Zasto neko hoce da bude niko?

te i dovedi drugaricu

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
108
Primijetio sam, valjda zbog moje poznate iskrenosti primjetio sam to van prica koje su van interneta (dakle, na pricama na internetu sam to primijetio) to da mnogi muskarci govore, odnosno pisu:

kad pominju ono sto oni nazivaju, a ja ne, zavodjenjem:
"Ja cu biti neiskren, da bi je osvojio. Da bi je dobio na neiskrenost" - KO da bi je dobio na neiskrenost, posto taj ko je neiskren ne dobija nista, jer za njega niko i ne zna da postoji, on se ne vidi, a zene ne spavaju sa duhovima...On nije dobio nista jer kako da i dobije kad se ne zna ni kome se daje, mozda jeste oteo, ali nije dobio. To ako neko voli da ga otimaju, to je nesto sto ne mijenja znacenje istine da je on otet, iako mu je to po volji...

onda ima bijednika koji traze da im ti napises kako da osvoje curu, sto da joj kazu, i sto je mozda i najgore, da im ti objasnis njeno misljenje (ono koje je rekla sasvim jasno) o njima...
pa pisu sve najgore o ljudima jakim, odnosno ja-kim, u smislu da imaju svoje JA - "zasto on misli drugacije, jesmo li mi svi ludi a on normalan? ajde da mislimo da je on lud, hahahah ako je lud"...

pa onda ima ljubilarnih budala, to su budale koje misle da je gore biti malo iznad prosjeka po kreativnosti (ne misli se na stvaranje para, nego na kreativnost, stvaranje u cilju neceg duhovnog - recimo stvaranje zabavne teme za razgovor), nego biti prosjecan, i da se smije biti ili samo mnogo iznad prosjeka, ili prosjecan, ali da je malo iznad prosjeka zlocin...
ono sto me najvise zabavlja da o tome razmisljam, jedna od najjacih tema, to je ovo: i to je i tema: kako ljudi koji ispunjavaju sve ove tri naborjane grupe gluposti - dakle, radi se o vecini ljudi - imaju obraza da nakon sto idalje stoje iza toga sto su na javnom dijelu nekog foruma: naseg, hrvatskog, - nebitno, napisali da oni pri osvajanju zena taktiziraju, lazu, glume i traze recepte za glumu, pridju da pricaju ijednoj zeni na forumu preko privatnih poruka? D a li oni pokazuju svojim vaninternetskim ("uzivo") prijateljicima i prijateljima to sto su napisali, i to da idalje stoje iza toga, da li se jedni drugima dive kakvu su ulogu ili laz smislili, kakvu taktiku, da li zena kad cuje da dobro lazes dodje i kaze ti "hvala ti kao covjeku sto postijis, kad si takav lazov"? Sta i kako...

Da li posao dobija onaj ko ima diplomu ili onaj ko zna da odradi posao?

Ovaj prvi...

Tako ti je i kod svih postavljenih primera ovde....Ona se plasi, ona zeli da se predstavi boljom, ni ti ni ona ne znate sta dobijate, ali ona bira ono sto joj izgleda bolje. Tako da ako se predstavis losijim , zaborav u sekundi, a ako joj izgleda lazno , zaborav u sekundi iako je mozda sve istina.

Posto je sve po principima predrasuda, to znaci da onaj ko bolje poznaje danasnje predrasude bolje navodi na uspeh...zato postoje gurui.
Biti kreativan je zestok mac, jer psiholoski je veliki teret za onog ko ga ima, a da ne sme da ga prikaze, a ne sme u okruzenju gde ce se to sankcionisati...
A mnoge firme u Srbiji su uptavo takve...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
čovek priča o emotivnim, ne o poslovnim odnosima.

a tema: to moraš da pitaš te poluljude.
većina ljudi u vl svetu kreira nešto što bi volelo da bude... a svaka krpa nađe zakrpu. nije teško prići razočaranoj, ogorčeno ženi i obrlatiti je. samo se pitam kako ve to uspeh, gde je tu zadovoljstvo, osvajanje, izazov sa otvorenim kartama?
sumnjam da pokazuju drugima, prvo bi im brak otišao u qurac, pa onda i ostali odnosi.
vl tome i služi koliko sam shvatila... da budeš ono za šta u reali nemaš muda.
da se ja pitam takve bi i fizički kastrirala i lupila im žig na obraz koji nemaju...
mada je ovo za obraz diskutabilno, tačnije ciljna grupa... neke žene prosto vape za tim da žive u lažima.
tako da se obrazi iznivelišu... a meni ne smeta ako je njima lepo.

