Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.106
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rugala se šerpa loncu...Pitanje je koliko je to tačno. Rusi za Srbe misle kako su divljaci i generalno niža rasa i slabo se integrišu. Zapravo to isto misli ceo svet.
Pitanje je koliko je to tačno. Rusi za Srbe misle kako su divljaci i generalno niža rasa i slabo se integrišu. Zapravo to isto misli ceo svet.
Воле да их туку и да смрде на ракију.
Православне вредностиNe znam kakva je ovo poplava Ruskinja na PronHub-u...
Valjda im odgovara rad od kuće.![]()
Valjda smo bolji jebači od Rusa.
A keje zene naplaneti i novac iskljucivo pa ne zanima?Ruskinje isključivo zanima novac, odnosno neka korist.
Najdekadentnija religija*, kakvi protestanti i katolici.Православне вредности![]()
Nije to baš tako, možda ne ni sve Ruskinje, ali svakako ove koje su u inostranstvu.A keje zene naplaneti i novac iskljucivo pa ne zanima?
Onlyfans je drugi naziv za Moscow-St.Pete-Kyiv.Ne znam kakva je ovo poplava Ruskinja na PronHub-u...
Valjda im odgovara rad od kuće.![]()
С друге стране, западњаци мисле да смо културни и виша раса.Pitanje je koliko je to tačno. Rusi za Srbe misle kako su divljaci i generalno niža rasa i slabo se integrišu. Zapravo to isto misli ceo svet.
Poljaci (zapad) prilično gotive Srbiju i Srbe. Slično i Česi te Slovaci, isto "zapad" tj. Evropa.С друге стране, западњаци мисле да смо културни и виша раса.
Isto. De fakto žive po svojim samoformiranim getima ko jevreji nekada.Ne znam samo gde su pokupili te informacije kad eto ima 100 hiljada Rusa u Srbiji, a niko nijednog ruskog prijatelja nema a kamoli nesto vise....