Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

I ako ste probali, zasto ne volite?

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

ne vole one koje nisu probale,one koje bi probale bi se potrudile to jes malo experimentisale da se prilagode i da im uspe bez bola,dakle ja ne bih probo jer ne volim,a ribama volim da ucinim

Sad ce krenuti price kako je to nenormalno, neprirodno, homo...

:D

da l ce neko odgovoriti :lol:

- - - - - - - - - -

u isto vreme napisasmo :lol:

Za sada sve neozbiljni muški sagovornici i svi ga vole sa ženama, ali moguće da oni koji ga vole sa ženama podsvesno jesu homoseksualci? :D

Tu nema onog meni treba žena jer ima nešto što ja kao muškarac nemam, u ovom slučaju suštinski svejedno je da li to radi sa ženom ili muškarcem.

Back