S Steffan Poznat Poruka 9.330 03.12.2004. u 12:57 - Zasto nas Bundeva izbegava? #51 Lilu: Pa nije on najbolji frajer, zato sam se i zaprepastila... Kliknite za proširenje... Znaci palis se na gabore?!?
Lilu: Pa nije on najbolji frajer, zato sam se i zaprepastila... Kliknite za proširenje... Znaci palis se na gabore?!?
Lilu Elita Poruka 16.671 03.12.2004. u 13:02 - Zasto nas Bundeva izbegava? #52 Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom.
S Steffan Poznat Poruka 9.330 03.12.2004. u 13:05 - Zasto nas Bundeva izbegava? #53 Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas..
Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas..
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 03.12.2004. u 18:48 - Zasto nas Bundeva izbegava? #54 Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila..
Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila..
S Steffan Poznat Poruka 9.330 04.12.2004. u 18:36 - Zasto nas Bundeva izbegava? #55 LPhoklica: Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila.. Kliknite za proširenje... Baba ti je neka cool riba.. ma sta me boli dupe sto nisam duhovit, imam zmijsko telo i to mi je dosta..
LPhoklica: Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila.. Kliknite za proširenje... Baba ti je neka cool riba.. ma sta me boli dupe sto nisam duhovit, imam zmijsko telo i to mi je dosta..
bundeva Buduća legenda Poruka 29.056 04.12.2004. u 18:44 - Zasto nas Bundeva izbegava? #56 steeficaa moja
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 04.12.2004. u 21:25 - Zasto nas Bundeva izbegava? #57 Steffan: LPhoklica: Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila.. Kliknite za proširenje... Baba ti je neka cool riba.. ma sta me boli dupe sto nisam duhovit, imam zmijsko telo i to mi je dosta.. Kliknite za proširenje... ooh brother ok to se nekima svidja ali meni bar to nije dovoljno... fali ti jos pamet i neki talenat...
Steffan: LPhoklica: Steffan: Lilu: Pa nije gabor! Palim se na duhovite. :wink: ali... sa stilom. Kliknite za proširenje... hahahaaha u redu je, znam da nisi mislila na mene.. nema potrebe to da naglasavas.. Kliknite za proširenje... skroman si ko moja baba kad pocne da se hvali kako je kao mlada bila najlepsa u osnovnoj koju je jedva zavrsila.. Kliknite za proširenje... Baba ti je neka cool riba.. ma sta me boli dupe sto nisam duhovit, imam zmijsko telo i to mi je dosta.. Kliknite za proširenje... ooh brother ok to se nekima svidja ali meni bar to nije dovoljno... fali ti jos pamet i neki talenat...