mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.364
Smradikali pre zabele da ispune sve studentske zahteve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OkPa generalno, nisu jadnici jer su redovni profesori, ali najbolji kadar nije tu. Ta fotelja tu ništa ne znači jer fakulteti jedva imaju novca da plate održavanje zgrada itd.. to nisu privredne delatnosti . Ali mrzi me dalje o tome
Е невезано...колико људи зна име ректора Ђокића? Мислим сви га зову ректор Ђокић![]()
Sta briga studente za nastavu, ako su u blokadi nece je pohadjati je l tako? Protiv koga se bune...
Koja druga strana ?Šta misliš ako reši druga strana da vam uzvrati istom merom?Kako ćeš reagovati?Ja sam možda na forumu i napisao,nisam siguran,da prema blokaderima treba primenjivati nenasilne mere u vidu polivanja mlekom i jogurtom.Nećeš ih povrediti jer je tečnost,ali možeš pokušati da ih ubediš da se sklone jer teško da se može podneti onaj miris posle nekog vremena.I ova taktika može da se primeni na sve kategorije ljudi koji rade tako neke stvari,bez bojazni da će biti povređeni.
Паула, у науку се разумеш, али у комбинације са властима ниси упућена. Факултети једва имају новца, али ако је декан ”подобан” свакакве могућности се отварају.Pa generalno, nisu jadnici jer su redovni profesori, ali najbolji kadar nije tu. Ta fotelja tu ništa ne znači jer fakulteti jedva imaju novca da plate održavanje zgrada itd.. to nisu privredne delatnosti . Ali mrzi me dalje o tome
Ja mogu da shvatim ove profesore koji nisu podrzali blokade da prijave studente s punim pravom, ali ne mogu da shvatim da se profesori koji su podrzali blokade sad ogradjuju od studenata zbog svojih plata i sad su se setili akreditacije fakulteta i sopstvenih fotelja?
Kao oni ličanski autohtoni autonomaši, jedno u skladu sa drugim.koje su to delije od studenata,..
tih 30![]()
Policija je ušla u zgradu Medicinskog fakulteta u Nišu gde tridesetak studenta maltertira ogromnu većinu od 3.200 studenata koji hoće da uče.
U životu nisam video nekog studenta kome se stvarno učilo, osim par ozbiljnih štrebera.Ili barem 50 od njih? Ja nisam video ni jednog od tih studenata koji hoće da uče, u
Beogradski urbanizam? Prema svecu i tropar.Arhitekta Vladan Đokić, urbanista
Ma, ovaj je mekan, ni to neće uraditi....pustiće gamad da se kaje, kao....Što se tiče anarhista i Woke takve mere su isuviše blage.
2/30 djaka su motivisani za ucenje, studenata jos manje - mozda 1%U životu nisam video nekog studenta kome se stvarno učilo, osim par ozbiljnih štrebera.
Да, ретко су они залазили на бувљак.U životu nisam video nekog studenta kome se stvarno učilo, osim par ozbiljnih štrebera.
Ma nikako.Да, ретко су они залазили на бувљак.![]()
Da je Srbija pravna država Dinko, Mila Pajić, grupa Stav, onda Miloš Francuz & Co. bi odavno bili iza brave. Ovaj poslednji vladajućima u stvari služi da pomoću njega rasteraju ljude koji ne bi glasali ni za Đilasa ni za njih.Ma, ovaj je mekan, ni to neće uraditi....pustiće gamad da se kaje, kao....
A kako kada je miloš šef tužiocima?Da je Srbija pravna država Dinko, Mila Pajić, grupa Stav, onda Miloš Francuz & Co. bi odavno bili iza brave. Ovaj poslednji vladajućima u stvari služi da pomoću njega rasteraju ljude koji ne bi glasali ni za Đilasa ni za njih.