ZASTO NEKI MUSKARCI ZAZIRU OD LIZANJA?

Dakle, dragi moji i najdraze moje, dirnuli ste u moj osinjak, tamo gde sam najbolji i gde sam kao kit-ubica u moru. Elem, vecina devojaka i zena vole da budu dobrano i pristojno, da ne kazem, obilato i duboko polizane, hocu reci, kompletno oblizane i to je fakat. Kao sto stoji i da dobra vecina decaka to hoce da pruzi. Sve ostalo je lazno uverenje neiskusnih i prikracenih za koje opet uvek ima nade. Ja volim kunilingus i umem da ga dajem UVEK do svrshavanja voljene, shto sam uvek i uvek uspevao, mnogo uspesnije nego sa koitusom (penetracijom penisa u vaginu voljene), kojim nisam uvek kod voljenih postizao vrhunce. Dakle, lizite i uzivajte.

Ukusa ima milion i svaka ima svoj prepoznatljivi. A da li su u lizingu bolje zenke od muzjaka, to zavisi od toga ko sta vise voli da primi, da li vise voli da napoji svrshom decka ili L-ljubavnicu. I to je sve. Pozdrav za moje voljene Ninu i Sandru i sve ostale moje, kako vec dolizane, tako i jos (al'ne zadugo) razlizane voljene... Vas DUGI777JEZIK !... : P

McMillan:
Ne znam, mozda te je frka da ne vidi dole nesto sto mu se nece svideti, ili mu se nece dopasti kako mirise... Mozda te je frka da ne vidi kolika ta rupa moze da bude, ako jos upotrebljava i prstice...
Stvar samopouzdanja. Mislim da ako pocnes da koristis i irigator uz normalnu higijenu koju vodis (ne kazem da ti je realno i potreban), i odradis neku "funky" frizuricu, a ne samo da je, ako to radis, obrijes; ili probaj neki drugi preparat za intimnu higijenu, hmmm, recimo koji se tebi svidja, u principu, bitno je da SE TEBI ONA SVIDI, e, mislim da ce ti onda biti lakse ako "znas" da njemu nece nista da smeta tamo dole...

Apropo cinjenice da "vecina riba dobro pusi", ne slazem se ni sekundu! Neke nemaju pojma.
Yap...da ne kuckam i ja isto...

mikob:
Ne znam zasto se toliko treba diskutirat o tome , ja mislim da je to sasvim normalno , da udovolje jedno drugom pa makar sa kojom dlacicom u zubima :8)
hahaahaaaaaa

Prilozi

• !cid_EF4CFFC2-D5FB-496F-A8E5-D9A47DBCD0D6.gif
    !cid_EF4CFFC2-D5FB-496F-A8E5-D9A47DBCD0D6.gif
    2,2 KB · Pregleda: 114
dugi777jezik:
Dakle, dragi moji i najdraze moje, dirnuli ste u moj osinjak, tamo gde sam najbolji i gde sam kao kit-ubica u moru. Elem, vecina devojaka i zena vole da budu dobrano i pristojno, da ne kazem, obilato i duboko polizane, hocu reci, kompletno oblizane i to je fakat. Kao sto stoji i da dobra vecina decaka to hoce da pruzi. Sve ostalo je lazno uverenje neiskusnih i prikracenih za koje opet uvek ima nade. Ja volim kunilingus i umem da ga dajem UVEK do svrshavanja voljene, shto sam uvek i uvek uspevao, mnogo uspesnije nego sa koitusom (penetracijom penisa u vaginu voljene), kojim nisam uvek kod voljenih postizao vrhunce. Dakle, lizite i uzivajte.

