Po mom iskustvu, vecina zena to voli. Ako ima ovde zenski koje ne uzivaju u tome, bilo bi zanimljivo da nam objasnje zasto ne uzivaju kad im muzjak to radi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim i tacka.
Po mom iskustvu, vecina zena to voli. Ako ima ovde zenski koje ne uzivaju u tome, bilo bi zanimljivo da nam objasnje zasto ne uzivaju kad im muzjak to radi.
![]()
Kad sam bila devojka od 16 godina i dok sno bili na moru vidimo kako jedan chovek (shiptari) obmoto oko svoje ruke kosu svoje zhene i vuche je kroz vodu ona se smijala i mlatila nogama po vodi ...cela plazha se krstila i glavom mlatila
Vutji zhenu za kosu samo divljaci konjskih faca praktikuju
Shta se chudish ? Idete mi na ****** sa ovim temama kakva god da je tema vi se u sve to razumete i sve zhene To vole a ako ne vole onda to ima veze sa loshim iskustvom. Neke stvari su jednostavno zhivotinjski nastrojene
vecina voli..ako je obuzme strast..
i jeku orgazma joj daje podsticaj....jer razmislja samo...
jos,jos.......nemoj stati![]()
ne gledam ja toTo ti govore preko cam? Bezhi bre
Shta se chudish ? Idete mi na ****** sa ovim temama kakva god da je tema vi se u sve to razumete i sve zhene To vole a ako ne vole onda to ima veze sa loshim iskustvom. Neke stvari su jednostavno zhivotinjski nastrojene
I odakle vam uopšte ideja da žene vole da ih neko vuče za kosu? Malo šta je iritantnije od toga, da l u seksu ili inače.
E tako je.
Odmah nama nesto fali, a to je sve ok...bas je super da te neko vuce za kosu. Pa u tom momentu mi prestane svaka zelja za bilo cim lepim.
ja volem,baš ovako kao na sliciPo mom iskustvu, vecina zena to voli. Ako ima ovde zenski koje ne uzivaju u tome, bilo bi zanimljivo da nam objasnje zasto ne uzivaju kad im muzjak to radi.
![]()
Seks nije najjači nagon![]()