- Poruka
- 29.307
Pribojavam se da to možda neće biti dovoljno.Sad ne znam..Sad citam ove ispravne odgovore i ispravne ljude, pa moram da se izvinim.
Izvinite!![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pribojavam se da to možda neće biti dovoljno.Sad ne znam..Sad citam ove ispravne odgovore i ispravne ljude, pa moram da se izvinim.
Izvinite!![]()
![]()
Nekada zato jer znam da nije u redu da se ljutim, ali se ipak ljutim
Da ti kazem iskreno, ako si mu objasnjavala na nacin na koji sad objasnjavas, nije ni cudo sto te nije razumeo. Drugo, kad si birala sa kim ces da budes, mogla si da vidis da je covek bezosecajan ili previse glup da razume zivot, pa si i mogla da ocekujes da pokusa da se poigrava sa tobom (pokusa je kljucna rec).Ovo me podsetilo na moj neslavni razgovor sa bivšim partnerom, ja mu nacrtala problematiku slučaja, da bi on rekao "ja više ne znam o čemu mi pričamo" , ja mu rekla staloženo "dobro, s tobom ne može da se priča" i brzo smo raskinuli.
Ili evo još par kratkih sentenci:
"... bla bla, kakav si to čovek"
"Pa nisam čovek, možda sam životinja"
"... Ovo je pametno"
"Ja sam glup"
Posle šifre, pa nisu šifre, nego poigravanje od strane moida.
Ja sam ih upoznao malo takvih. Obicno su govorile sta im smeta, a i ja takodje. Kako se ti postavis prema njoj, tako ce i ona prema tebi.E pa, zene su takve. Nisam JEDNU upoznao koja se nije durila ili indirektno pokusavala da izvuce iz mene izjavu gde sam to pogresio. Moraju te igrice. Obavezno cute da naglase da nesto nije u redu.
A zar ti nije lakse i jednostavnije da potrazis zagrljaj u tom momentu? Ili da kazes- danas sam luda, ne znam sta hocu,..... Sutra cu opet biti ona staraNaravno da se u vecini situacija razgovara otvoreno, ali postoje one druge, gde ja razumski znam da nije u redu, niti fer, niti imam razloga za durenje, ali se durim jer se osecam kao da mi je nesto...emocionalno uskraceno. To je neko najblize objasnjenje.
Имаш неке књиге о популарној психологији; ту се ради о пасивно- агресивној техници наметања воље.pitam devojku "Jesi li ljuta" , kaze nisam. Znam da jeste. Pitam je zasto si ljuta, ona nista.
Kako bi ocenio Kovićevu pasivnu agresijuИмаш неке књиге о популарној психологији; ту се ради о пасивно- агресивној техници наметања воље.
Жене то стално раде.
Нема мира за нечастиве, а?Kako bi
Jednostavan ti je odgovor. Zato što nisu direktne sa samom sobom...Možda je bolje tako.Ah, drage made i tako to. Zasto pobogu ne kazete sta vam jevna umu direktno momku, nego komplikujete sve i sifrovano pokazujete osecanja? Ono, pitam devojku "Jesi li ljuta" , kaze nisam. Znam da jeste. Pitam je zasto si ljuta, ona nista.
Mislim se, okej. Kad ono malo prodje i krece neki monolog sa kritikama.
Uglavnom, cemu ta potreba da izokola nesto kazete?
Hahah ovo i ja radimtaj neki fazon da "uživaš" dok gledaš drugu stranu kako se koprca u nejasnoći oko tebe.![]()
Pasivna agresijaAh, drage made i tako to. Zasto pobogu ne kazete sta vam jevna umu direktno momku, nego komplikujete sve i sifrovano pokazujete osecanja? Ono, pitam devojku "Jesi li ljuta" , kaze nisam. Znam da jeste. Pitam je zasto si ljuta, ona nista.
Mislim se, okej. Kad ono malo prodje i krece neki monolog sa kritikama.
Uglavnom, cemu ta potreba da izokola nesto kazete?