valjda trebamo se držati za nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda nije tako.Možda nisi pametniji od nje nego je samo smaraš temama koje su za nju nebitne.
Možda je nerviraš dok pričaš o svemiru a ona bi samo da ućutiš i skuvaš joj kafu.
A kako znasA mozda nije tako.
U prevodu žene ne zanima šta žele muškarciMožda nisi pametniji od nje nego je samo smaraš temama koje su za nju nebitne.
Možda je nerviraš dok pričaš o svemiru a ona bisamo da ućutiš i skuvaš joj kafu.
Ne da da nego da istratiSvako ima discipline u kojima je genijalaan, samo nemaju svi prilike da da
istraziNe da da nego da istrati
Tastaturica mi se pokvarila, PersoNemoj da te mi prekidamo u samocitiranju
Da ti se tastaturica pokvarila ne bi napisala Perso vec bi napisala recimo Serpo. Hahahaha.Tastaturica mi se pokvarila, Perso
Imate li Vi gospodine neki problem sa mojom tastaturomDa ti se tastaturica pokvarila ne bi napisala Perso vec bi napisala recimo Serpo. Hahahaha.
Jel si neku teoremu pricao tokom da si je oborio sa nogu pa to reklaВоле далматинац. То је лаж. Мени је једна рекла после секса дословце: Ти си најпаметнији са ким сам се туцала. Кад је тад нисам убио на лицино место, никад никог нећу.
? Не разумем стори који сте читали? Ко је аутор?Jel si neku teoremu pricao tokom da si je oborio sa nogu pa to rekla
Ne rwzumem ni ja? Не разумем стори који сте читали? Ко је аутор?
Први пут излажем исповест. Можда има неко овде са сличним искуством.Ne rwzumem ni ja