Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

Za sada sve neozbiljni muški sagovornici i svi ga vole sa ženama, ali moguće da oni koji ga vole sa ženama podsvesno jesu homoseksualci? :D

Tu nema onog meni treba žena jer ima nešto što ja kao muškarac nemam, u ovom slučaju suštinski svejedno je da li to radi sa ženom ili muškarcem.

maaaa ovo sto cute je isto ono kao i kad muskarac krene da objasnjava kakav osecaj ima zena kad joj udje, a tek o tome kako se mnogi kurce pricom o osecaju koji zena ima kad orgazmira...smejurija :)

Za sada sve neozbiljni muški sagovornici i svi ga vole sa ženama, ali moguće da oni koji ga vole sa ženama podsvesno jesu homoseksualci? :D

Tu nema onog meni treba žena jer ima nešto što ja kao muškarac nemam, u ovom slučaju suštinski svejedno je da li to radi sa ženom ili muškarcem.
pa jeste al bitno da je tebi lakse bez sexa ako nekog okarakterises ko geja sto ima sex:lol:

pa jeste al bitno da je tebi lakse bez sexa ako nekog okarakterises ko geja sto ima sex:lol:

Odakle ti ideja da neko nema seks ili ga ima svejedno kad nemaš pojma o njemu?
Meni se čini da je svejedno kad je u pitanju analni seks da li ćeš Dzordzi tucati muškarca ili ženu, zatvoriš oči i isto ti je,
Znači suštinski si biseksualac, formalno mozak zna da je žensko telo ispred tebe pa kao nisi.

Odakle ti ideja da neko nema seks ili ga ima svejedno kad nemaš pojma o njemu?
Meni se čini da je svejedno kad je u pitanju analni seks da li ćeš Dzordzi tucati muškarca ili ženu, zatvoriš oči i isto ti je,
Znači suštinski si biseksualac, formalno mozak zna da je žensko telo ispred tebe pa kao nisi.
nije,ja obozavam analni ali mi ga zena ne moze priustiti a sa muskarcima necu nista da imam niti sa pomagalima,i sta cemo sad?

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

I ako ste probali, zasto ne volite?

:super:

Back