Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
E tad vise nisu deca tad su zla zlaVrlo sam trpeljiv prema deci, ali sam isto tako i za child free i privlilegije koje misle da su bogom dani onima koji su se razmnožili.
Volim da posmatram decu do onog trenutka,msm malu decu, dok ne pokušaju da krenu sa manipulacijama i davežima, deca to namerno rade... zato se i prilele onima koji mogu da ih trpe.
Roditelji su balvani, deca su ok. Osim one koja to nisu, naravno da nisu sva deca dobra...
Inače, da, uvek smo išli u restorane sa klincima bez ikakvih problema. Više mi smeta dreka lokalnog majmuna koji se hvali šta ima za susednim stolom, skvičanje ondulirane gospođe i njenih zamorčića, nego dobro vaspitano i mirišljavo dete koje je zauzeto svojom igrom na svom mestu za stolom, bez da išta remeti.
Jao, moj pas je sjajan npr. u prepoznavanju male dece koja su negativna..ne reaguje na svu sitnu decu isto. Kad dođe kod mene da ga zaštitim, a nije mu dete ništa radilo, ovaj ga prosto nanjuši, ne sviđa mi se, odmah kod mene, zaštirti me, molim te..... za neku decu ne, dozvoliće im sve...i tačno pravi i zna razliku....odrastao je sa našom decom, ali mi je vrlo interesantno kako reaguje...golden je to, jedina"mana" što su mnogo pametni ( :

- - - - - - - - - -
da li si pevacica? moderna?
jesi Cica? Maco? kako da te zovem ludaco? :-D
Druze do sad si me jedno deset puta iznapusavao jer si mislio da sam Moderna,tako da i nije bitno