ZASTO NAS LAZU?

Сада ћу ти све објаснити— тако да, читај пажљиво:

Постоји телевизор и даљински— знаш већ како изгледају оба, тако да нема потребе да ти их описујем. Сада скувај чај од хибискуса и избаци стомак на светло. Погледај око себе. Шта видиш? Видиш један пропали свет који труне све више и више из дана у дан, и када више нема шта да труне, крене телевизија и редакција.

— ххххх —​

'' Капетане, капетане! Добили смо пријаву да серија Када Лишће Пада прекратко краје?! Шта да радимо?! '' — искукурикао је истраумирани гусар.

'' Смири се, будало! Све ће се средити! Имам одличан план како да преварим овај проклети народ! '' — одговори капетан Иван.

Гусар извади прст из носа, баци благо у морем и запита капетана: ''План, капетане?! Какав план, дај обистри ми ум!''

''Глупи људи захтевају да им пуштамо целу серију! Шта мисле они?! Да ћемо да им дамо сат и још пола сата на једну проклету серију о турцима?! Нема смисла! Даћемо им два пута сваких месец дана... а после... после нека раде шта хоће!'' — изађе из капетанових прљавих уста и наставише да плове море................

Imam TOTAL TV, i , koji god program da ppustis, na dnu ekrana kao pokaze sta je trenutno da tv-u...
U vecini slucajeva, programska sema se nije podudarala...
Ali, vremenom sa oguglala na to- sad bi me iznenadilo da se programaska sema i program podudaraju :mrgreen:

...kada postave program i ne pridrzavaju se istog? Zasto ga onda postavljaju, da li su toliko nesposobni ili bezobrazni, pa premestaju programsku semu, kasne mnogo i sl?

Neprofesionalnost...Ali, moze im se...

Ima tu jos problema... Na primer oni sumanuti kvizovi... Daju pitanje sta je pendzer ili plajvaz i pola sata se javljaju ljudi lupajuci raznorazne gluposti... I na kraju niko i ne dobije nagradu... Kao sto rekoh, moze im se...

Back