zasto muskarci lazu i varaju

Лаж је феномен који погађа оба пола подједнако. Ако мислиш на љубавну превару, ту ствари ипак стоје нешто другачије. Мушкарци, најчешће варају из сасвим других разлога, него жене. Најчешће, не увек.

Не. Мушка и женска прељуба нису исто, најчешће су у питању сасвим различите ствари. Мушкарци не контролишу живот, за разлику од жена, сем у рату. Мушкарци, већина, заправо варају због страха од смрти. Мушки страх од смрти, нема много везе са женским страхом од престана живота, јер кључ живота је код жена. Мушкарци најчешће страх од смрти разбијају самопотврђивањем. Самопотврђивање код мушкарца је освајање и завођење. Најчешће, мушкарац који вара своју жену, нема појма како му се љубавница баш тачно зове, заборави је на путу до куће. И даље воли своју жену и своју децу. С друге стране, највећи број жена улази у љубавне афере са емотивним ангажманом. Нема много жена које незнају имена својих љубавника. Свака жена зна име оца своје деце. Нема жена које незнају да су мајке. А мушкараа и те како има. Секс има другачије консеквенце за мушкарца и за жену. Једним делом, наша морфолофија диктира нашу психологију, а другим делом, мушкарци заиста сазревају тек кад се други пут у животу сретну са пеленама. Дакле око 86. године. Добро је што је тако, јер потпуно зрео мушкарац, више нема шта да пружи. Сва кративност код мушкарца долази из Лимба између дечаштва и одраслог човека.

Не. Мушка и женска прељуба нису исто, најчешће су у питању сасвим различите ствари. Мушкарци не контролишу живот, за разлику од жена, сем у рату. Мушкарци, већина, заправо варају због страха од смрти. Мушки страх од смрти, нема много везе са женским страхом од престана живота, јер кључ живота је код жена. Мушкарци најчешће страх од смрти разбијају самопотврђивањем. Самопотврђивање код мушкарца је освајање и завођење. Најчешће, мушкарац који вара своју жену, нема појма како му се љубавница баш тачно зове, заборави је на путу до куће. И даље воли своју жену и своју децу. С друге стране, највећи број жена улази у љубавне афере са емотивним ангажманом. Нема много жена које незнају имена својих љубавника. Свака жена зна име оца своје деце. Нема жена које незнају да су мајке. А мушкараа и те како има. Секс има другачије консеквенце за мушкарца и за жену. Једним делом, наша морфолофија диктира нашу психологију, а другим делом, мушкарци заиста сазревају тек кад се други пут у животу сретну са пеленама. Дакле око 86. године. Добро је што је тако, јер потпуно зрео мушкарац, више нема шта да пружи. Сва кративност код мушкарца долази из Лимба између дечаштва и одраслог човека.
Ne sećam se da sam ovako pametno, divno, jasno ikada pročitala na ovu temu...
Kapa dole!
Poštovanje!

Hajde što je muškomrzački post, to se još dâ i razumeti, ali odakle pokupi sve ove floskule koje su inače pripisivane dugo ženskom rodu?
"Muškarci ne kontrolišu život za razliku od žena 🤣
A ima i dodatak: sem u ratu 😂
i muškarci se samopovređuju 😂
a najjače: "ključ života, ali pazite ključ života je kod žena"
Izvini jel' ti imaš 14 godinica? Jer koliko znam 13 je minimalno za učlanjenje na forum.
Ili si neka totalno zaslepljena feminacistkinja.

Eto...idem sad da se samoubijem, prvo da se žiletom iseckam malo po rukama i nogama, pa posle da čekam da napunim pelene jer ću tek tad da sazrim :lol:
Dragi duhe*... nemoj da mi spominješ žilete, ruke, noge...
Inače, mnogi muškarci i ne dočekaju da im testosteron ispari iz sive mase... sklope oči nesazreli...

