Zašto muškarci zaziru od plesa ?

Tip koji dobro igra 100% privlaci zensku paznju.Nema niceg sto bolje pali devojke od toga.Pre par godina mi se desilo da sam potpuno otkinula na tipa s kojim sam igrala jedno vece.Do tad smo se samo povrsno znali i uopste mi nije bio zanimljiv.Posle te veceri sam ga potpuno drugacije posmatrala.Skroz je uzbudljivo i apsolutno eroticno.

Tema je zapoceta 2003. godine kada je ova recenica stvarno bila tacna.
U Beogradu nije bilo mesta na kojima bi moglo da se plese, a u plesnim skolama je bilo bar 50% vise zena.
U medjuvremenu, situacija se promenila. Frajeri su provalili da je ples cool, i nagrnuli su u plesne skole.
Trenutno je situacija drugacija. NA plesu ima vise muskaraca,jer su ribe morale da pobegnu od raznih dosadnjakovica koji su ih neprekidno startovali i smarali.
Ono malo muskaraca koji stvarno vole ples i ne djuskaju samo zbog riba su daleko bolji igraci od devojaka. Devojke su dosta lenje i uobrazene,istripovane plesacice,misle da je dovoljno sto su dobre ribe i kad malo zavrckaju svi padaju u nesvest.
Svratite u Havanu sredom ili subotom, Holiday cetvrtkom i videcete koji je odnos u broju zena i muskaraca koji igraju.
Vamos a bailar ;)

mirkomat:
I ja sam za bilijar, **** ples.

santaqb4.gif

Novi Sad ili nikad:
Auch, sa licnim zaljenjem moram reci da ima pravo potpuno. Zensko je, zna to najbolje. Igraj kao leptir, leprsaj oko devojke, i bacices je u zanos. Ja ne znam sta je sa mojim anti-nogama za ples, da li je to sto sam trenirao fudbal ili genetski po caletu, samo lakse bih zadivio devojku koji bih zadiviti hteo cisto dobrom igrom.

Znam lika koji je totalno 'out' iz svega, ali decko kad stane na pod i pocne da igra, od narodnih na svadbama do ko zna sve cega, svaka zena pocne da ga gleda sa osmehom simpatije, decko je neiscrpan izvor energije kao one stare masine koje kad centrifugiraju pocnu da odskacu od zemlje i nista na ovom svetu ne moze da ih smiri.

Djavo igre je u njemu koji pobudjuje pozudu u zenama. Ja, srecom kao bavim se naukom i sl., pa vise hvatam na foru mislioca nego igraca, cisto da pokrijem manu.

JA idem na ples i mislim da imam talenta i viska energije. Pored toga sam apsolvent na faxu, sviram gitaru, citam i bavim se gomilom drugih stvari. Smatram se kvalitetnom i pametnom osobom. Ne razumem zasto mislis da covek koji ima talenta za ples nije pametan, ili je manje pametan od nekog ko ga nema. Zar ne trebamo da tezimo da imamo sto vise kvaliteta, znanja na vise polja, a struka je ono jedno koje je najjace?
Inace kad spominjem ples, naravno da ne mislim na narodnjake, i takav stil plesa. Narodnjake ne podnosim, ama bas nikako, i ne bi me covek naterao da igram uz njih pa ne znam sta da mi ponudi.

josh jedna u nizu tema na kojima je potrebno generalizovati... slozhiti se, ili protivrechiti postavljachu... narvno govorecji iz lichnog ugla...
a sad malo o sebi:
nemam pojma... moji su se upoznali na folkloru... reklo bi se da imam izuzetan genetski potencijal... gotovo kao crnci... ali negde ne volim egzibicionizam... pa me to valjda kochi... mada, ne volim je suvishe oshtra rech... mnogo je bolje zvuchi da ako kazhem da se ne osecjam prijatno...
eto, a o5, nekada, kao i mom dedi... koji je dodushe iz stare garde, pa je vadio usnu harmoniku kada popije, mio se omakne u pripitom stanju da se opustim i zaigram... mada se to retko deshava danas... jer se retko opijam... a i ranije kada sam pio, jer mi treba dosta da se napijam... i sad josh malo o meni, i iz lichnog iskustva....
recimo da mi se chesto puta,( mada i to nije neshto chesto, nego govorim o uchestalosti, kada se uzmu pijanstva) mi se deshavalo da kada zaigram, budem meta agresivnih mushkaraca, koji, valjda, to protumache kao poziv na parenje svim zhenkama u okolini, i onda stanu da brane istu... mogucje je da i zbog zhelje da izbegnem kontakt, shegu i machevanje sa ostalim mushkim pripadnicima iste vrste i izbegavam da pleshem... ko cje ga znati... mnogo je mogucjnosti, a i odgovora... i tako...

He he ovoliki forum a jedva nadjoh temu o salsi , i to jos staru skoro meseca dana. Nije istina da muskarci zaziru od plesa, sve je to stvar propagande i marketinga... Kada se kod nas 0.001% prostora na medijima pokloni plesu a ne politicarima,fudbalerima i raznim kojekakvim sapunicama stvari bi bile mnogo drugacije. Latinosi su jako temperamentni ali im nije problem da igraju ni tango ni salsu... Problem je sto sam verovatno jedan od retkih momaka koji ovako razmishlja ali se stvari polako ali sigurno popravljaju...

joj... ja tako, kad odem na igranku... cekajte jedno pitanje... mislim... zbog cega se igranje uz narodnu muziku ne smatra plesom? ozbiljno... nekad je bila stvar prestiza ako neko igra prvi u kolu... i neka salsa je necija narodna igra... a jel znate da po svetu postoje klubovi u kome isto ljudi mogu da naucite da igraju nase narodne igre? ja sve znam da igram, svega mi... i cacak... i moravac.. ma ko ga shisha... i tako, kad igram, a devojke i majke samo gledaju... i kazu: to mali... ziveo kec!!!

Back