Dosta je vise terora! Policija ušla na Medicinski fakultet u Nišu: Ne može više 30 studenata da maltretira većinu

Smradikali pre zabele da ispune sve studentske zahteve!

1000001178.jpg

Šta misliš ako reši druga strana da vam uzvrati istom merom?Kako ćeš reagovati?Ja sam možda na forumu i napisao,nisam siguran,da prema blokaderima treba primenjivati nenasilne mere u vidu polivanja mlekom i jogurtom.Nećeš ih povrediti jer je tečnost,ali možeš pokušati da ih ubediš da se sklone jer teško da se može podneti onaj miris posle nekog vremena.I ova taktika može da se primeni na sve kategorije ljudi koji rade tako neke stvari,bez bojazni da će biti povređeni.
Koja druga strana ?
Nema druge strane odnos je 1000 prema 1, na izvolte ste narodu koji je u totalnoj većini, može da počne da vas razvlači po ulici kao naprednjake u XIX veku i niko neće prstom mrdnuti iz straha jer je 6,5 miliona protiv Vučića, a oko njega nema više niko.
Bolje ti je ćuti i pravi se nevidljiv, ovo sa jajima ti je još i dobro šta bi te čekalo da pokušaš da uzvratiš.

Pa generalno, nisu jadnici jer su redovni profesori, ali najbolji kadar nije tu. Ta fotelja tu ništa ne znači jer fakulteti jedva imaju novca da plate održavanje zgrada itd.. to nisu privredne delatnosti . Ali mrzi me dalje o tome
Паула, у науку се разумеш, али у комбинације са властима ниси упућена. Факултети једва имају новца, али ако је декан ”подобан” свакакве могућности се отварају. ;)

Ja mogu da shvatim ove profesore koji nisu podrzali blokade da prijave studente s punim pravom, ali ne mogu da shvatim da se profesori koji su podrzali blokade sad ogradjuju od studenata zbog svojih plata i sad su se setili akreditacije fakulteta i sopstvenih fotelja?

Mislim, to je poseban hohstapleraj, bez premca.

Meni tu fali šamaranje siledžija koji treniraju strogoću prema slabijima...da su neki blokaderi kako policiji nisu zabranili ulazak, nego tetkicama i ostalim ženama koje idu na svoj posao....udje tako seljačka džukela koja nije ni student i zabranjuje ženama da idu na posao....dakle, šamarčina za stoku...

Policija je ušla u zgradu Medicinskog fakulteta u Nišu gde tridesetak studenta maltertira ogromnu većinu od 3.200 studenata koji hoće da uče.

Što nisu došli tih 3200? :think:

Ili barem 50 od njih? Ja nisam video ni jednog od tih studenata koji hoće da uče, u ćacilendu su bili samo huligani sa kapuljačama, čekićima i bokserima. Ne deluju mi kao neki kapacitet za učenje ;)

Ma, ovaj je mekan, ni to neće uraditi....pustiće gamad da se kaje, kao....
Da je Srbija pravna država Dinko, Mila Pajić, grupa Stav, onda Miloš Francuz & Co. bi odavno bili iza brave. Ovaj poslednji vladajućima u stvari služi da pomoću njega rasteraju ljude koji ne bi glasali ni za Đilasa ni za njih.

Da je Srbija pravna država Dinko, Mila Pajić, grupa Stav, onda Miloš Francuz & Co. bi odavno bili iza brave. Ovaj poslednji vladajućima u stvari služi da pomoću njega rasteraju ljude koji ne bi glasali ni za Đilasa ni za njih.
A kako kada je miloš šef tužiocima?

Back