Ukusa ima milion i svaka ima svoj prepoznatljivi. A da li su u lizingu bolje zenke od muzjaka, to zavisi od toga ko sta vise voli da primi, da li vise voli da napoji svrshom decka ili L-ljubavnicu. I to je sve. Pozdrav za moje voljene Ninu i Sandru i sve ostale moje, kako vec dolizane, tako i jos (al'ne zadugo) razlizane voljene... Vas DUGI777JEZIK !... : P

Elem, jednom me Vestica BG sa Foruma pitala "da li volim i da mi dudlaju, onoliko koliko volim da zalizzem" posto joj oci iskocise od moje predanosti lizingu... I odgovor stoji. Ako me voljena riba upola makar dobro posishe "kita ubicu", volim to kao i samo sisanje klitorisa ili "ronjenje po mahovini". Medjutim, malo je u tom samom dudlanju "muskog ponosa" tako vestih devojaka, zena, dama, ko sto sam ja, ali zaista, uistinu, vrlo vest u pichkoljublju... : P Uvek i uvek...

RaDoSnA:
Uvek traze, zna se vec sta
ali kroz price i iskustva mojih drugarica
zakljucujem da slabo uzvracaju.
Mislite da je to sebicnost ili nesto vise od toga?

Nemoj ti tu nama, price tvojih drugarica nego lepo reci da tebi decko ne lupa liz.Pa proveri o cemu se radi. Mozda dole ima algi, gljiva i lisajeva. Mozda ti je ribica cupava a covek je gadljiv na dlake..Na svasta moze dole da se natrci.

dugi777jezik:
Elem, jednom me Vestica BG sa Foruma pitala "da li volim i da mi dudlaju, onoliko koliko volim da zalizzem" posto joj oci iskocise od moje predanosti lizingu... I odgovor stoji. Ako me voljena riba upola makar dobro posishe "kita ubicu", volim to kao i samo sisanje klitorisa ili "ronjenje po mahovini". Medjutim, malo je u tom samom dudlanju "muskog ponosa" tako vestih devojaka, zena, dama, ko sto sam ja, ali zaista, uistinu, vrlo vest u pichkoljublju... : P Uvek i uvek...

a uz put si i veoma skroman mladic...

Ja sam pre zagovornik takozvane psihogene teorije o kunilingofobiji :)

Sve to počinje kad si klinac. Evo u čemu ja mislim da je fora.

Celog života nas uče da peremo ruke pre i posle jela, peremo zube posle jela, ujutru i uveče, da gledamo da mleko slučajno nije prokislo, da zagledamo svaki komadić hrane da nema prljavštine, da ne uzimamo bombone sa poda, da ne jedemo prljavim rukama, da ne mazimo kuce, pa posle toga jedemo i slično.

Sa druge strane, celoga života piškimo i kakimo na iste rupice, koje su prilično blizu, jelte, a devojčice tu negde između još i krvare, brišemo se ISKLJUČIVO od napred ka pozadi, nikako obrnuto, jer postoje bakretije i bakterije i mikroorganizmi koji žive u mokrom pesku, pa čas posla dođu pod kupšaći, a onda vodi računa da ne sedaš na wc šolju za koju ne možeš da potpišeš da je čista, jer ima krš i lom nekih sr.anja koje možešp da pokupiš, a koja su pre toga živela kod nekoga u telu, i tako sve je nekako bakterijasto i prljavo...

Ajde sada, nije jednostavno spojiti ta dva pojma! Naravno, o tome ne treba razmišljati, kao npr. što ne treba razmišljati da već sutra može da te zvekne tramvaj na ulici. Ali imaš ljudi koji o tome (bilo svesno ili podsvesno) razmišljaju. Bar ja tako mislim, i time opravdavam one koji ne mogu/neće i slično, svojim curama da liznu.

Ali zato i moj dečko i ja obožavamo oral, i postali smo taaaaako dobri u tome zajedno... Ali to je samo zato što smo otvoreni i bez kompleksa. To je ekstra važno, i svi oni koji imaju problema sa seksom bi najpre trebalo da žešće kopaju po svojoj (i njegovoj/njenoj) glavi, da bi sredili frku.

Back