Zasto pop vozi Audi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Papa vozi mecku :mrgreen:

2h4doo6.jpg

овако: дајеш политичарима паре - не смета ти, дајеш банкарима паре - не смета ти, дајеш мафији паре - не смета ти, дајеш докторима паре - не смета ти, НЕ ДАЈЕШ ВЛАДИКАМА ПАРЕ - СМЕТА ТИ!!!

да ли тебе и твоје истомишљенике човек може уопште да разуме?

Prvo, odakle ti ideja da bilo kome od njih dajem pare, a ako nekome od navedih i dajem, odakle ti ideja da mi ne smeta?
Drugo, lekar je vrlo često daleko korisniji nego vladika.
Treće, ja nisam pominjao lekare nego palstične hirurge. ;)
Četvrto, ne shvatam šta ti nije jasno, jer ste sami strpali vladike u isti koš sa političarima, bankarima, advokatima, mafijašima... i posle pišeš da druge niko ne razume... :roll:
Peto, dajem veterinarima pare, kada vodim životinje na pregled i to mi ni najmanje ne smeta, jer je reč o stručnjacima koji vole životinje, veoma se brinu o njima i vrlo retko mi naplaćuju, tako da bi me bilo sramota da im ne platim, ali oni su svoj poziv odabrali iz ljubavi prema životinjama, a ne iz srebroljublja. ;)

Moj vozi Golfa pet,novog,platio preko 20000,a zena mu vozi policijski Pezo...
Siromasan nam je kler...

мој бивши парох вози фићу, уствари две фиће, један црвен други зелен. мада чујем да заменио фићу за индијски марути 800ссм, мање троши, 1992 год

човек магистар + цела породица интелектуалци, каже џаба ми све ако морам кола и кућу да закључавам

а можда има и бајс +

мој бивши парох вози фићу, уствари две фиће, један црвен други зелен. мада чујем да заменио фићу за индијски марути 800ссм, мање троши, 1992 год

човек магистар + цела породица интелектуалци, каже џаба ми све ако морам кола и кућу да закључавам

а можда има и бајс +

Није у томе ствар.Него дали је он исправног вероисповедања.

Sasvim je normalno da crkva bude korumpirana..

Cine je ljudi, ne andjeli..
A po hriscanstvu, cak i andjeli mogu biti korumpirani..
Sta onda ostaje za ljude?

Moglo bi se reci da crkva i politika cine rak, bolest, i da u isto vreme nam prodaju lazni lek za istu..
Princip je isti. Sastoji se iz obecanja. Politika nudi ovozemaljska obecanja, religija nudi onozemaljska. Ali ipak su to samo.. obecanja..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back