gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
1.imam jednu drugaricu na fejsu devojka non stop gde god ode ,i kad je sa deckom,i bez njega,stalno se taguje(znaci nije da njemu raportira gde je i sta je)...i stalno mi izlazi tipa feeling happy in pa neki kafic...ili lupam ***** was in pa teretana ili bilo koje dr mesto...
dusu dalo za proganjanje
..ne kapiram zasto to radi,nelogicno mi je da je zbog paznje,moze da bude da bi se osecala bitnom sto ce drugi da vide gde je bila,al opet riba nije takav tip,pa ako bimo izolovali ova dva razloga sta vi misite??
2.inace ne razumem potrebu da delite osecanja i sve slike sa svima preko fejsa..ako to radite ,zasto radite,i da li vam smeta ili ne sto svi imaju pristup vasem licnom zivotu??
ps: posebno me nervira kad vidim one poruke/slike:tipa ja sam stena,nista me ne lomi,ili tipa povredi me povredices se ja sam kul,najaca u kraju poruke tog tipa..

dusu dalo za proganjanje

2.inace ne razumem potrebu da delite osecanja i sve slike sa svima preko fejsa..ako to radite ,zasto radite,i da li vam smeta ili ne sto svi imaju pristup vasem licnom zivotu??
ps: posebno me nervira kad vidim one poruke/slike:tipa ja sam stena,nista me ne lomi,ili tipa povredi me povredices se ja sam kul,najaca u kraju poruke tog tipa..