Zašto nije uspela opoziciono-studentska krađa izbora u Kosjeriću i Zaječaru ?

Jeste dovođenje u zabludu javnosti s ciljem izazivanja revolta kako bi se u krajnjem iznudilo priznanje njhove nepostojeće pobede.Umesto da čestitaju izbornom pobedniku oni građane huškaju na nasilje.
OK, i sta treba da uradi komisija? Da prizna neke druge zapisnike ili da napravi namernu racunsku gresku u sabiranju 26 cifri da bi "izasla" u susret pritiscima na njih?

To nije izborna kradja, jeste nezadovoljstvo glasanjem.

No, posto vi zivite tamo i posto gledate i citate medije iz Srbije verovatno znate zasto tacno protestvuje opzicija. Pa mozete nama sa strane da kazete sta je razlog protesta, neispravni spiskovi ili greske u sabiranju?

Svedoci smo neuspelog pokušaja krađe izbots u organizaciji studenata i opozicije u pomentim opštinama.Vladajući su uspeli da odbrane svoju rekao bih veličanstvenu izbornu pobedu i da odbrane volju građana od pokušaja drske krađe.Odbranja je demokratija,odbranjena su ljudska prava.Građani nisu poklekli pred studentsko-opozicionim nasiljem.Nisu se dali zaplašiti.
Zbog pčela.

Svedoci smo neuspelog pokušaja krađe izbots u organizaciji studenata i opozicije u pomentim opštinama.Vladajući su uspeli da odbrane svoju rekao bih veličanstvenu izbornu pobedu i da odbrane volju građana od pokušaja drske krađe.Odbranja je demokratija,odbranjena su ljudska prava.Građani nisu poklekli pred studentsko-opozicionim nasiljem.Nisu se dali zaplašiti.

Prvo treba da te bude sramota, sto drzis na avataru sliku ludaka koji je ubio 167 ljudi medju kojima i 19 dece.. Mozda bi trebalo neko da te odvede do Palmoticeve.. To sto pises je razlog vise da te neko detaljno pregleda..

Jer je uspela Vučićeva krađa izbora

Da. I nadam se da su opozicione stranke, mislim na celu opoziciju ukapirali šta AV radi.

Milošević tj SPS je stalno ubacivao više listića i išli su na obaranje biračkih mesta na kojima bi izgubili. Na Voždovcu je jedne godine bilo 7 ili 8 izbornih krugova i na kraju je pobedio kandidat iz opozicije.

Tehnika AV i SNS-a je zanimljiva. Veliki, veliki broj birača glasa van biračkog mesta što se nikada ranije nije dešavalo. Mislim da je počelo prošle godine na junskim izborima.

Ovde konkretno mislim na te birače što su glasali van BM.

Prošle godine mi je čovek iz pravnog tima objasnio da to ne može da se stavi u Prigovoru IK jer ni u jednom izbornom zakonu ne stoji koliko birača može da glasa van bm.

Prošle godine na Voždovcu, u Zucu koje ima oko 1800 birača, 113 birača je glasalo van biračkog mesta.

Najvažnije za pisanje prigovora je višak listića u kutiji i u Zapisniku.

Ono šta se dešava van BM nije važno IK, GIK-u, RIK-u.

Ovlašćena lica izborne liste mogu da traže u roku od 48 sati uvid u nekoliko biračkih mesta ( mislim na ceo materijal, ne samo na Zapisnik ) i kompletan uvid u sva biračka mesta.

I to ne bilo kakvih pčela! :deda2:
155BDD49-DEDB-44D2-96E4-5E12A2E8FA37.jpeg

Iz Lokalnog SNS odbora priznali poraz, pre nego što je Vučić proglasio pobedu.
Vučić pokrao izbore. Sledi odbrana izbornih rezultata.

U Kosjeriću je narod demonstrirao kako se mogu izolovati ćaciji. Ako bude insistirao na krađi, ići na zauzimanje institucija. Predsednik je izvan zakona. Predsednik je tiranin.

potukli se moj do mojega pa je ispalo da su stari ipak iskusniji u pesnicenju.

vise srece sledeci put

Prvo treba da te bude sramota, sto drzis na avataru sliku ludaka koji je ubio 167 ljudi medju kojima i 19 dece.. Mozda bi trebalo neko da te odvede do Palmoticeve.. To sto pises je razlog vise da te neko detaljno pregleda..
Kao uhapšenog tojeste privedenog pravdi.Dakle ne u cilju promicije negativca nego sasvim obrnuto.Ne bih se saglasio da mi je potreban pregled u Palmotićevoj.Nisam ja kriv što je opozicija pokušala da ukrade izbore i što je taj pokušaj propao.Proglasili su se pobednikom i sad moraju da pojedu po kilo govana priznajući poraz.Nisam ih terao da to rade.Trebalo je odmah da priznaju poraz i čestitaju pobedniku.Sportski duh je važan u svim takmičenjima a politika je isto takmičenje.

Back