Zasto necu u EU?

Nismo mi za EU... I nikada necemo biti. Mi, Srbija na Balkanu! Mi smo prvobitna zajednica, squp plemena koje je nemoguce rascivijati ni govljivom motkom. Ali to i sam znas. :smeker:

_nobody_

причали смо о томе, потребно је МНООООГООООО напора, у свакоме човеку, почети од "своје куће", па надаље.
меланхолија, права реч за Србе!

Nismo mi za EU... I nikada necemo biti. Mi, Srbija na Balkanu! Mi smo prvobitna zajednica, squp plemena koje je nemoguce rascivijati ni govljivom motkom. Ali to i sam znas. :smeker:

_nobody_

Ja razumem da Norveska nece u EU ali za to ima debeo razlog, isto kao i Svica ...ali Srbija ne moze da se uporedjuje sa ovim zemljama

- - - - - - - - - -

причали смо о томе, потребно је МНООООГООООО напора, у свакоме човеку, почети од "своје куће", па надаље.
меланхолија, права реч за Србе!

Ja bas mislim da je potrebno uvesti zakon isti za sve i one gore i one dole i po svaku cenu ga sprovoditi. Nema nedodirljivih

Ja bas mislim da je potrebno uvesti zakon isti za sve i one gore i one dole i po svaku cenu ga sprovoditi. Nema nedodirljivih

то ТЕШКО пролази у овој земљи, јер увек има оних којима се "гледа кроз прсте".
пример мога оца - пре неки дан је излазио са паркинга и заградио га неки "рмпалија" и закачи га по бранику.
излази рмпа и почне да се дере и изговара чувену реченицу у Србији - Јел ти знаш кога ја познајем!?:dash:

freysinger.jpg

Пише Оскар Фрајзингер, посланик у парламенту Швајцарске:

Ако би Србија сутра морала да приступи Европској унији, то би био велики губитак за човечанство. Тако би се изгубио један начин живота где су часовници мекши него на Далијевим сликама, где жене више сањаре од госпође Бовари, где су мушкарци храбрији од вука ухваћеног у кљусу који себи откида шапу да би се ослободио.
Осим сталних сусрета са старим пријатељем Србином, мој први прави контакт са Србијом био је позив председника Удружења књижевника Србије, који ми је понудио поетски азил, након што је швајцарско удружење одбило да ме прими у своје редове. То је био изванредан потез. Дакле, још постоји земља на свету где се људи подсмевају слици сервираној у свету о њима, земља у којој се људи ангажују за унапред изгубљене ствари и негативце попут мене, не хајући за потенцијалне реакције; дакле, изван Швајцарске још постоји земља која пружа отпор! Било је то довољно неуобичајено да ме нагна да постанем члан Удружења књижевника Србије. Отад, Србија и ја чинимо један необичан пар. Пар везан узајамном фасцинацијом, у којој свако представља у очима оног другог нешто што никад неће бити.
МЕЛАНХОЛИЈА И ПРЕНАТРПАНОСТ
Тако сам се једног дана обрео у Београду. Препешачио сам тај помало сив град, који је сав неодређено мирисао на угаљ и на кухињска испарења. Шетао сам Кнез-Михаиловом, попио кафу у Коларцу. Посматрао сам са тврђаве како протичу Сава и Дунав, и затечен обишао војни музеј где су, на паноима пожутелим од времена, до најситнијих детаља описане епизоде отпора против турског освајача. На крају сам провео неколико сати у невероватном зоо-врту који краси ободе тврђаве.
У очима животиња пронашао сам исту меланхолију присутну у тако лепом и дубоком погледу предивних жена које шетају тротоаром, као богиње небеским подијумом. Меланхолија: то је кључна реч. Она влада свуда, у ваздуху, зидовима, лицима, и покретима људи. Као да нешто сатире град и његове становнике. Нешто што не може издржати једно људско биће, један народ, једна земља. У Београду, као да је цео свет Атлас.
Истражујући дубље, откривао сам узрок те меланхолије. То је осећај оних који посматрају како река тече и како време пролази, и при том остају убеђени да ништа неће изменити њихову судбину, да их нико неће ослободити коби која им се обрушила на рамена. Пролазећи кроз Београд, фрапирани смо зградама које још носе ожиљке рата са НАТО-ом, али нарочито многобројним зградама начетих временом. Овде је све отпор, отпор Американцима, савремености, времену, самом себи.
Да би се тај отпор савладао, простор је невероватно претрпан. Улице, радње, архитектура, саобраћајне осе, све је хаотично, презагушено, ирационално. Овде влада зачуђујућа предиспозиција за сналажење, за бављење свим и свачим. Као да је свему томе циљ да се евентуални освајач изгуби у кривинама лавиринта, у којима би после бескрајног кружења изгубио и жељу за освајањем.
Меланхолија и претрпаност: то су моји најснажнији утисци о овом малом балканском народу док газим по његовом тлу. Његова историја је почела једним поразом који су Срби носили у себи вековима, придајући му сакрални карактер моралне победе, на којој су изградили национални идентитет.

