ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
A zato što jeftino dolazi do delova...
A i lako za održavanje...
A i počinje sa A...
A i lako za održavanje...
A i počinje sa A...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto se ugleda na ruskog popa.
![]()
![]()
![]()
(cudi me da niko od ruskih popova ne vozi Ladu)
Lepo meni baba kaže da se udam za popa...![]()
Ја сам само против обмане којој верују људи укључујући тебе да епископи и други њима подређени а називају себе православнима су као такви.
U ovoj rečenici nema smisla ili je duboko zakopan smisao taj...
Kes kolica i smekerica.![]()
Ја сам ти сувом логиком доказао постојање Бога и једну његову битну особину и опет не верујеш.
Zato sto se ugleda na ruskog popa.
(cudi me da niko od ruskih popova ne vozi Ladu)
Свете тајне се непродају.Прво цела СПЦ је по писања Данас-а је добила 360 милиона, што је мрвица на основу колико троше поједина министарства или колики су губици ЈАТ-а
Кад се та цифра подели на пар хиљада попова тешко да би могли добити по југа и то половног.
Маса организација се финансира из буџета, а за многе не знамо ни да постоје.
Не ко ко плаћа порез, а не прати спорт могао би да се запита што да се финансирају разни спортски савези.
Свако да неке паре попу , а не рачуна колико пара да за премање трпезе том приликом, колико да на музику.
И на једној фотки поп са црвеном камилавком седа на задње седиште аута![]()
Ali se naplacuju![]()
Jovanu Krstitelju je trebalo samo malo vode da odradi posao.Nije primao niti u naturi niti u moneti.
A vid' ovih momaka
![]()
![]()
Gdje ba piše da je auto mladenaca?Оно горе пише да је ауто младенаца, а у овом ауту испод је покојни патријарх један од важнијих људи у Русији и како Путин рече један од важнијих људи модерне Русије, па зар ће госн председник дозволити да патријарх иде у лади?!!!
Неки очигледно желе да виде попа као у просјака , како му је била и намењена улога у комунизму.
Деда садашњег руског проте у БГ Трасјева, је умро од глади, јер после бошевичке револуције није могао да добије картице за храну, пошто се није налазио на списку радних људи.
Bio neradnik, tako reći.![]()
Неки очигледно желе да виде попа као у просјака , како му је била и намењена улога у комунизму.
Деда садашњег руског проте у БГ Трасјева, је умро од глади, јер после бошевичке револуције није могао да добије картице за храну, пошто се није налазио на списку радних људи.