Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Ponuda und potraznja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je na mestu. Zašto muškarac ne može da dobije recimo posao preko kurzza ili da napreduje u karijeri, a žena može preko pizze? Zašto kad pizza ima mnogo više izlučevina i sokića, i to prljavih (menzis)? Šta mislite? Da ve čujem.
Pitanje je na mestu. Zašto muškarac ne može da dobije recimo posao preko kurzza ili da napreduje u karijeri, a žena može preko pizze? Zašto kad pizza ima mnogo više izlučevina i sokića, i to prljavih (menzis)? Šta mislite? Da ve čujem.
eh...kad se setim...
a sto se prvog pitanja tice...rade to i muskarci ne sekiraj se...
a sto se prvog pitanja tice...rade to i muskarci ne sekiraj se...
zasto NELSON Pike vise ve vozi u formuli ! ?
zato sto te koje preko pizze dobiju posao izgledaju bolje nego ti i ja 1000 puta.
Samo meni nije krivo kada zena koristi ono sta ima...
neka mozak, neke noge, neke sta vec poseduju
Ma nije nego je kresne neko s pinka pa se posle folira da vise vredi paz sta ti kazem
Mislim da je Deen upravo tako dosao do svoje prilike, on je jako pozeljan gai mladicima kako razumem. I medju popovima mozes tako napredovati, kako razumem.
Neko napisa 'zato jer ima daleko vise muskih bosova', i to je tako.
Istina je da je, kako neko napisa 'ti ces zeno da se sminkas a ti neces bato', uloga vagine da privuce i nacini se neodoljivom, kako bi pokupila seme, te bivamo stalno bombardovani dekolteima, minicima porukama o zdravlju vagine, i samim tim njene pozeljnosti.
Marketinski trik. Prodaja materijala za reprodukciju. Ne vredi vise, samo ima bolju marketinsku kampanju. Nispe je nispe. Dzip. Radice. Osim toga, funkcija mu je sprovodjenje gen. mat. do finalne destinacije, ne doprinosi stvaranju ploda u svog vlasnika, koji treba 9 meseci nosati u utrobi. Plug 'n' play, Fire 'n' forget.
I onda, priglupi napaljeni neki bradati bos, usamljen i hladan na svoju zenu, ili mozda samo pomamljen svojom prirodom, vadi penis i krece na pijacu.
Tako ce i biti dokle god ne krenemo nekim drugim putem razmnoz, kloniranje ili vantelesno nesto, jer zena kada rasiri noge, ona ti pruza priliku da rodi, a neki primalni deo tebe, duboko u mozgu i tebi i njoj se ukljuci, i ti znas koliko ta prilika vredi. Iluzija.
Iz vremena kada je prilika za razmnoz bila jaka kao u zivotinja je to ostalo i kada nisu bili sigurni nasi praoci majmuni kada i da li ce dobiti drugu priliku da proslede svoje gene dalje.
Danas takve brige ne trebaju da nas more.
Pa moras naci direktora,koji voli kurazz i eto posla![]()
idi onda kod hirurga da ti ugrade pichku pa napreduj u karijeri jos kao prednost je to da neces imati menzis kao preradjena verzija muskarca. milina, da te sunce ogreje .
Isto varijanta , ako nadjes poslodavca pedera isto mozes da napredujes samo mu se svremena na vreme poturis...![]()
e bas bi voleo da ebem nesto da vidim kako je
zasto NELSON Pike vise ve vozi u formuli ! ?
zato sto te koje preko pizze dobiju posao izgledaju bolje nego ti i ja 1000 puta.
Samo meni nije krivo kada zena koristi ono sta ima...
neka mozak, neke noge, neke sta vec poseduju
To ako je derpe. U tom slučaju je zadovoljstvo njegovo. Ali nije poenta. Neće šef da ga je6e u prkno da bi ga zaposlio. Valjda on njega. Ili?...