Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
zato sto se ugojio dembel...
i zato sto je prljav....
i zato sto je prljav....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto se ugojio dembel...
i zato sto je prljav....
Interesantno zapazanje...Mozda i sami vidite Nenad čanak vec 2 3 godine nosi stalno jednu te istu "Crnu majcu" ne znam sta mu je da nije sujeveran? nema kod njega zime! stalno je u toj "Crnoj majci" u svakoj emisiji i u skupstini ma svuda! on misli da smo mi glupi! sigorno je isao kod neke vracare pa mu je ona rekla da je stalno nosi! sta vi mislite?
The Blackshirts (Italian: camicie nere or squadristi) were Fascist paramilitary groups in Italy during the period immediately following World War I and until the end of World War II. The term was later applied to a similar group serving the British Union of Fascists before the War.
Inspired by Giuseppe Garibaldi's Redshirts, the Blackshirts were organized by Benito Mussolini as a military tool of his Fascist movement. The founders of the paramilitary groups were nationalist intellectuals, former army officers or members of the special corp Arditi, young landowners opposing peasants' and country labourers' unions. Their methods became harsher as Mussolini's power grew, and they used violence, intimidation, and murder against Mussolini's opponents.
The ethos and sometimes the uniform were later copied by others who shared Mussolini's political ideas, including Adolf Hitler in Nazi Germany, who issued brown shirts to the Sturmabteilung and black uniforms to the Schutzstaffel (also colloquially known as "Blackshirts" , because they wore black suit-like tunics with brown shirts), Sir Oswald Mosley in the United Kingdom (whose British Union of Fascists were also known as the "Blackshirts" ), William Dudley Pelley in the United States (Silver Legion of America or "Silver Shirts"), in Mexico the Camisas Doradas or "Golden Shirts", Plínio Salgado in Brazil (whose followers wore green shirts), and Eoin O'Duffy in the Irish Free State (Army Comrades Association or "Blueshirts").
Mozda i sami vidite Nenad čanak vec 2 3 godine nosi stalno jednu te istu "Crnu majcu" ne znam sta mu je da nije sujeveran? nema kod njega zime! stalno je u toj "Crnoj majci" u svakoj emisiji i u skupstini ma svuda! on misli da smo mi glupi! sigorno je isao kod neke vracare pa mu je ona rekla da je stalno nosi! sta vi mislite?
Ima Toma crne charape, sedma i po nedelja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вести....
"Борац за аутономију Војводине и творац крилатице `Војводина Војвођанима` посетио је место свог рођења у Херцеговини, где се сусрео са члановима своје породице, гордим старинама Херцеговачких врлети.
![]()
Притом је познати аутономаш Зигхајло Хитлеровски одржао говор носећи своју познату црну кошуљу као симбол мира, једнакости и равноправности. Притом ј епсовао сваког ко не мисли као он и ударао присутне штапом, као прави борац за мир и ненасиље.
Након тога откинуо је таблу "Слепа улица", пљувао је и ударао истим штапом"
...Ето шта ја мислим....
[[Darko_91]] :Da li je bar pere? bas juce sam ga video u crnoj majci sedeo je pored olivera dulica!
Ко каже да је то црна мајца!?![]()
[[Darko_91]] :Pa u pravu si mozda je crna kosulja u obliku majce!![]()
Polako, ali sigurno počinjem da bivam sigurna da se većina vas, koji se deklarišete kao radikali, u stvari divite liku i delu Nenada Čanka, a nisam sigurna da vam je manje loš ni Čeda Jovanović.
Tolika opsednutost?? Pune dve strane ispisaste o majci koju nosi NČ.
Čudno.