Zašto ne volim neiskrene ljude?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogi ljudi ispricaju notornu laz koja je u datom trenutku simpaticna, ali su njeni odrazi pogubni, a na njih si pristao, jer si ih prihvatio kao zanimljivost i nemas prava da smatras da je neiskrenost, jer si onda ti neiskren.
Zivot od danas do sutra je jednostavan i zabavan, jer radis ono sto zelis, a onda se ne treba upustati u preispitivanja drugih ili ostanes sam.

Šta je to sto ih tera na neiskrenost ?
Šta mislite o takvim osobama i šta sa takvim ljudima raditi ?

Ne volim ih zato sto su takvi kakvi su neiskreni, puni predrasuda i zavisti na tudj uspeh i rad
I zato sto mi je dosta da moram da budem stalno u stanju opreza u društvu takvih ljudi i da iza njihovih reci koje izgovore trazim zrno istine ako ga uopšte ima.
Posebno sto sa takvim osobama nije moguca emotivna veza i to je ta povezanost sa Ljisom
Uvek se radi o nekoj vrsti „dobiti“.
Ako izuzmemo patoloske slucajeve. :)

Najneugodnije i po meni najljigavije su lazi u vidu traceva, gde obicno izmisle neku glupost da bi te obezvredili ili „spustili“.
Ali tako su se ljudi vekovima resavali suparnika ili onih koji su ih povredili, na koje su ljubomorni.
A verovatno su najtuznije emocionalne lazi.

Nekome je to u krvi .Patološka laž
Neko laže da bi se izvukao iz istine , ima mnogo razloga..
Svejedno nijednu neistinu ne odobravam.
Laž , pa i "bela laž" i dvoličnost su osobine koje ne podnosim .
I takve osobe su mi na ignore listi ili jednostavno precrtane , nema ih.

Nekome je to u krvi .Patološka laž
Neko laže da bi se izvukao iz istine , ima mnogo razloga..
Svejedno nijednu neistinu ne odobravam.
Laž , pa i "bela laž" i dvoličnost su osobine koje ne podnosim .
I takve osobe su mi na ignore listi ili jednostavno precrtane , nema ih.
Reci da nikada nisi slagao, svesno ili ne, je najveca laz od svih

Ne volim ih zato sto su takvi kakvi su neiskreni, puni predrasuda i zavisti na tudj uspeh i rad
I zato sto mi je dosta da moram da budem stalno u stanju opreza u društvu takvih ljudi i da iza njihovih reci koje izgovore trazim zrno istine ako ga uopšte ima.
Posebno sto sa takvim osobama nije moguca emotivna veza i to je ta povezanost sa Ljisom
svaki covek je manje vise neiskren
ne postoji 100 posto iskrena osoba jer je to onda idiot

jedino mesto gde se ne sme lagati su emocije
to je neoprostivo, barm meni, lagao da ih imas ili nemas, isti q
sve ostalo je podlozno promenama
sto rece pacino, govorim istinu cak i kada lazem

Bla bla..
Ja sam iskren do kostiju i nikad se ne foliram pa me ne gotiviš,da izostavimo to voljenje odmah u startu.
Dobro.Ni ja tebe ne gotivim.Ali ja bar znam zašto.A ti?

Зато што су конформисти. Зато што се повинују. Зато што ће прихватати и оно што им није блиско да слууучајно не би били одбачени, исмејани. Нису способни да се одупру, да одоле.
Па ће причати оно што се очекује, што је опште прихваћено, што је наметнуто као исправно.
За мене је то слабост, а слабост ми није привлачна.
Like this.

Углавном се не воли у другима шта се не препознаје у себи

Uvek se radi o nekoj vrsti „dobiti“.
Ako izuzmemo patoloske slucajeve. :)

Najneugodnije i po meni najljigavije su lazi u vidu traceva, gde obicno izmisle neku glupost da bi te obezvredili ili „spustili“.
Ali tako su se ljudi vekovima resavali suparnika ili onih koji su ih povredili, na koje su ljubomorni.
A verovatno su najtuznije emocionalne lazi.
Bojim se da se danas medjuljudski odnosi uglavnom svode na dobit ili onoliko koliko dobijem ili imam korist i merkaju sta je tu dobro za njih..

Neiskreni fino prolaze,iskrene ne voli niko,oni su ti koji ruse iluzije,cackaju sujetu sagovornika,uticu na njih poput sunca kada izadjete iz mraka.Iskreni su targetirani svuda pa i ovde na forumu,ne tako retko ruse koncepciju i vracaju u realno stanje sagorornika,vracaju ga na fabricko podesavanje.
Neiskreni su kul...... :D

Ko ih već voli ali su upravo te neiskreni uzeli maha

Pojma nemam šta se u tim životima odigralo Al da su gofance , jesu !

Back