Zasto neko ne objasni prvo postoji li "ljudska priroda" prije nego pita o njoj?

Jos nije dokazao i bas niko iz filozofije i psihonauka da postoji ljudska priroda, samo se prica kako postoji, a na nekom forumu neki lik otvara temu dje postavlja pitanje o toj stvari za koju se ne zna da li postoji, ja to ne mogu da podnesem, penjanje na drugi stepenik sa prvog koji mozda ne postoji? Od cega je to da li od trave?
Ето, имаш неподношљиву природу.
Само би се свађао и западао у конфликте.

Ето, имаш неподношљиву природу.
Само би се свађао и западао у конфликте.

Nemoj da si bezobrazan, to mu je promena licnosti u patologiju zbog herojina. I ti bi bio jos gori da si se kao on "zdravo" drogiro herojinom, jer znas da naprais "zdrave doze" jer si strunjak, psiholofilosof, narkolog. :rotf:

o, evo i kretena sa proteksijom od bana na forumu, ne najvecom, ali velikom... dje si bru sli, jesi ti pametana djevojka i dobro se boris i strucnjak si samo za sve borilacke vjestine? dje si kako si jesi opet spreman da prepises neku temu sa wikipedije, koja i nije tema neko nesto, ne znam kako bi nazvao, o siframa za dijagnoze? Pa kazi nam bru sli kako ti je sestra i licite li, ona je dobra riba? Ne bi mi se ti ni obracala da ona nema dobre atribute nazalost... a kako ti je bru zli onaj drugi nik zenski mada je muskozenski jer je pol nika ne definisan, i isto ima dva dijela, i isto je iz svijeta kinematografije samo sa crtanog filma valjda, na kome si moderato-ka, jer pise da si zensko? Sta bjese a da si strucnjak sa njega za?

Poslednja izmena:
Jos nije dokazao i bas niko iz filozofije i psihonauka da postoji ljudska priroda, samo se prica kako postoji, a na nekom forumu neki lik otvara temu dje postavlja pitanje o toj stvari za koju se ne zna da li postoji, ja to ne mogu da podnesem, penjanje na drugi stepenik sa prvog koji mozda ne postoji? Od cega je to da li od trave?

lljudi su medj zivotinjama i robotima al vise vuku ka zivotinjama:lol:

lljudi su medj zivotinjama i robotima al vise vuku ka zivotinjama:lol:
Uze eto neki dan jedno kuče da laje na mene kasno noću dok sam se vraćao sa mjesta gdje... nebitno, i počelo da reži, i ja digoh ruku pošto nisam mogo da ga dohvatim jer je bilo na višoj nadmorskoj visini, i držah jednu kapsulu i spuštih je na beton, i ono umjesto moje ruke pojede tu kapsulu, onda nastavi da laje, dadoh mu...i tako do 7me, jer više nisam imao... Na moju veliku žalost, ne znam da li je kuče umrlo, a volio bi da jeste, jer je i poslije 7me lajalo misleći da ću doć (kako ne, nisam lud) i sjutra da mu dam još... umjesto da se zahvali

Back