Zasto Policija vise nije narodna (Milicija) i zasto vojska vise ne sluzi narodu?

• Začetnik teme Začetnik teme tok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e onda neka su te tukli, sigurno si bio nevaspitan kao sada...
ja bih te sad tukao ali si na internetu... pa si hrabar...

Pročitaj opet post.Nisu me tukli, dobio sam nekoliko dobrih šamara kao klinac koji je pratio svoju devojku kući, dovoljno da shvatim kako bih prošao da sam stvarno bio kriv.Ti bi me tukao?Ja ne bih prihvatio taj izazov jer si mi suviše jadan

Ne znam koliko imas godina....ali ce period Brozove vladavine jugoslavijom ostati upamcen kao najplodonosniji za sve narode i republike SFRJ , radnicka klasa je bila zasticena , njihovo potomstvo je imalo besplatno skolovanje,ukljucujuci fakultete , svi skupa su imali potpuno besplatno zdravstveno osiguranje .
U kojoj ti dimenziji zivis ? EU blagostanje ????:hahaha:

Pa retardirani su uvek mogli da dobiju posao sa sve ugovorom, socijalnim i zdravstvenim da čiste hale i krug pogona.
Danas ti sinko za to treba debela politička veza... ali preko agencije..

Recimo današnji portir dobija 115 dinara sat i umesto ugovora o radu - stručno usavršavanje
našli panduri vlasnici foru u zakonu
u Titino vreme moj deda bio portir, kad pijan kad trezan, kad digne rampu za šleper kad spusti direktoru...
pa dobio stan u Beogradu na ime godina radnog staža

izgleda da si ti zaboravio kako je to bilo posle svih ovih šokova kao što su: zajam za privredni preporod srbije, piramidalne banke, hiperinflacija, sankcije, bombardovanje, tranzicija, ukidanje domaćih banaka i postavljanje stranih, nasilna privatizacija, nezaposlenost, ukidanje pomoći nezaposlenima, uvodjenje izvršitelja nezaposlenima...

evo da ti dam savet:
kad u Srbiji predješ 30 godina, iskustvo i stručna sprema i znanje su totalno nebitni
alo ti imaš 30 godina i ti si mator
nemaš ti više 20 ma ni 25...

e kad postaneš mator u Srbiji, nemoj da razmišljaš o toj budućnosti i toj tamo nekoj deci što će vraćaju kredite bez prava da oni uzmu za sebe,
razmišljaj da ti roditelji što duže primaju penziju.
dakle, odmeni ih kad možeš, pazi da se ne zamaraju, da se ne sekiraju, pričaj im viceve o glupim bosnacima jer seh je najbolji lek

eto toliko...

Ma jel ti to iz ilicnog iskustva?

Pročitaj opet post.Nisu me tukli, dobio sam nekoliko dobrih šamara kao klinac koji je pratio svoju devojku kući, dovoljno da shvatim kako bih prošao da sam stvarno bio kriv.Ti bi me tukao?Ja ne bih prihvatio taj izazov jer si mi suviše jadan

onda si bio mali pa sam ti lupao šamare, nisam hteo pred ribom...
da sam znao da si toliko bezobraza onda bih te tukao...
reko mi Tito da ti lupam šamare...

Ima jedna stvar koju moram priznati Titinoj vrhuški. Oni ljudi nikada nisu legalno došli na vlast pa su se plašili naroda , taj strah da se narod ne pobuni uzrokovao je priličnu brigu o njemu u svakom smislu . Sa jedne strane brinulo se šta narod govori a sa druge brinulo se o tome da ljudi budu obezbđeni , bar osovne stvari, pa je bilo i posla, nije bilo toliko krađa, lopove su brzo hvatali itd. Ovi posle (od Slobe naovmo) pošto su uvideli da je narod glup ko qurac , mogli su da rade šta god hoće bez ikakvih posledica i još da dobiju sledeće izbore.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko imas godina....ali ce period Brozove vladavine jugoslavijom ostati upamcen kao najplodonosniji za sve narode i republike SFRJ , radnicka klasa je bila zasticena , njihovo potomstvo je imalo besplatno skolovanje,ukljucujuci fakultete , svi skupa su imali potpuno besplatno zdravstveno osiguranje .
U kojoj ti dimenziji zivis ? EU blagostanje ????:hahaha:

Molim bre? :eek:

:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

Ima jedna stvar koju moram priznati Titinoj vrhuški. Oni ljudi nikada nisu legalno došli na vlast pa su se plašili naroda , taj strah da se narod ne pobuni uzrokovao je priličnu brigu o njemu u svakom smislu . Sa jedne strane brinuo se šta narod govori a sa druge brinuo se o tome da ljudi budu obezbđeni , bar osovne stvari, pa je bilo i posla, nije bilo toliko krađa, lopove su brzo hvatali itd. Ovi posle (od Slobe naovmo) pošto su uvideli da je narod glup ko qurac , mogli su da rade šta god hoće bez ikakvih posledica i još da dobiju sledeće izbore.

ali narod ipak bolje pamti seljačine kako kao inženjere po firmama, tako i patološe probisvete po policiji dogegani sa vrških čuki - e oni su se iživljavali iz straha da ih ne brnu nazad, osladila se civilizacija.

no toga imamo i dan danas... i po firmama i po policijama...

ali narod ipak bolje pamti seljačine kako kao inženjere po firmama, tako i patološe probisvete po policiji dogegani sa vrških čuki - e oni su se iživljavali iz straha da ih ne brnu nazad, osladila se civilizacija.

no toga imamo i dan danas... i po firmama i po policijama...

Ali koji narod , zar većna naroda nije sa vrških čuka ?

Ma jel ti to iz ilicnog iskustva?

pa vidim brineš o nekoj deci u budućnosti...

to isto rade vlasnici kerova po parkićima kad naraste trava pa nadodju krpelji
tad oni pišu brižne molbe kako "deca ne mogu da se igraju po parkiću"
a deca ionako ne mogu da se igraju od gowana bilo pokošeno ili ne...

e tako ti sad brineš o nekoj tu budućnosti...
poštovidim da si seljo onda zaboravi urbani tip života
ti imaš šta da prodaš čim tvoji pandrknu

seljoberi jedva čekaju da im umru njihovi pa da rasprodaju
a urbani da im njihovi žive što duže da ne bi morali da rasprodaju

Pa retardirani su uvek mogli da dobiju posao sa sve ugovorom, socijalnim i zdravstvenim da čiste hale i krug pogona.
Danas ti sinko za to treba debela politička veza... ali preko agencije..

Recimo današnji portir dobija 115 dinara sat i umesto ugovora o radu - stručno usavršavanje
našli panduri vlasnici foru u zakonu
u Titino vreme moj deda bio portir, kad pijan kad trezan, kad digne rampu za šleper kad spusti direktoru...
pa dobio stan u Beogradu na ime godina radnog staža

izgleda da si ti zaboravio kako je to bilo posle svih ovih šokova kao što su: zajam za privredni preporod srbije, piramidalne banke, hiperinflacija, sankcije, bombardovanje, tranzicija, ukidanje domaćih banaka i postavljanje stranih, nasilna privatizacija, nezaposlenost, ukidanje pomoći nezaposlenima, uvodjenje izvršitelja nezaposlenima...

A te kvazi agencije za obezbedjenje su prica za sebe! kakvih 115 dinara, vecina ih placa od 80 - 100 dinara, naravno u to je uracunato sve. I nocni rad i prevoz i klopa, prijavljen je svaki 50 radnik. I vecinu tih agencija drze panduri, neke aktivni a neke penzionisani, naravno dosta tih agencija drze i kriminalci. Da lineko zna za neku agenciju koju drzi neki normalan covek, koji nema veze ni sa pandurima ni sa kriminalom? Mozda ima jedan na sto ali sumnjam.

Jesi li ti pri cistoj svesti i zdravoj pameti, ili samo trolujes?

Evo sta sam napisao , i iza toga cvrsto stojim....ali ce period Brozove vladavine jugoslavijom ostati upamcen kao najplodonosniji za sve narode i republike SFRJ , radnicka klasa je bila zasticena , njihovo potomstvo je imalo besplatno skolovanje,ukljucujuci fakultete , svi skupa su imali potpuno besplatno zdravstveno osiguranje .

Evo sta sam napisao , i iza toga cvrsto stojim....ali ce period Brozove vladavine jugoslavijom ostati upamcen kao najplodonosniji za sve narode i republike SFRJ , radnicka klasa je bila zasticena , njihovo potomstvo je imalo besplatno skolovanje,ukljucujuci fakultete , svi skupa su imali potpuno besplatno zdravstveno osiguranje .

OMFG :hahaha1::hahaha1::hahaha1:

A koliko ti imas godina i iskustva nemam pojma , kakav ti je background , dali si ustasko,cetnicko ili partizansko dete , dali imas traume iz detinjstva ...tipa , uhm nema para za letovanje , kaze tata...a mama odgovara , ima da bude za sina Miladina ...Ko si ti uopste da donosis sud o jednoj epohi ? Sta si umisljas?

Ne baljezgaj.

Back