УХРАЊЕНИ РОБ У ЕВРОПСКОМ КАЗАМАТУ

Окрутни векови су довели освајаче са свих страна, са севера, југа, па чак и истока. Турци, Аустријанци, Немци, Енглези и Французи протутњали су овим просторима јурећи у рат на северу или југу. Ти господари рата су само пролазили, несвесни постојања српског народа, сем ако не би засметао. А Срби су то чинили све чешће, да би потврдили своје постојање и приказали се свету као народ: испречили би им се на путу. Временом је то постао доминантни став: Србин затрпава улице, радње, главу, чак себе самог оптерећује собом. Због тога се чини да је све у овој земљи у радовима и у ишчекивању, упркос њеној дугој прошлости и богатој култури. Србин је отпораш, шампион Пирових победа, нарочито над самим собом. У том отпору има извесне узвишености, несаломиве воље да се изазове судбина, иако се зна да је неминовна. Али тај потез је тако племенит, тако леп и узалудан да постаје узвишен.
Волим овај народ јер се опире свету, коби, времену које протиче, самом себи. Волим ту меланхолију у очима људи који, знајући да не могу изаћи као победници из једне неједнаке борбе, истрају у борби, зарад лепоте самог геста, зарад рехабилитације чина слободне воље, племенитости узалудног.
Ако би Србија сутра морала да приступи Европској унији, то би био велики губитак за човечанство. Тако би се изгубио један начин живота где су часовници мекши него на Далијевим сликама, где жене више сањаре од госпође Бовари, где су мушкарци храбрији од вука ухваћеног у кљусу који себи откида шапу да би се ослободио.
Србија је одувек у рату са непријатељем који се налази унутар њених зидина и запоседа живот, невидљив и непобедив. Као Зангара у својој тврђави, и Србин се нада најгорем и најбољем што му може доћи споља. Али донекле је свестан да оно што га тишти лежи дубоко у њему самом, и да му не може утећи. Као узвишени осуђеник, посеже за другим затворима, ширим, светлијим, чистијим. Европска унија му један такав затвор представља у лепом светлу, под финансијском подршком Централне европске банке, уређеног тако зато што су Немци пожелели да постану Европљани, да не би били упамћени као потомци нациста. Ако би Србија прихватила ту превару, ако би пристала да прода свој понос будзашто, ступила би у један стерилан, функционалан, шаблонски простор, без оптерећења, у којем би остала анонимна. У њему би стекла статус добро ухрањеног роба, али би сем територије изгубила и историју и корене, а понајвише душу.
http://serbianfbreporterjournal.wordpress.com/2013/06/27/оскар-фрајзингер-улазак-србије-у-еу-б/
::::::::::::::::::::::
Можда је ово једним делом "нови" Арчибалд Рајс.
Можда ћемо послушати речи овог човека, ако нисмо др.Рајса, пре 100 год.
Хвала Вам, г.Фрајзингер!

Ти ниси разумео шта је овај фашитички смрад написао! Он се руга српском народу називајући његову борбу за опстанак узалудном! Каже :"Нико неби знао да Срби постоје да се нису супротставили великим силама, а Срби имају своју историју и културу већу од Аустрије и Немачке заједно!"
Идиот говори као ето Срби су оптерећени собом и побеђују сами себе узалуд .... Колико је то идиотски и нетачно.... Ради се о једном уму који не зна шта су и ко су Срби па баљезга глупости... Срам те било поредиш га са великим Арчибалдом Рајсом који је међу Србима живео и знао је ко су и какав су народ! Рајс никад нешто овако глупо неби написао!

