ZASTO NIJE USPOSTAVLJEN BALANS IZMEDJ MUSKARACA I ZENE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Inache kazna je ista, u sluchaju da prijavish policiji da ti je devojka opalila shamar, nasmejatje se i poslati te kutji, mozda tje neshto burnije odreagovati ako devojka prijavi da si je ti oshamario tj. upozoriti te i sl.
Shto se tiche mog odgovora, znash ga, nisi juche doleteo na planetu Zemlju...

Dovoljno si rekla...nama ce da se smeju...vas ce da brane. : )

Nisam juce, doleteo sam prekjuce.;)

zhene moraju shvatiti da ih mushkarci generalno ne mrze, kako one misle, da mushkarci jedni druge takodje biju, da ne biju samo zhene, i da je majka priroda kriva shto je zhena fizichki slabija, a ne mushkarci.
Zakonom je regulisana stvar o fizichkom zlostavljanju, drzhava tu ne mozhe nishta vishe uraditi.
shto se tiche toga da zhena treba da sedi u kuci i chuva decu, pa ako mushkarac ima posao i radi, deca jedino sama da se chuvaju, ja ne vidim drugo reshenje :P

zhene moraju shvatiti da ih mushkarci generalno ne mrze, kako one misle, da mushkarci jedni druge takodje biju, da ne biju samo zhene, i da je majka priroda kriva shto je zhena fizichki slabija, a ne mushkarci.
Zakonom je regulisana stvar o fizichkom zlostavljanju, drzhava tu ne mozhe nishta vishe uraditi.
shto se tiche toga da zhena treba da sedi u kuci i chuva decu, pa ako mushkarac ima posao i radi, deca jedino sama da se chuvaju, ja ne vidim drugo reshenje :P

Ma ja bih rado tukao neke feministkinje.

A najgore su klinke koje jos nisu okusile....zivot, a ovamo nesto serendaju o pravima izmedju zena i muskaraca.!.

Ovo moram da zaključam, mnogo je tema glupa.
Uvodno pitanje je u rangu onog - zašto je voda mokra i zašto se Zemlja okreće oko Sunca a ne obrnuto.
Sad ćete vi da demistifikujete neke bazične prirodne stvari.
Paz da nećete.

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back