Zašto neki ljudi dobijaju Kovid, a drugi ne?

pa fbi sada hoce da navata organizatore protesta, kamiondzije, a onda nece imati ko da razvozi hranu, i eto nama vestacke nestasice - sve je to deo sireg plana, plandemija je samo jedan deo plana

onda je zabranjeno ovde dalje istrazivanje, pa je prebaceno u kinu, u vuhansku laboratoriju koja je isto nivoa 4 - kako je uspeo odande da pobegne virus, ostaje nejasno
Watafak POBEGAO ?
Virus iz jedne takve laboratorije ne može pobeći, može biti samo namerno iznet i pušten među pučanstvo.

Ne raduj se pre vremena, evo juce najavili dolazak stelt omikrona :malav:
radi se o odvlacenju paznje, omikron je bezopasan, a zaista opasnost preti od ovoga, ovo su ozbiljne stvari, pogedajte broj autora koji je ukljucen:

A highly virulent variant of HIV-1 circulating in the Netherlands

CHRIS WYMANT HTTPS://ORCID.ORG/0000-0002-9847-8226 DANIELA BEZEMER HTTPS://ORCID.ORG/0000-0001-9304-0877FRANÇOIS BLANQUART HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-0591-2466LUCA FERRETTI HTTPS://ORCID.ORG/0000-0001-7578-7301ASTRID GALL HTTPS://ORCID.ORG/0000-0001-6452-5816MATTHEW HALL HTTPS://ORCID.ORG/0000-0002-2671-3864TANYA GOLUBCHIK HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-2765-9828MARGREET BAKKERSWEE HOE ONG HTTPS://ORCID.ORG/0000-0002-3629-5387[...]THE BEEHIVE COLLABORATION +25 authors Authors Info & Affiliations
SCIENCE • 3 Feb 2022 • Vol 375, Issue 6580 • pp. 540-545 • DOI: 10.1126/science.abk1688

More from France 24:

Their analysis, published Thursday in the journal “Science,” showed that patients infected with what they call the “VB variant” had 3.5 to 5.5 times higher levels of the virus in their blood than those infected with other variants, as well as a more rapidly fading immune system.
However, the study also found that after starting treatment, individuals with the VB variant had similar immune system recovery and survival to individuals with other HIV variants.
“There’s no cause for alarm with this new viral variant,” said Oxford epidemiologist Chris Wymant, the lead author on the paper, in an interview with AFP.
“Our findings emphasize the importance of World Health Organization guidance that individuals at risk of acquiring HIV have access to regular testing to allow early diagnosis, followed by immediate treatment,” said co-author Christophe Fraser, also an Oxford researcher, in a press release announcing the findings.
The work also supports the theory that viruses can evolve to become more virulent, a widely-hypothesized idea for which few real-world examples have been found.
The Delta variant of the novel coronavirus was another recent example.
The discovery of the HIV variant should therefore “be a warning that we should never be overconfident about saying viruses will just evolve to become milder,” said Wymant to AFP.

Ja sam očekivao da će neka beštija "pobeći" iz Gruzijske CIA - laboratorije, gde se uzgajaju agensi kompatibilni sa ruskim genotipom ?

Međutim, nešto su se tu preračunali. Ili nisu uspeli da naprave virus koji će satirati samo Istočne Slovene, ili su im Rusi premakarili posao.

Ja sam očekivao da će neka beštija "pobeći" iz Gruzijske CIA - laboratorije, gde se uzgajaju agensi kompatibilni sa ruskim genotipom ?

Međutim, nešto su se tu preračunali. Ili nisu uspeli da naprave virus koji će satirati samo Istočne Slovene, ili su im Rusi premakarili posao.
znam, citao sam i ja, i sada rusi kao isteruju stvari na cistac...
ali mislim da je svet i velike zemlje izmesan u toj meri da je tako nesto nemoguce izvesti da virus targetira samo slovene; pa amerika ili si domorodac, ili si anglosas ili si sloven, rusija isto nisu samo sloveni; za takve ideje da se targetiraju druge rase, i jos preciznije nacije, bi pre kinezi mogli da budu zainteresovani koji vec imaju bolju bazu ljudskog genoma sakupljenog, a koji su genetski dovoljno udaljeni i od amera i od rusa

ja mislim da je to isto odvlacenje paznje, da mi umesto nobelovaca kao luk montanje slusamo sarlatane kao fauci, dok nam se polako namice omca oko vrata
Last year, a group of Indian scientists discovered that coronavirus was engineered with AIDS like insertions. The study concluded that it was unlikely for a virus to have acquired such unique insertions naturally in a short duration of time.
Readers of GreatGameIndia would remember how after we published the results of the study, it attracted heavy criticism from social media experts to an extent that even the authors were forced to retract their paper.
Even though a French Nobel prize winner agreed with the findings of the study, it was withdrawn by its authors.

https://www.thegatewaypundit.com/20...led-outlandish-led-published-study-withdrawn/

Сигурно је да има више фактора. Поред стања здравља и имунитета, количини разних једињења метала из хране и воде, изложености зрачењу и гмо храни, већ од 2020 неки су почели да истражују и објављују корелацију између фактора ризика и генетске предиспозиције. На више места је уочавана веза између Y dna R1b порекла и веће стопе случајева симптома и пре и после примања препарата. Наводно, ако се гледа статистика према овом маркеру, он је најугроженији. Има и других.
https://www.annalsofoncology.org/article/S0923-7534(20)42104-0/fulltext#relatedArticles

Sve više istraživanja posvećeno je razlozima zbog kojih neki ljudi nikada ne dobiju Kovid.

Postoji više anegdota o slučajevima Kovida koji su otkriveni među parovima, porodicama ili grupama kolega koji su se blisko mešali, ali gde se nisu svi zarazili.

Ovo može biti uzrokovano različitim faktorima, od prethodne infekcije sličnim virusom do genetike.

Šta se o ovome zna za sada?
jos dan-dva i zavrseno je sa operacijom COVID-19.
Rusija samo sto nije krenula.

Sve više istraživanja posvećeno je razlozima zbog kojih neki ljudi nikada ne dobiju Kovid.

Postoji više anegdota o slučajevima Kovida koji su otkriveni među parovima, porodicama ili grupama kolega koji su se blisko mešali, ali gde se nisu svi zarazili.

Ovo može biti uzrokovano različitim faktorima, od prethodne infekcije sličnim virusom do genetike.

Šta se o ovome zna za sada?
isto zašto neki ljudi dobiju gripu a neki ne. imunitet

A sta kazete na cinjenicu da neki preleze covid na nogama, zar ne postoji mogucnost da su to ustvari ovi koji navodno ne dobijaju covid?
Plus je tacnost testova vrlo upitna, a tek manipulacija brojevima zarazenih...

Evo moja kuma, recimo, muz pozitivan, ona na kucnom testu pozitivna, posle u kovid ambulanti negativna. Od simptoma imala glavobolje i blage bolove u misicima bez temperature, kaslja, kijavice i slicno... Po toj logici pozitivan/negativan ona nije dobila koronu.

Back