Zašto neke žene nose garderobu i obuću koja ima dečiji dizajn?

P.S. ovu temu sam hteo odavno da otvorim jer imam blizak primer i vrlo je jasan.

Moja žena i ja dok smo šetali, njoj pukne baletanke. Obična, jednostavna baletanka. I tu kreće smeh...po principu onoga što je Johan Volfgang Gete rekao: "Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome-gotovo ništa".

Mi smo pametni, mudri već nismo :)

I tako, uđemo u neku malu prodavnicu obuće, imali su baletanke, ali sa mašnicom neka dva modela. Moja žena je pitala, više onako naglas razmišljajući: "Zašto se ženska obuća pravi kao da smo retardirane? Pa nismo deca! I ko ovo kupi posle se čudi zašto nas muškarci ne shvataju ozbiljno?"

Možda se u nekim muškarcima krije pedofil na nesvesnom nivou?

Jer zašto bi iko proizvodio nešto što se neće prodavati, dakle, ima svoje kupce. Viđao sam u prolazu...ali nisam osuđivao. Jer pogledam ženu, kako je obučena od glave do pete, pa i ako ima mašnu na obući, pomislim da je to možda zato što su baletanke jeftine, možda nije imala para za bolje?

Ne možemo na osnovu jednog detalja doneti sud o slučajnoj prolaznici, osim ako nisi Šerlok Holms.

Ok, ućutaću. Nastavite vi.

Screenshot_20240802-135004_Google.jpg

Ovo su "zrele" baletanke 😂

Da ne tražim sad slike sa mašnicom.

Pitanje se odnosi na ono u prvom postu, baletanke su samo jedan primer.

Živimo u slobodnoj zemlji (donekle) i svako ima pravo da nosi ono što želi.

Malo je glupo da ti određuješ ženama šta je zrelo a šta nije. Ja uvek predlažem ljudima da je nekako najbolje kad gledaju svoja posla ;)

Živimo u slobodnoj zemlji (donekle) i svako ima pravo da nosi ono što želi.

Malo je glupo da ti određuješ ženama šta je zrelo a šta nije. Ja uvek predlažem ljudima da je nekako najbolje kad gledaju svoja posla ;)
U pravu si. Ovo je prvi ozbiljan post.
Ne može pravilno da se shvati jer sam se nadovezao na neki razgovor od sinoć.

@Metronomy
Ovo je nastavak tvog posta gde kažeš da neke žene nikad ne odrastu.
Sa tim se moram složiti ali samo delimično. Neke.

Primera radi, baletanke sa mašnicom, uopšteno print dečiji, mašna na obući, mašnica u kosi itd.

Neke devojke od 20+ se oduševe kad im dečko pokloni plišanu igračku - doslovno.

Hajde sada da čujemo mišljenja o ovoj pojavi.
Zato što posle toga ide ultrakarachina. Ja sam imao jednu klinku koja je nosila karirane suknjice kratke pa gore košuljica sa kravaticom, mašnice, kikice a dole čizme iznad kolena. Razbijao sam je.

@Metronomy

Primera radi, baletanke sa mašnicom, uopšteno print dečiji, mašna na obući, mašnica u kosi itd.

nisu prebolele Barbiku

@Metronomy

baletanke su stvar ukusa i uglavnom ih nose starije zene,ono sto sam ja vidjala
masnice sam vidjala u poslednje vreme samo na psima🤣
odusevljenje plisanim igrackama je retkost

Back