sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
RaDoSnA:Vidis mammy to jeste zanimljivo,
nema tipa koji ne voli pusenje
a kod zena postoje i one kojima je lizanje ne prijatno, koje to ne vole.....zasto li je tako?
Ko ti kaze ja ne volim da mi pusi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RaDoSnA:Vidis mammy to jeste zanimljivo,
nema tipa koji ne voli pusenje
a kod zena postoje i one kojima je lizanje ne prijatno, koje to ne vole.....zasto li je tako?
Maxy:Odoh da ga brijem,inace je stalno cist sredjen.
Yap...da ne kuckam i ja isto...McMillan:Ne znam, mozda te je frka da ne vidi dole nesto sto mu se nece svideti, ili mu se nece dopasti kako mirise... Mozda te je frka da ne vidi kolika ta rupa moze da bude, ako jos upotrebljava i prstice...
Stvar samopouzdanja. Mislim da ako pocnes da koristis i irigator uz normalnu higijenu koju vodis (ne kazem da ti je realno i potreban), i odradis neku "funky" frizuricu, a ne samo da je, ako to radis, obrijes; ili probaj neki drugi preparat za intimnu higijenu, hmmm, recimo koji se tebi svidja, u principu, bitno je da SE TEBI ONA SVIDI, e, mislim da ce ti onda biti lakse ako "znas" da njemu nece nista da smeta tamo dole...
Apropo cinjenice da "vecina riba dobro pusi", ne slazem se ni sekundu! Neke nemaju pojma.
cLick - OR - Die:..a vidi$ ti to.. niko se nije setio.. + ide Bozhitj pa razmi$ljam.. ima milion tema
na foru "Kome bi na forumu..itd.", pa bi spola snage mogle da se otvori i jedna:
'Kojoj biste sa foruma polizali' i 'Kome biste sa foruma popu$ili' :wink: hehe
hahaahaaaaaamikob:Ne znam zasto se toliko treba diskutirat o tome , ja mislim da je to sasvim normalno , da udovolje jedno drugom pa makar sa kojom dlacicom u zubima :8)
dugi777jezik:Dakle, dragi moji i najdraze moje, dirnuli ste u moj osinjak, tamo gde sam najbolji i gde sam kao kit-ubica u moru. Elem, vecina devojaka i zena vole da budu dobrano i pristojno, da ne kazem, obilato i duboko polizane, hocu reci, kompletno oblizane i to je fakat. Kao sto stoji i da dobra vecina decaka to hoce da pruzi. Sve ostalo je lazno uverenje neiskusnih i prikracenih za koje opet uvek ima nade. Ja volim kunilingus i umem da ga dajem UVEK do svrshavanja voljene, shto sam uvek i uvek uspevao, mnogo uspesnije nego sa koitusom (penetracijom penisa u vaginu voljene), kojim nisam uvek kod voljenih postizao vrhunce. Dakle, lizite i uzivajte.
Ukusa ima milion i svaka ima svoj prepoznatljivi. A da li su u lizingu bolje zenke od muzjaka, to zavisi od toga ko sta vise voli da primi, da li vise voli da napoji svrshom decka ili L-ljubavnicu. I to je sve. Pozdrav za moje voljene Ninu i Sandru i sve ostale moje, kako vec dolizane, tako i jos (al'ne zadugo) razlizane voljene... Vas DUGI777JEZIK !... : P
RaDoSnA:Uvek traze, zna se vec sta
ali kroz price i iskustva mojih drugarica
zakljucujem da slabo uzvracaju.
Mislite da je to sebicnost ili nesto vise od toga?
dugi777jezik:Elem, jednom me Vestica BG sa Foruma pitala "da li volim i da mi dudlaju, onoliko koliko volim da zalizzem" posto joj oci iskocise od moje predanosti lizingu... I odgovor stoji. Ako me voljena riba upola makar dobro posishe "kita ubicu", volim to kao i samo sisanje klitorisa ili "ronjenje po mahovini". Medjutim, malo je u tom samom dudlanju "muskog ponosa" tako vestih devojaka, zena, dama, ko sto sam ja, ali zaista, uistinu, vrlo vest u pichkoljublju... : P Uvek i uvek...
Pera_Zdera:E bas danas sam pricao sa likom koji kaze
"Ja nikad ne lizem...![]()
snoshaj efendija:a uz put si i veoma skroman mladic...
Kad_LupimLupim:Ko ti to bre zazire od lizanja :shock:
Od mene ce svaka da dobije bez pardona!