Zašto pristupiti EU-u

i sta mislite o EU???

• Ukupno glasova
    72
  • Anketa je zatvorena .
Зато што ниси економиста немој ни да пишеш шта се дешава у Мађарској :). Неко станује близу Мађарске, има другове тамо (који су побегли назад у Сомбор) и прати медије ;).

Мађарска није Запад :).

Мађарска није добила на поклон новце од ЕУ. Не, не, добили су кредит од 5М € у октобру, па кад су видели колика је Мађарска рупа без дна онда су им дали кредит од још 5М €, а за остало су им рекли "Идите ММФ-у." Видиш, они су у ЕУ, али ЕУ не да паре.

Мађарска је банкротирала. Просто. Знаш ли колики је спољни дуг Мађарске? Знаш ли колики ће бити после упумпавања 25М $ нових кредита? Знаш ли који су услови ММФ-а за добијање новца (пре неколико дана је легла прва транша)?

Кад смо код ЕУ... Да ли знаш да је ЕУ стопирала исплату новца Румунији и Бугарској из фондова који им припадају?

Da li je tvoja poenta da ne treba ući u EU ili samo da nije sve tako belo...?:think:

Колико би тек вредео да је био командант српске војске на Косову...

ne znam sta da ti kazem...
koliko je meni pozanto, nemate ni jednu zverku koja je operisala po kosovu a da je slobodna... sto bi samo znacilo da je ovde dolazio ko je hteo, kad je hteo, pljackao, ubijao, i brzo bezao nazad.. ili se ja ne secam...

Back