[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD="class: contentheading, width: 100%"] Јелко Кацин: Србију у ЕУ је реално очекивати 2022. године :rotf::rotf::rotf:.........
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: createdate, colspan: 2"] среда, 05. фебруар 2014.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] Београд - Одлазак на изборе је унутрашња ствар Србије и једино што је релевантно за Европску унију јесте да се темпо реформи не успори, изјавио је известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин и додао да је реално очекивати чланство Србије у Унији 2022. године, пошто то зависи од темпа реформи.
kacin%282%29.jpg
- Да ли ће следећа Влада бити бржа и ефикаснија зависи од грађана Србије, али пре свега од одлука које политички лидери буду доносили након њеног формирања - рекао је Кацин за Дојче веле.
Кацин је истакао да увек може боље и брже и он, као известилац за Србију, увек храбри водеће политичаре да буду амбициознији.
Говорећи о дијалогу Београда и Приштине, Кацин је указао да су премијери Србије и Косова Ивица Дачић и Хашим Тачи утрли пут новим владама у Београду и Приштини, без обзира на то да ли ће они остати на тим позицијама или не.
- Наредна рунда дијалога заказана је за 12. фебруар, што је усред кампање за парламентарне изборе у Србији. Укратко, дијалог ће се наставити и поред имплементације брислеског споразума, теме ће бити и питање несталих, имовине и статуса СПЦ, али надам се и питање економске сарадње и могућих инфраструктурних пројеката - објаснио је Кацин.
Србија и Косово полако схватају да треба да буду партнери у процесу европских интеграција, а не сукобљене стране које треба да "извуку" што више једна од друге, рекао је он.
Кацин је оценио да "подизање тензија неће донети добро никоме, а понајмање српској заједници и Оливеру Ивановићу".
- Треба пустити да истрага, која нема никакве везе са формирањем Заједнице српских општина, иде својим током - рекао је он.
(Фонет)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ova tema nije lobiranje za jednu stranku niti za njihov politicki program.Ova tema je pre izraz laznog kredibiliteta koji vladajuce stranke zloupotrebljavaju za licne interese.A ovamo su osetljive (to im je kao argument) po pitanju kredibiliteta volje naroda.Ustvari samo zele vece parce vlasti da ne bi delili.
SNS je pokazao ambiciju kad je skidao Djilasa koji je ubedljivo dobio BG izbore.Naravno da je Djilas muljao sa spancima i sa renoviranjem bulevara po 3 puta bespotrebno.Nisu Beogradjani sisali vesla.Ali bar vide Bulevar, a od Veljinih lokomotiva ne vide nista, od Zivkovicevih vinograda i turistickih organizacija ne vide nista, od Covicevih muljaza na Kosovu vide samo namerno slabljenje Zvezde da bi je Covic pokupio po receptu privatizacije (oslabi, razrusi, pojeftini, kupi, uvedi red, pocni da uzimas profit, predstavi da si obnovio i ulozio, stekni lovorike i kredibilitet uspesnog privrednika).

Naravno da vladajuce stranke nece zasvrbeti ni nokat ako ne postoji mogucnost da im se osveti ponasanje kakvo vode a po ovom pitanju ulaska u EU.
Ko je navikao da dolazi za svaku odluku kod ambasadora ove i one zemlje, taj mnogo i ne postuje i ne ferma ovaj narod.Zna da ga narod nece sacuvati, vec samo glavu slomiti i go... gadjati.
Zato i treba da postoji nezavisna misao , koju ce upotrebljavati i zloupotrebljavati koja stranka moze i odgovara joj, ali ce suzbijati zloupotrebu one koja je na vlasti.
Od neozbiljnih politicara sam video puno toga.
Od ideje da se uvede patent na politicku ideju, preko Daciceve inicijative da policija postane privatna (na koju nije reagovala nijedna stranka, sto samo kazuje o postojanju opozicije u Srbiji),do vestackih svadja u kojima se upotrebljava iskljucivo ona argumentacija koja ce navesti ljude da sigurno izaberu viziju koja vodi onoj dirigovanoj.

