Zasto podrzavam Djilasa i Jeremica

Ta njihova sposobnost da zgrnu velike pare u kratkom roku
dok Srbija tone u bankrot...to je baš zadivljujuće.

UOQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVRFN01EQV8vMGVkODhjYzA1MDcwN2Y2ZGE0OTU3NGYwNWM2ZGZlMzAuanBlZ5GTAs0C5ACBAAE

Zato sto ih jedan Sizoje zigose.

Zato sto su manje primitivni od SNS sekte.

Zato sto su sposobniji od SNS sekte.

Meni dovoljno.

PUKLA BRUKA Pojavila se suluda fotografija na Tviteru! Pojedinci okrivili SNS, a onda se otkrilo ko stoji iza svega
AUTOR: Alo.rs DATUM 27.07.2019.

Novi pokušaj kreiranja lažne afere
Drvo uz put
Drvo uz put, Foto: Printscreen

*Fotografija izazvala negativne komentare
*Deo javnosti svalio krivicu na SNS
*Otkriveno da je reč o potpunoj dezinformaciji

Fotografija suludo zasečenog drveta, tik uz put koji tuda prolazi, a koja na je osvanula na Tviteru i pobrala negativne komentare, poslužila je i za to da se tim povodom okrivi Srpska napredna stranka.

Naime, u komentaru ispod fotografije, komentatori su naznačili da je reč o "SNS radovima".
Ono za šta je fotografija sa Tvitera takođe poslužila, jeste obmana javnosti. Reč je o fotografiji o kojoj se već pisalo, ali 2017. godine.

Ono što je takođe ostalo skriveno iza namere onog koji ju je plasirao, jeste i to da je fotografija načinjena u Rumuniji.
Kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao, reč je o lažnoj eliti koja zloupotrebljava javnost kako bi plasirala lažne informacije.

Vesić je ocenio da je reč o širenju dezinformacija onih "čiji je posao da kreiraju lažne afere".

app-facebook

Горан Весић
пре 10 ч.
Ово је пример како лажна елита пласира лажне информације и креира афере.
Када објавите слику овако унакаженог дрвета природна реакција сваког нормалног човека је згражавање. Као што видите госпођа је објавила слику како би оптужила српску власт да је ово урадила, а коментари су управо такви јер су људи поверовали њеној обмани.
Госпођа која је ово урадила сакрила је само једну чињеницу. Да се ово догодило у Румунији 2017. године о чему су писали румунски портали и новине!? Али...
Прикажи још
Фотографија корисника Горан Весић

1352424

Сотир је млад дечко. Мораш да га разумеш.

Ал' од кад је оставио дрогу и посветио се чколици и историји, много се поправио.

Похвали га. Дај му подршку.

Значиће му.
sotir je jedan veliki domacin i dobar u dusi a ja se plasim da ce ga tamo na filozofskom unistiti jer su tamo sve propaliteti on je za njih institucija. verujem ja da ce on uspeti samo mora da se pazi.

Ne sipa se novo vino u stare mehove... Kaže Biblija.
Zašto onda da se nova energija naroda, jedva razbuđena, potroši na dovođenje na vlast starih i, u mnogome, Vučiću istovetnih ljudi?

Jedino što mi se sviđa iz njihovog programa je to da treba da se formira Vlada eksperata, kao prelazna, a kasnije na poštenim izborima da se reši pitanje daljeg puta.

Svakako, mislim da neko potpuno nov i nekompromitovan treba da ponese barjak novog dana.

razumeces jednog dana sto si pogresio.

Ma i ja sam tako ranije mislio, da je svaki novi vladar gori od prethodnog i da samo nastavlja tamo gde je prosli stao i da je to citava igrarija. Pa onda po tome ispada da uvek treba glasati za vlast :mrgreen: Ali sada kada pogledam tog Djilasa i Jeremica toliko provlacene kroz blato, zaista mi deluje da bi na Vucicevom mestu uradili vise koristi za drzavu i narod. I jedna i druga opcija imaju previse mana i jako malo prednosti, ali eto u tim nijansama kad sve pretumbas meni izgleda da vredi glasati za ovu opoziciju.. E sad, ima ta zamka da coveka prevari taj subjektivni osecaj da od ovoga ne moze gore, jer tako se isto mislilo i za Tadicev rezim, svestan sam ja toga, ali i ako pogresim, sta cu...

Ma i ja sam tako ranije mislio, da je svaki novi vladar gori od prethodnog i da samo nastavlja tamo gde je prosli stao i da je to citava igrarija. Pa onda po tome ispada da uvek treba glasati za vlast :mrgreen: Ali sada kada pogledam tog Djilasa i Jeremica toliko provlacene kroz blato, zaista mi deluje da bi na Vucicevom mestu uradili vise koristi za drzavu i narod. I jedna i druga opcija imaju previse mana i jako malo prednosti, ali eto u tim nijansama kad sve pretumbas meni izgleda da vredi glasati za ovu opoziciju.. E sad, ima ta zamka da coveka prevari taj subjektivni osecaj da od ovoga ne moze gore, jer tako se isto mislilo i za Tadicev rezim, svestan sam ja toga, ali i ako pogresim, sta cu...
hocu da kazem da ako ti za koje glasas dodju na vlast, svaki put kad urade nesto lose, ljudi ce imati pravo (a veruj mi koristice ga maksimalno) da kazu - eto to su tvoji, eto ti si ih hteo, eto zbog takvih ko ti moja deca sad ne mogu....tezak je teret glasati u srbiji. ko do sad nije glasao ne bih mu preporucio da pocne, pogotovo u ova vremena. a znajuci da si posten, svaka vlast ce kad tad napraviti glupost a ti ces da se potajno izjedas jer ces i sebe da krivis.nije to lep osecaj veruj mi.

hocu da kazem da ako ti za koje glasas dodju na vlast, svaki put kad urade nesto lose, ljudi ce imati pravo (a veruj mi koristice ga maksimalno) da kazu - eto to su tvoji, eto ti si ih hteo, eto zbog takvih ko ti moja deca sad ne mogu....tezak je teret glasati u srbiji. ko do sad nije glasao ne bih mu preporucio da pocne, pogotovo u ova vremena. a znajuci da si posten, svaka vlast ce kad tad napraviti glupost a ti ces da se potajno izjedas jer ces i sebe da krivis.nije to lep osecaj veruj mi.

Je li ti to zbog iskustva ličnog i SPS-a?

Back