Zašto ne volim zimu

Ne volim zimu zbog, zimske obuce, jakni, bundi, kapa, rukavica , šalova
Jedino volim maksimalno nedelju dana na planini zimi kada napada sneg i sija sunce
a u bungalovu kamin ,vino i...:lol: u mom slucaju muško koji ce da otvori flašu vina i sipa nam za pocetak :zkez:
Untitled.jpg

Joojj Nina,...dichli mi romantica!
Pa to je za penzionere.😁
romantika za penzose.:eek:.šta je tebi ženo..pa sve pocinje romantikom i nežnošcu
zar ti nije romanticno da nakon šetnje po snegu ili skijanja, sediš sa njim, piješ kuvano vino
ili neki drugi alkohol ispred kamina ako ga ima i posle kada se zagrejete ..zna se šta dalje bude..:lol:

zar ti nije romanticno da nakon šetnje po snegu ili skijanja, sediš sa njim, piješ kuvano vino
ili neki drugi alkohol ispred kamina ako ga ima i posle kada se zagrejete ..zna se šta dalje bude..:lol:
Nema alkohola na skijanju,...uveče večera, partija bilijara i ležeš rano u krevet. Sutradan se rano ustaje,...jer ti treba bar sat vremena da se dopremiš do skijališta. Obzirom da rano pada mrak, dok noću skoro niko i ne skija. :zper:
Uveče izgledamo k'o da se vučemo iz nekog rudnika. :rotf:

Hladno je
Moraš se oblaciti tip luk
Šal , kape rukavice su predmeti koji me nerviraju
Čizme ne volim
Bljuzgavo vrijeme
Leden vjetar
Hladna kiša
Brzo pada mrak

Šta još treba dodati? Da li volite zimu ?

Pogledajte prilog 1653290
Naravno da volim..ja sam seveno od 49 paralele kako bi preživio da ne volim..ako si gledao/la seriju Northern Exposure, ili ti život na severu po naškem ..isto kod mene..😊

Ja bih se nacvrcala vina i zaspala pored tog kamina,...onda bih tamo verovatno prespavala naredna tri dana. :rotf:
hahaha ne treba da se olešiš od alkohola..vec jednu casu popiješ, taman da te zagreje i ubaci iz prve u trecu brzinu kada navališ na njega :lol:
Tako je. Tek na kraju, kad sve završe, mogu da se naroljaju zajedno. :lol:

To mi nije od pomoći

Hladno je čim se moraš oblaciti
Nije bas uvek tako. Skoro 10 godina Kanade.... 9 meseci godisnje je zima.
U septembru te podilazi jeza ako je vetrovito onda je brrr bas. U oktobru oces da umres od zime. U novembru, prihvatas da ti je ladno pa se obuces adekvatno - kazes pa i nije bas ladno. U decembru ti vise uopste nije hladno osim kad pocne da prelazi -20 i duva vetar (onda je bas neprijatno). Ostatak zime (recimo do aprila) temperatura je standardno -20 do -30. Sve je OK. Ne osecas zimu - zima ti ubila receptore za hladnocu. Preko -30 i nize pocne da mi se spava potpuno isto kao na +30. Macka nocu hoce da udje pod pidzamu. U maju u majci sa kratkim rukavima na -5 ides u garazu i nije ti zima jer je temperatura poprasla za 15-20 stepeni. Odledjujes se do sredine Juna (koliko god da bilo sunca da te greje osecas se jos uvek zaledjeno) onda pocnu opet da ti rade receptori za hladnocu i toplotu. Onda bude kratko vruce i vlazno leto. I idemo ispocetka od septembra.

Poslednja izmena:

Back