi sam centru nego ti iz malog mokrog........shta je rugobo celava blam te da kazes da si iz malog mokrog,pa kao sa medaka :mrgreen::hahaha:

Naucicu i ruski,ima vremena,oho - ho a i slicni su nam jezici :mrgreen:

Ма не бре, он је причао да је из Јерковића. Одакле сад Медак? Одакле си инигидидидиди ... јеси из МЛМ?

русија сада се разликује од оне земље од пре 10 година.имају ресурсе,атомске бомбе, веома паметне и способне интелектуалце,незагађену земљу,од глобалног отопљавања ће највише профитирати,повезани су са кином , индијом, а акцијом у грузији су свима показали да нема зајебанције...све у свему будућност је пред њима,а запад пропада,без ресурса, са милионима имиграната,потпуно уништеним нацијама које све више личе на амерички модел,негативним наталитетом...:thumbdown:

o da , za 10 godina se vukoyebina koja je bila vukoyebina stotinama godina , od ruznog paceta pretvorila u labuda.......:super:

ima resurse???.........pa samo to i ima, a zemlja koja prodaje samo sirovine, a nema ni industriju toalet papira, a kamo li nesto ozbiljnije je pravi sinonim vukoyebine.......

ima atomsku bombu???.......odakle si ti pao, rodjace/?.....imaju je 60 godina....:hahaha:

intelektualce??........ima , ima.......samo sto svi pobegose na zapad.......:hahaha:

povezani sa kinom i indijom??........pa jedno dvadesetak puta manje nego USA......:think:

akcija u Gruziji??........e, tu su se pokazali, kao NATO nad srbijom......rasturili gruzijce:hahaha:

Rusija je , batice neobrazovani........nakon nekoliko godina srece sto je nafta poskupela kao nikada , sada kada je barel jeftiniji od 30 $ u gomnima do gushe........vidis da su se povukli u boolju sami sebi , i cute kao ******.....nema vise qrchenja po svetu.....nema vise ni Putina ni Medvedeva da se stalno pojavljuju na TV.....cute , udidili se:rotf:

Zemljace , ti poznajes Beograd kao ja Novosibirsk.........:hahaha::hahaha::hahaha:

Odakle si , stvarno.........nagrdjeniche??:hahaha:

Iz beograda,to valjda znas.........:roll:.........jeste da si blizu u malom mokrom lugu..........ili si iz marinkove bare........:hahaha:

Ajde paljba bre indijancu iskompleksirani.......

A sto se tiche teme-LOCK.........a i ti bi mogao malo da se odmoris.........;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back