Zasto pljujete po zapadu, a bezite u zapadne drzave?

Znaci da zakljucimo.

Ovo je u stvari moj spin, i svi vi u stvari mrzite nemacka kola, zivot u Becu, rad u Nemackoj, ajfon, antibiotik i MRI; ali se folirate da volite sve to, zato sto, eto, morate zbog plate.

Pa to je tako divno objasnjenje, da komotno mozete da ga ubacite u primere za predmet 'Sociologija u obdanistu', tamo ona grupa do 4 godine.

Tolika kolicina foliranja doduse ne prolazi ni kod dece od 4 godina, ali eto, mozete da pokusate tamo.

Pitanje za rusofile, nacionaliste, komuniste, i dezurne pljuvace zapada.

Zasto pljujete po zapadu, a vozite nemacka kola?

Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?

Zasto pljujete po zapadu, a SVE cene racunate u evrima?
Комунисти и титоисти су сви од реда на страни НАТО пакта и велики љубитељи запада, и западних вредности којене постоје. Одговра им та врста тоталитаризма. Међу комунистима и титоистима, нема ни једног родољуба, националисте и суверенисте.

Znaci da zakljucimo.

Ovo je u stvari moj spin, i svi vi u stvari mrzite nemacka kola, zivot u Becu, rad u Nemackoj, ajfon, antibiotik i MRI; ali se folirate da volite sve to, zato sto, eto, morate zbog plate.

Pa to je tako divno objasnjenje, da komotno mozete da ga ubacite u primere za predmet 'Sociologija u obdanistu', tamo ona grupa do 4 godine.

Tolika kolicina foliranja doduse ne prolazi ni kod dece od 4 godina, ali eto, mozete da pokusate tamo.
Не. Ми не мрзио кола него ту врсту тоталитаризма, колнијалнизма и опште пљачке коју они спроводе. Нр смета нам оно што раде у својој земљи, Само оно што спроводе у нашој. А спроводе, раде и мешају се. Од увек.

Komunizam je došao sa zapada.
Masonerija je izmislila komunizam, a istim levičarskim gov.nima pripadaju i liberali, socijalisti svih vrsta, nacisti i zeleni kao neonacistički pokret.

Otkud ti znaš šta ko vozi?
Jel Mercedes nemački?
Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?
Otkud ti znaš gde ko živi i kakve to ima veze sa zapadom?
Zapad je izmislio da se neko odvoji od roditelja?
Dečko, pogledaj malo istoriju svog ili Srpskog naroda, pa ćeš videti da je nekada sa roditeljima ostajao najmladji sin, a ostali su se delili odmah posle ženidbe.
Otkud ti ideja da to neko radi?
Ja kupujem i prodajem u dinarima.

Komunizam je došao sa zapada.
Masonerija je izmislila komunizam, a istim levičarskim gov.nima pripadaju i liberali, socijalisti svih vrsta, nacisti i zeleni kao neonacistički pokret.

Otkud ti znaš šta ko vozi?
Jel Mercedes nemački?

Otkud ti znaš gde ko živi i kakve to ima veze sa zapadom?
Zapad je izmislio da se neko odvoji od roditelja?
Dečko, pogledaj malo istoriju svog ili Srpskog naroda, pa ćeš videti da je nekada sa roditeljima ostajao najmladji sin, a ostali su se delili odmah posle ženidbe.

Otkud ti ideja da to neko radi?
Ja kupujem i prodajem u dinarima.
Masoni su bili najveci neprijatelji Katolicke Crkve, koju vi ne mozete da smislite, tako da bi trebalo da volite masone.

Masoni nisu 'izmislili' komunizam, ma sta da ta pomahnitala recenica uopste i znaci.

Sta su delili posle zenidbe, u kom SF svetu nepostojeceg gradjanskog prava si izmislio ovo? Je li Sveti Sava izmislio moderno gradjansko pravo, hm?

Sto se tice da kupujes i prodajes u dinarima- ti si moj idol.

Masoni su bili najveci neprijatelji Katolicke Crkve, koju vi ne mozete da smislite, tako da bi trebalo da volite masone.

Masoni nisu 'izmislili' komunizam, ma sta da ta pomahnitala recenica uopste i znaci.