Poslednja izmena:
Da li posao dobija onaj ko ima diplomu ili onaj ko zna da odradi posao?

Ovaj prvi...

Tako ti je i kod svih postavljenih primera ovde....Ona se plasi, ona zeli da se predstavi boljom, ni ti ni ona ne znate sta dobijate, ali ona bira ono sto joj izgleda bolje. Tako da ako se predstavis losijim , zaborav u sekundi, a ako joj izgleda lazno , zaborav u sekundi iako je mozda sve istina.

Posto je sve po principima predrasuda, to znaci da onaj ko bolje poznaje danasnje predrasude bolje navodi na uspeh...zato postoje gurui.
Biti kreativan je zestok mac, jer psiholoski je veliki teret za onog ko ga ima, a da ne sme da ga prikaze, a ne sme u okruzenju gde ce se to sankcionisati...
A mnoge firme u Srbiji su uptavo takve...

- - - - - - - - - -
U CG diploma se mnogo vrednuje...dojes kod psihijatra, i on te pita ovaj redosled pitanja:
"Kolko ti je trajala najduza veza"
"Drogiras li se"
(tu dodje pohvala ako si politoksikoman da si inteligentan, jer montoksikomani nisu.)
(Ako je psihijatar zensko: pitanje da li uzmas to i to gdje je to i to - a to kaze smijeh, osmjeh i pogled toga ko te pita - ustvari ono sto voli taj ko te pita, i sto on uzima,
A ako je psihijatar muzko: (vice na tebe) "A mislis li ti da ni ja ne uzimam to i to" "Kad sam reko da mislim, sto ti je covjece?" "Pa dobro... izvini. Nesto mi se ucinjelo da si reko", ali on te ne pita za polne bolesti, vidi kasnije, niti mu je redosled pitanja i pitanja slicna ovima)
"Da li te...ma na ovo mozes odgovorit kako oces, to je kod svih n a s normalna pojava, da se isparanoisemo ako cujemo da telefon odzvanja da nas neko prisluskuje...da li te prate ovi iz policije, prave li ti probleme?"
"Da li imas polne bolesti"
"-Mislis one sto uticu na psihu, sto imaju veze sa tvojim poslom, ili..."
"Bilo koje"
"Kad si radio test"
"A imas li para?"
"Poso?"
"A trazis li ga"
"-Ja ne znam kako se to trazi"
"Ni ja. Ustvari sam htjela da te pitam nesto drugo...hhaahah"
- eto toliko o profesionalnosti i ko dobija poso -

čovek priča o emotivnim, ne o poslovnim odnosima.

a tema: to moraš da pitaš te poluljude.
većina ljudi u vl svetu kreira nešto što bi volelo da bude... a svaka krpa nađe zakrpu. nije teško prići razočaranoj, ogorčeno ženi i obrlatiti je. samo se pitam kako ve to uspeh, gde je tu zadovoljstvo, osvajanje, izazov sa otvorenim kartama?
sumnjam da pokazuju drugima, prvo bi im brak otišao u qurac, pa onda i ostali odnosi.
vl tome i služi koliko sam shvatila... da budeš ono za šta u reali nemaš muda.
da se ja pitam takve bi i fizički kastrirala i lupila im žig na obraz koji nemaju...
mada je ovo za obraz diskutabilno, tačnije ciljna grupa... neke žene prosto vape za tim da žive u lažima.
tako da se obrazi iznivelišu... a meni ne smeta ako je njima lepo.
pa pozovite ih sa "Ljubav&Seks" da dodju ovamo da odgovore, po temi se nadje 50 komada poruka tipa "forumasice nisu zene, mogu da im kazem da ja zene lazem, jer one nisu zene, zene su van foruma"...
Neke zene se trude da ispadne da nisu ku.rve na suprotan nacin od efikasnog, i to jako steti za muski mozak - jer znas nije tolika ku.rva koliko u nadi da ce ispast da je manja nego sto je prica za sebe da je...
Lepo im je, ali bi im bilo jos lepse da zive u istinu, mozda ne svo vrijeme, ali imali bi vece po ljepoti ako ne brojnije lijepe uspomene?
"Nisam ja, u ta vremena se to nije smjelo. Moja sestra je to radila, u zbun jedan" "Vidjela si je?" "Ada kako ne, stotinu puta sam je vidjela" "A sto si ti radila pored toga zbuna koji je, daleko od kuce, je li tako?"

Poslednja izmena:

Back