Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Ovo je tvoj citata post 93.На основу тога што сам се информисао и упознат сам са материјом. Свим пристојним форумашима ћу по потреби приложити линк или скенирану страницу као потврду тврдње (лако провјерити), провокатори не заслужују такав однос.Нигдје у посту на који се позиваш, нити у било којем посту, нисам написао тако нешто, одговараш ми на пост пребацујући нешто што нисам написао. Такође Броз нити је писао ту књигу нити је сачинио извјештај, нити има ишта са тим дјелом, аутори књиге тј извјештаја су именовани. И по ком основу би то требали бити комунисти? Кретенско поимање.
Или си интелектуално лимитиран па ниси способан разумјети пост на који одговараш, или имаш проблема са ћирилицом.
Ако је прво, опроштено ти је, ако имаш проблема са ћирилицом, који клинац кампујеш на српском форуму.
Тачно је да ту књигу нико није читао, није ни могао, бјеше оно што се каже "бункерисана" у архиву, склоњена, непожељно градиво.
sta ces sada da izmislis ?
Niti znas, koje su jos knjige 1946 izasle o Jasenovcu u Hrvatskoj, niti su te knjige bili u bunkeru. ali zato znas da izmisljas , kako je Tito zabranio i bunkerio knjigu o Zlocinima u logoru Jasenovac iz 1946. Na srpskom forumu falsifikujes i izmisljas.