Zasto Nemci toliko mrze Srbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Sta mislite zasto su Nemci uvek i svuda i na svakom mestu protiv Srbije i Srba?

Koliko se secam Srbi nikada nisu Nemcima cinili neko zlo, nikada nismo kao nase komsije Hrvati , klali po Nemackoj , nikada ni u jednom gradu Nemacke niko nije napisao "Sacuvaj nas Boze gladi i Srba" kao sto je u Magdenburgu napisano "Sacuvaj nas Boze gladi i Hrvata"

Sta mislite ?

Koliko se secam Srbi nikada nisu Nemcima cinili neko zlo, nikada nismo kao nase komsije Hrvati , klali po Nemackoj , nikada ni u jednom gradu Nemacke niko nije napisao "Sacuvaj nas Boze gladi i Srba" kao sto je u Magdenburgu napisano "Sacuvaj nas Boze gladi i Hrvata"

Sta mislite ?
Germani mrze Slovene i ta je mrznja pradavna.Pogledati samo njihovu mitologiju i vidi se da je samo kopija staroslovenske.

Sta mislite ?

Pa trebali smo. Eto Hrvate vole zbog toga. A i Ruse sad vole, kad su im 5x gazili Berlin.

Nemci ustvari nikog ne vole osim sebe... same se Rusa plase, a u Hrvatima i siptarima vide sretstvo za ispunjavanje ciljeva.

Nas su se isto plasili, dok nismo poceli da im se ulizujemo i ispunjavamo njihove zelje... sad nas samo preziru.

Не само што мрзе Србе, већ активно раде на разбијању уништавању Србије и српског народа. А зашто? Па зато што иза њих стоји проклети Ватикан и мржња према Православљу је корен мржње према Православним Словенима, Русима па самим тим и Србима. А и мрзе Србе јер су Срби непокоран и слободољубив народ и сметња германским интересима на овим просторима.

Не само што мрзе Србе, већ активно раде на разбијању уништавању Србије и српског народа. А зашто? Па зато што иза њих стоји проклети Ватикан и мржња према Православљу је корен мржње према Православним Словенима, Русима па самим тим и Србима. А и мрзе Србе јер су Срби непокоран и слободољубив народ и сметња германским интересима на овим просторима.

Svi mrze sirote Srbe....:sad2:

Zasto, zasto......???

Da nisu LJUBOMORNI na srpski napredak i razvoj?

Inteligenciju?

Djokovica? :think:

Tихи је опседнут Немцима, да му нађемо неку дебелу Немицу, па да смањи германофобију за 50% и само да пије баварско и да виче гут гут... :hahaha:

pa zbog gastarbajtera
И то да су нормални гастабајтери који подржавају власт и остале левичаре, него све фашисти.

Germani mrze Slovene i ta je mrznja pradavna.Pogledati samo njihovu mitologiju i vidi se da je samo kopija staroslovenske.
Па како нису мрзели Хрвате,Словенце, Бугаре, Муслимане ? Ко је нама крив што смо потписали дил са фирером, па онда погазили споразум, могли смо и ми да прођемо без милион и нешто жртава и још би нас цео запад данас више поштовао.
Овако су нас ''савезници'' насанкали и још су нам се лепо захвалили 1999. године и проглашењем ткз косова.

Poslednja izmena:
Svi mrze sirote Srbe....:sad2:

Zasto, zasto......???

Da nisu LJUBOMORNI na srpski napredak i razvoj?

Inteligenciju?

Djokovica? :think:

Срби су Православни, непокорни и слободољубив народ и то је разлог зашто нас Србе мрзе. А није тачно да нас сви мрзе. Србе не мрзи Русија, већ напротив. А и многе друге слободољубиве државе и народи подржавају Србе.

jednom me jedan stari shvabo firmash pito shta sam ja---> i ja rekla Srpkinja

bogte kad covek skochi samo je malo falilo da me pochne grliti od sretje i u jednom momentu mi reche ---> pa vi srbi ste poprilichno usamljeni na balkanu a bogami i u evropi

ja pitam ---> shto je to tako shefe? mi ne jedemo malu djecu, imamo istoriju, tradiciju, cvrstu vjeru

e kaze deda kad je Gavrlio ubijo Ferdinanda recheno je --> Serbien muss sterbien i ta parola se i dan danas sprovodi u djelo dodaje deda i ovo ---> da su ova nasha djubrad krenula opet da bombarduju srbiju i da je taj akt prosho bez da moraju odgovarati je bruka i sramota. Znas li ti dijete ko su ti vasi muslimani i kako su nastali.

kazujem ja pa od kukavica srba koji su ostavili svoju vjeru da bi spasili svoju glavu i uzgred postali najgori izrodi, deda se sve smitji i drvlje i kamenje na smishljenu srebrenicu kako kazuje ---> koja je smishljena samo da bi se Srbi unistavali i pretvorili u sliku zlotvora

na rvate je deda takodje bacao i drvlje i kamenje deda je evangelista otuda valjda ta osjetljivost

i na kraju kazuje malo je njemaca koji zaista znaju ko su Srbi treba da shvatish da je vecina njih gloopa vjeruje u to sto pise u novinama i sto ide preko tv-a to je nepravda, ja se inache rado bavim istorijom i prouchavam je godinama

dakle ima i pametnih njemaca ali nazalost nisu na nekoj funkciji i u manjini su

Срби су Православни, непокорни и слободољубив народ и то је разлог зашто нас Србе мрзе. А није тачно да нас сви мрзе. Србе не мрзи Русија, већ напротив. А и многе друге слободољубиве државе и народи подржавају Србе.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ajd sto mrze srbe, nego sto mrze polusrbe poput sojketa i poznavaoca?? Oni su polu pravoslavni, da nisu oni od tih sto ih Blajbi spominje posle normalnih srba:think:

Какав Ватикан, Немци су већином протестанти.

И није тачно да "Немци мрзе Србе". У томе смислу не постоји љубав и мржња. Ради се само о интересима.

Гете је волео Србе, и Јаков Грим. И Алојз Шмаус, и Петер Хандке...

Sta mislite ?

Ja mislim da Nemci uopste ne mrze Srbe. Naprotiv, saradjujemo i najvise Srba ima u Nemackoj na privremenom ili stalnom radu, brakova i sl.

Mnogo sto sta su oni rekli i posle toga - pa nista od toga.

To je ostalo u 20-om veku.

oni to na tako perfidan nachin radi da mnogi od vas i ne vide dalje od nosa

Boris tadic je bio njihov, Zoran je bio njihov, to sto se oni vama dole uvlache pod mantijom "poslovanja" i otvaranja nekih firmi samo je jedna etapa na rushenju srbije vi da ste pametni kao sto niste nebiste tezhili ka evropi vec bi tezili ka rusiji, razbijaju vas na etape

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back