Zasto neke zene ne vole analni sex?

Pa citao sam na zenskim forumima i koliko sam razumeo to ih jako boli,i posle imaju problema sa zadrzavanjem stolice.
Manji procenat kaze da im ne pruza zadovoljstvo veliko ali da pristaju zbog svojih dragih..Kako god ja mislim da je sasvim dovoljan klasican sex za
zadovoljenje svojih potreba tog tipa..

Pre nekoliko godina dok sam bio u srednjoj pricala nam je drugarica da je raskinula sa svojim deckom zato sto je non stop navaljivao te sa oralnim pa sa analnim sexom...

Pa citao sam na zenskim forumima i koliko sam razumeo to ih jako boli,i posle imaju problema sa zadrzavanjem stolice.
Manji procenat kaze da im ne pruza zadovoljstvo veliko ali da pristaju zbog svojih dragih..Kako god ja mislim da je sasvim dovoljan klasican sex za

Pre nekoliko godina dok sam bio u srednjoj pricala nam je drugarica da je raskinula sa svojim deckom zato sto je non stop navaljivao te sa oralnim pa sa analnim sexom...

Klap klap bravo

jel su to iste te novine sto pisu da muskarci nisu romanticni
ja sam ima dosta devojaka samo jedna je bila romaticnija od mene inace zene nisu romanticne prema drugima samo prema sebi zele romantiku
i te iste novine sto njih teraju da se depiliraju cupaku dlake jer je eto eroticno
i od muskarca prave metroseksualce?
kao sto i vecina ima traume posle prvog puta jer nezna da se uradi kako treba

naravno da moze da bude dovoljno
nekima ni oralno nije potrebno
ima nas razlicitih

Back