Svako drugo misljenje postaje moronsko (vrlo cesta rec koju potezu svi, od neobrazovanih rudara noseva do bivsih rektora BG univerziteta, nerudarskog smera).
Zato jeste potrebna jaka licnost, sto se ovde kod nas, zbog stalne upotrebe pesnica kao argumenata i novca kao mito....logike pretvara u alfa muzjaka.
Ne zanemarujte uticaj zena, CIA ,BBC, EU racuna na to.
Svaku arapsku zemlju koju su trebali da okupiraju demokratskim promenama, prvo su zaposeli raznim predavanjima o emancipaciji zena, cak su probali i Dubai, pa ih je docekalo malo iznenadjenje da su zene u Dubaiu svesne prednosti koje imaju u skolovanju i upravljanju i uopste u zivotu.Doduse Dubai je pod posebnim patronatom Komonvelta.
Ali ne zanemarite prednosti sargarepe koja se uvek ponudi zenama.
To je nalik obecanju da ce biti besplatne uzine na radnom mestu, ali nece ostati para da se nabavi neka nova tehnika u jednom gradu.Uzina je danas, tehnika je rizik, zanimacija muskarcima, sutra ce susedni grad razviti tehnologiju u proizvodnji i preuzeti uspesne biznise i tek onda ce se osetiti nestrategijsko u odlukama sa lepim sargarepama.Ali takav je zivot i proces sargarepe.

Mozda treba reci da EU nudi zenama lepe uslove.Lakse prinudno zaposljavanje, ali ce ih tamo docekati veci zahtevi da bi firma opstala, sto poznaju radnice u prodavnicama gde nema muskaraca, pa se otegle dok nose voce,gajbe , tezinu i uvek se nekako dogovore da ipak prime i par muskaraca kao radnike.Lepse ustanove, institute, ali ce prakticni doprinos tih instituta biti u proverama necijih pronalazaka i patentiranih prava, tj vise kao atest ustanove , a ne istrazivacke ustanove.
Poseban problem zenama je sto pored samostalnosti dobijaju i nezadovoljstvo da odjednom nema vise tako mnogo muskaraca koji mogu da im pariraju, da imaju vece prihode, uspesnije karijere, da su moderni, uspesni, razumni , pazljivi, sa puno postovanja i da su konstruktivni.Ovaj poslednji pojam nosi sukob u sebi, jer svaki konstruktivac vidi da se ne radi o konstruktivnom vec o konpromisnom nacinu razmisljanja, sto znaci u startu se povlaci, nema inicijativu, postaje mekan, lobira samo za svoj izbor, ne objasnjava, ne bori se, ne razjasnjava, jednostavno samo donosi odluke i ne demagogise mnogo u vezi njih.
Uvodi se samo demagogija ucenjivanja, tj ubedjivanja a kako ti a kako ja, koja sluzi posebnom tipu ljudi da iscede i ubede druge da su im namere normalne, razumne, iako nisu ili iako su sebicne bez ikakvog obzira.

Ne postoji zelja za balansom u celoj prici.
Npr kazu zakon o radu je isti kao u Nemackoj, sto nije istina, ali nek bude zarad ove kratke analize.Zakon u Nemackoj donosi radniku i socijalnu zastitu koja se ne ceka godinu dana da bi dobio prvi iznos, i od koje moze da zivi.To znaci da ce radnik izmedju nekorektnog poslodavca i socijale izabrati socijalu.U Srbiji ako uvedes isti zakon, a nema socijale, jer se ceka najmanje godinu dana, jos ako si mlad i naizgled zdrav, imaju neku caku da ti skidaju od ionako malog iznosa, tako da od socijale u Srbiji ne mozes da prezivis, a kamoli da zivis.To znaci da radnik nema opciju da pokaze nerazumnost kod alavog ili neprimerenog ponasanja poslodavca, vec da slegne ramenima i digne noge (zenski svet, a sve cesce i muski).
Zakon o radu deluje samo uskladjeno sa delotvornom i efikasnom socijalnom zastitom, jedno bez drugoga vodi samo ka masovnoj zloupotrebi i sirenju i korupcije i lopovluka.

Sta znaci granica da 15000 nije kradja nego sitna kradja.Znaci da mozes doci na igraliste uzeti skinutu jaknu nekog od igraca i poneti je dok doticni gleda.Ako krene da te udari, fasuje 6 meseci, a ti batine.Da bi on zadovoljio svoju pravdu, mora da angazuje advokata i opet nece naplatiti nista, sto znaci nece ni biti tog dela.Zakljucak, igraci koji igraju kosarku, klikere, fudbal, setaju ulicom ce se naviknuti na otimacinu u po bela dana.Ako se budu postovala prava doslovno.