*... kada sam sa mojom prijateljicom, Mađaricom, "zvala duhove" sa čašicom koja šeta od slova do slova, ona je prošaputala: "Dragi Duhe, da li ja smeo nešto pitam?"... a "dragi duhe" je pomerio čašicu na rečcu "da"... :zag:

@Soradze
Vi pominjete samopovređivanje, odnosno ona San pominje a ti joj "skidaš kapu" a kad ja to kažem onda "ne pominji mi..."
Ne pominji ni meni jer kao prvo to je notorno lupetanje...a odluči se da li skidaš kapu ili nećeš da slušaš o konkretnom.
Vi nešto pomenete i još hvalospeve delite a posle kad vas neko citira druga priča. 😂

@Soradze
Vi pominjete samopovređivanje, odnosno ona San pominje a ti joj "skidaš kapu" a kad ja to kažem onda "ne pominji mi..."
Ne pominji ni meni jer kao prvo to je notorno lupetanje...a odluči se da li skidaš kapu ili nećeš da slušaš o konkretnom.
Vi nešto pomenete i još hvalospeve delite a posle kad vas neko citira druga priča. 😂
U tekstu Sanovnika ne postoji reč SAMOPOVREĐIVANJE... On koristi reč SAMOPOTVRĐIVANJE, a to je onda potpuno druga konotacija...

Hajde što je muškomrzački post, to se još dâ i razumeti, ali odakle pokupi sve ove floskule koje su inače pripisivane dugo ženskom rodu?
"Muškarci ne kontrolišu život za razliku od žena 🤣
A ima i dodatak: sem u ratu 😂
i muškarci se samopovređuju 😂
a najjače: "ključ života, ali pazite ključ života je kod žena"
Izvini jel' ti imaš 14 godinica? Jer koliko znam 13 je minimalno za učlanjenje na forum.
Ili si neka totalno zaslepljena feminacistkinja.
Другар, ја сам мушкарац, ожењен и са троје деце. Потпуно зрео човек, Србин, а успут добро познајем и филозофију. Ни у мени ни у мом посту нема ничег мушкомрзачког, ни мрву. Разлике међу половима су змеђу осталог, оно што нас привлачи једне другима. Жене рађају, и зато контрлоишу живот. Ти не можеш да родиш. Да ли знаш неку жену, која нема појма да има дете. Ја незнам. Али знам неке мушкарце, који нису имали појма да имају дете по дваес година. Оба пола имају своје особености и важи су подједнако, само на различите начине. Некад се одлазак у јавну кућу сматрао чисто хигијенско зрдравственим актом, и био сматрао се за норамлан. Жене у прељуби се најчешће не понашају као мушкарци у прељуби. У највећем броју случајева, кад жена уђе у то, више нема љубави према мужу. Код мушкарацаа то није случај. Нисам то ја измислио, уосталом. Нигде нисам рекао да се мушкарци самоповређују, него да се самопотврђују. Не постоје српске феминскиње. Оне су нестале одавно. Уништио их АФЖ од 45. па на овамо, а биле су дивне жене обожаване од целог српског друштва. Сада их нема. Има само алапача, на жалост. Нема потребе да се плашиш.

Ne slažem se.
To što si muško ne menja ništa, ja gledam šta je napisano a ne zavirujem u gaće onome ko je pisao.
Pošto se nismo sretali pa ne znaš ko sam, ja insistiram upravo na tome da ne otkrivam kog sam pola, da realno sagledam obe strane.

Izvini ali citat:
"Жене рађају, и зато контрлоишу живот. Ти не можеш да родиш. Да ли знаш неку жену, која нема појма да има дете. Ја незнам"

Ovo bi neki šovinista čas posla izokrenuo na: "Napumpana kokoška".
Da li ti možeš da budeš "napumpan" (i potom ostavljen) Može da se desi i sa kontracepcijom.

Nije tačno ni tvoje ni moje nego je istina negde između: svako kontroliše svoj život, bilo muško ili žensko. Nekada se desi da život "isklizne" i "izmakne kontroli" (žena- neželjene trudnoće; muškarci- ni ne znaju da imaju dete što si pomenuo).

Мене не занима ког си пола. Ти си тај, који ме је прогласио феминискињом. Нема потребе да цитирам, знаш и сам. Мене не занима шта би шовинста урадио. Такав страх би укочио сваки разговор. Наравно да свако контролише свој живот. Само свој. Али су мајке одговорне за још један и контолишу и тај , још један живот. Зато развијају однос са својим плодом још док је у материци, пре рођења. Ми не. Наш однос је научен. а њихов природан. Може све да се деси, али је чињеница да је Природа, или Бог, како то воли, припремио жену за једну улогу, а мушкарца за другу. И отуд те различчите психологије код полова.

Back