Sta su delili posle zenidbe, u kom SF svetu nepostojeceg gradjanskog prava si izmislio ovo? Je li Sveti Sava izmislio moderno gradjansko pravo, hm?

Sto se tice da kupujes i prodajes u dinarima- ti si moj idol.
Nemaš ti pojma o životu.
Gde li samo živiš - nije mi jasno.

Zapad .... Nije isto unutar tog Zapada i na periferiji ili vani pod uticajem ..Zapadni mentalitet je kolonijalni generalno i tako se odnose prema drugim državama a to što nameću drugima na domaćem terenu se grčevito bore protiv .. Ja sam uvek govorio da je zapadni sistem dobar po građane koji žive unutar ali nije to nešto što oni žele da šire ..Tako da kritika Zapada sa moje strane je vezana na vanjsku politiku a ne na unutrašnje uređenje . postavljac teme bi trebao da razdvoji te stvari

Od tebe i nisam očekivao kvalitetniji post
😁
Oni koji pljuju po zapadu elem ne pljuju po običnim ljudima koji žive tamo već po njihovim političarima i vojnom vrhu tj svesni da u svakoj državi na svetu ima loših i dobrih ljudi.
Oni pljuju po ubicama dece u Iraku, Libiji, Srbiji, Gazi...
A takvi kao ti vidiš za takvo što ne mare, takve život samo zanima kroz evro i dolare. I posle se iskreno čude da neko može da pljuje one koji seju osiromašeni uranijum, grobove i kancer širom planete.
Mi nismo isti svet, džaba se trudiš da razumeš.

Znaci da zakljucimo.

Mi od zapada uzimamo najbolje,a odbacujemo ono najgore i prepuštamo takvima poput tebe.

Znaci da zakljucimo.

Meni uopste nije jasno o cemu ti pricas?
Ko voli rad u Njemackoj?
Kakve antibiotike pominjes?
Kad je pronadjen antibiotik i kakvo je tada bilo drustveno uredjenje?
Ne pocinje svijet da postoji od postanka kapitalizma.Valjda je ljudsko drustvo i do tada imalo nekih otkrica.
O cemu ti,covjece,pricas?

Od tebe i nisam očekivao kvalitetniji post
😁
Oni koji pljuju po zapadu elem ne pljuju po običnim ljudima koji žive tamo već po njihovim političarima i vojnom vrhu tj svesni da u svakoj državi na svetu ima loših i dobrih ljudi.
Oni pljuju po ubicama dece u Iraku, Libiji, Srbiji, Gazi...
A takvi kao ti vidiš za takvo što ne mare, takve život samo zanima kroz evro i dolare. I posle se iskreno čude da neko može da pljuje one koji seju osiromašeni uranijum, grobove i kancer širom planete.
Mi nismo isti svet, džaba se trudiš da razumeš.
Nema jaceg Virtue Signaling-a od SNS Virtue Signaling-a. :cepanje:

Mislim, nema dalje i dublje, to je to. :cepanje:

Meni uopste nije jasno o cemu ti pricas?
Ko voli rad u Njemackoj?
Kakve antibiotike pominjes?
Kad je pronadjen antibiotik i kakvo je tada bilo drustveno uredjenje?
Ne pocinje svijet da postoji od postanka kapitalizma.Valjda je ljudsko drustvo i do tada imalo nekih otkrica.
O cemu ti,covjece,pricas?
Sva deca i unici ce vam pobeci na zapad.

Praunicima srpski nece biti maternji.

A cukununuci ce da natucaju 15 reci srpskog jezika.

I to ce biti to Limunado, samo nastavite da guslate i dalje, i cuvate plemenske vatre.

To je jako bitno.

Sva deca i unici ce vam pobeci na zapad.

Praunicima srpski nece biti maternji.

A cukununuci ce da natucaju 15 reci srpskog jezika.

I to ce biti to Limunado, samo nastavite da guslate i dalje, i cuvate plemenske vatre.

To je jako bitno.

Zamisli tek da smo pre više od deset godina ušli u EU kao Hrvatska i Bugarska, koliko bi smo tek onda unuka manje imali.. :)

Back