Jedan od razloga zasto nema mnogo sistema za navodnjavanje na manjim domacinstvima je sto ako ostavis na njivi, to nestane.Ma koliko kostalo, to je skupo ako ostane jedan dan , jednu nedelju.
Cekaj, ostavis kola u snegu, jer policija preti da si lud sto ostajes u zavejanom autu, pa ne mogu da te stalno spasavaju, a ono te sacekaju skinuti tockovi, opeljesen auto.
Kamion?Ima da bude prazan ko oko, a sve okolo nepristupacno i nedostupno.

Sve su ovo samo prikazi nemoci glupih ljudi kad rade sa glupim narodom koji je zadovoljan sto je glup.Kad je narod nezadovoljan sto je glup, onda pazljivo bira i drzi se dobrih rezultata.Postaje oprezan i konzervativan, a ne alav i naivan.Jos uvek se danas regrutuju po srbiji glupaci da se preko njih operu pare, a oni odleze 2,3 godine u delux varijanti zatvora.
To nema veze sa EU niti ce ikad nestati odavde sa svim prihvacenim zakonima i standardima EU.To je lokalni problem i ostace lokalni problem.EU nikad nije resavala lokalne probleme niti je interesuje.Spanija i dalje ima prazne ghost gradove.Ali zato im nemci kupuju vile za 100k evra koje vrede nekoliko miliona.

Ima puno domacih mislilaca koji kazu , prodajmo zemlju vazno je da se proizvodi ovako cuce neobradjene njive.Ali to nije tako naivno.Kad jednom prodas zemlju, koja je iskorisceni ili neiskorisceni izvor godisnjeg prihoda, zavisis od nekog drugog prihoda koji ne postoji ili tek treba da se stvori.Ali razlika izmedju iskoriscenog i neiskoriscenog i stvorenog i nestvorenog je velika.
Prvi prihod postoji, samo nije ubran, drugi ne postoji ako se debelo oko njega ne trudis.
Prodavanjem onog sto postoji spadas na ono sto ne postoji a tek moras da ga stvoris.

Naravno racunajte na to da odbranu Srbije nece uraditi razuman um, nego neko sebican kao Sloba, koji ce sprecavati privatizaciju zato da bi sve sam pokupovao od strane svojih pulena.

[TR]
[TD="class: contentheading, width: 100%"] Јелко Кацин: Србију у ЕУ је реално очекивати 2022. године :rotf::rotf::rotf:.........
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: createdate, colspan: 2"] среда, 05. фебруар 2014.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] Београд - Одлазак на изборе је унутрашња ствар Србије и једино што је релевантно за Европску унију јесте да се темпо реформи не успори, изјавио је известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин и додао да је реално очекивати чланство Србије у Унији 2022. године, пошто то зависи од темпа реформи.
kacin%282%29.jpg
- Да ли ће следећа Влада бити бржа и ефикаснија зависи од грађана Србије, али пре свега од одлука које политички лидери буду доносили након њеног формирања - рекао је Кацин за Дојче веле.
Кацин је истакао да увек може боље и брже и он, као известилац за Србију, увек храбри водеће политичаре да буду амбициознији.
Говорећи о дијалогу Београда и Приштине, Кацин је указао да су премијери Србије и Косова Ивица Дачић и Хашим Тачи утрли пут новим владама у Београду и Приштини, без обзира на то да ли ће они остати на тим позицијама или не.
- Наредна рунда дијалога заказана је за 12. фебруар, што је усред кампање за парламентарне изборе у Србији. Укратко, дијалог ће се наставити и поред имплементације брислеског споразума, теме ће бити и питање несталих, имовине и статуса СПЦ, али надам се и питање економске сарадње и могућих инфраструктурних пројеката - објаснио је Кацин.
Србија и Косово полако схватају да треба да буду партнери у процесу европских интеграција, а не сукобљене стране које треба да "извуку" што више једна од друге, рекао је он.
Кацин је оценио да "подизање тензија неће донети добро никоме, а понајмање српској заједници и Оливеру Ивановићу".
- Треба пустити да истрага, која нема никакве везе са формирањем Заједнице српских општина, иде својим током - рекао је он.
(Фонет)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

е јбга одоше 2-3% зарађених на кошави и снегу и још гологлав
бтв овај скијаш баш зна да тушира еуталибане:hahaha:

- - - - - - - - - -

Штокхолмски синдроми харају темом

како ког

Nece ni onda da vam bude brat, nego konjusar.

