- Poruka
- 93.262
Uzeo sam Fitbit smart watch da me opominje da se više krećem. Svaki sat me tera da napravim bar 250 koraka. Kad dodje na zadnjih deset minuta, on se trese i opominje me.
Imate li vi? Zašto?
Imate li vi? Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj ortak ima neki Samsung ali kaže mora da ga puni svako večeja sam jos pre 3..4 godine kupio galaxywatch 46mm kad se pojavio
![]()
prezadovoljan sam sa njim.
baterija i dalje drzi 4..5 dana
licno obozavam satove, imam ih dosta, ali otkad sam ga kupio nijedan drugi ne nosim..osim gshock ponekad jer i njega bas gotivim.
bas sam se navukao na ovaj sat.
upario sam ga sa telefonom i pratim sms poruke, viber, mejlove preko njega,
gps odlicno radi navigacija, ima super jak spikerfon i sa njim lagano pricam dok vozim..
svaka preporuka.
Nije lijep, da ne kažem da je ružanja sam jos pre 3..4 godine kupio galaxywatch 46mm kad se pojavio
![]()
prezadovoljan sam sa njim.
baterija i dalje drzi 4..5 dana
licno obozavam satove, imam ih dosta, ali otkad sam ga kupio nijedan drugi ne nosim..osim gshock ponekad jer i njega bas gotivim.
bas sam se navukao na ovaj sat.
upario sam ga sa telefonom i pratim sms poruke, viber, mejlove preko njega,
gps odlicno radi navigacija, ima super jak spikerfon i sa njim lagano pricam dok vozim..
svaka preporuka.
Dobro, ti si Alibaba i 40 bolestija pratim i otkucaje srce kad spavam
mozes da biras izgled..izbor je par desetina hiljada displejaNije lijep, da ne kažem da je ružan![]()
ovde mozes da se uparis sa drugaricom i automatski se uporedjuju podaci i sve vidis.. cak i globalno.. mozes da vidis i kako stojis u odnosu na druge u svetui koji koriste istu aplikacijuuvečer ja i moje prijateljice jedna drugoj slikamo broj pređenih koraka, čisto takmičenje![]()
Htjedoh reći displej jedino i valjamozes da biras izgled..izbor je par desetina hiljada displeja
ovde mozes da se uparis sa drugaricom i automatski se uporedjuju podaci i sve vidis.. cak i globalno.. mozes da vidis i kako stojis u odnosu na druge u svetui koji koriste istu aplikaciju![]()
ja ga skidam kad spavam..par puta mi je trnula ruka kad legnem na nju i pritisnem kopcom venu.ja pratim i otkucaje srce kad spavam
fiksni zavrsava posao ali je mobilni bolji jer je ponekad neophodno da obavis tel razgovor a nisi kuciako tako gledas, koji ce ti mobilni telefon?
pre smo sve lepo resavali sa fiksnim.
sat je po mom misljenju muski nakit... lep dodatak na ruci, lepo stoji i lako vidis koliko ima sati..umesto da komplikujes, vadis mobilni iz torbe, palis ga da bi video koliko ima sati.
kad izadjem na ulicu bez sata, bas mi nesto fali i nedostaje.
dobro dobro, zapamtio sam te. Naćiću i za tebe neku lepu temuNije lijep, da ne kažem da je ružan
Dobro, ti si Alibaba i 40 bolestisamo prati
ako padne na beton mozes da ga bacis ili ce da radi i daljeinace posto je vodootporan ima funkciju strcanja vode koja udje u otvore kod mikrofona