Nama dajte Dalmaciju, vi uzmite ostatak rvacke u "personalnu uniju" i madjarizujte ih ponovo.

Posteno?

Posteno. Pa normalno. Niko nikada nije imao konjusare kao sto su Hrvati. A Madjari vole konje.
A i vidim da im treba Orban da ih sredi vidis da nisu sposobni da imaju drzavu. Bitno da su je zeleli a sad ne znaju sta ce s njom.

Posteno. Pa normalno. Niko nikada nije imao konjusare kao sto su Hrvati. A Madjari vole konje.
A i vidim da im treba Orban da ih sredi vidis da nisu sposobni da imaju drzavu. Bitno da su je zeleli a sad ne znaju sta ce s njom.

Pa to je dobra ideja, CRO kao konjusnica EU, ima predela, ima istine u ovome da su dobri konjusari, dobra pozicija, od konja da naprave drzavni brend.

Ako nesto najvise mrzim to je protekcionizam i pozitivna diskriminacija.Korekcija, kompenzacija hajde, ali pozitivna diskriminacija nikako.

Zasto necu u EU?

Zato sto drzava placa 75% svih naplacenih carina.
Zato sto je duzna da placa i % od PDV po dogovoru, a kakvi su ovi nasi, dogovor ce biti i preko 50%.
Zato sto sam obavezan da zaposlim 30 ili 35% zena u firmi, a da se ja izvinjavam dobrom radniku sto mora da ga odbijem ili otpustim.
Zato sto min 40% od osoblja koje radi u naucno istrazivackim oblastima mora da mi bude zenskog pola.To znaci da ja moram da imam kriterijum da od babe pravim devojku, od diplomiranog studenta cak u 40% da pravim naucnika.
Zato sto postoje razni fondovi te za zene preduzetnike te za zene pocetni biznis , te za zene koji pocinju biznis u nekim specificnim oblastima koji unoze neravnotezu u proizvodnim procesima i u razmisljanju u javnom mnjenju.
Zato sto mora da gledam da li je neko ***** ili nije, crnac ili nije, a inace me u poslu , a ni ovako, to ne interesuje.
Zato sto mi NATO onda propisuje sta smem a sta ne smem da radim.Cik udji u EU a da ne dobijes veci ili manji gubitak nezavisnosti u odnosu na NATO.
Zato sto me nervira prica da je liberalna trgovina a ovamo vidim nacionalno obojenje i potpomaganje industrije i trgovine.
Zato sto necu da uvozim GMO seme, hranu za zivotinje, da jedem kartonski paradajs samo zato sto lepo izgleda, vodi se kao zdrav i dugo ostaje na polici.Imam paradajs od voska, stoji 10 godina pa mi ne pada na pamet da ga gajim ili jedem.
Zato sto ne zelim da stalno povecavaju granice za herbicide, pesticide hemikalije bakterije u sokovima, % dodataka u mesu.
Zato sto ne zelim da EU moze da kupuje zemlju u Srbiji , a ionako je ima premalo za kapitalizam i sve izbeglice i domace Srbe.
Zato sto ne zelim da mi deca zavrsavaju po Toskani, Veneciji, Bolonji.Nego po MITu, Oxfordu,kao sto je nekad bilo, a moze i po LBS ali da se zna da je to visa skola.

Ovolika količina budalaština je dovoljna za podforum HUMOR a ne za POLITIKU

Ne želiš da ti EU kupuje?
Ali zato može Rusija ili Emirati bez problema ispod svake cene čisto nek kupe zajebancije radi?

Treba da zaposliš 35% žena?
Imaš nešto protiv njih?
Kao prijavio si tog dobrog radnika, pa ga sve na vreme isplaćuješ i socijalno i penziono?

Vidi JA HOĆU EU jer ne želim 101% korupcije sa seljačkim batinašima za upravnike u policiji koji ni svoje dupe ne umeju da uhvate jer im mozgovi krimogeni i retardirani.

Oni Englezi što otimaju po svetu pa imaju dušu...
Ovo ovde sve PROKLETO

Jel ti pričao neko kako je bilo u Poljskoj PRE i POSLE ulaska u EU?
E to ja hoću i ovde

Poslednja izmena:

Back